Професионални серии за коса - тема 47

• 40 813
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
1. Нанасям маска 2-3 пъти седмично.Обикновено не купувам балсам и си я ползвам вместо балсам.
2. Обичам Лореал, за мен са много добри, но не съм пробвала Макадемия.

# 61
единственото поражение през зимата е заплитането отзад на тила на косата ми,
относно макадамиа или лореал - зависи какво искаш като резултат ? Подобна на макадамиа е интенс на Лореал , но ако я използваш няколко поредни пъти косата клепва и започва да се омазнява бързо. Докато при Макадамиа не забелязвам това.

# 62
Нямам поражения от зимата. Но забелязвам, че носенето на шалове, на по-дебели дрехи ме прави по-невнимателна към косата ми: чисто механично, при омотаване или махане на шала, ми се случва да я издърпвам доста грубо, за малко да откъсна част от нея.

# 63
  • София
Забравих да спомена че гледам по веднъж в седмицата да нанасям маска.

# 64

1.Колко пъти в седмицата нанасяте маска за коса?Лошо ли е на всяко миене?(през ден,понякога всеки ден)

2.Коя марка е  по-добра?Лореал или Макадамия?

П.С. Чудя се каква маска за коса да си взема, та ми изникнаха тези въпроси.

Специално за Макадамия знам че не трябва да се ползва много често.
Макадамия са може би една идея по-висок клас,но това не значи че са по-качествени.Всяка коса си приема по различен начин продуктите.Тук вече идва моментът с проба-грешка.На Макадамия съм ползвала само един крем без отмиване,от който бях доволна,други неща не съм и не мога да споделя впечатления,но смятам да се сдобия и аз като за начало с една малка разфасовка от 100 мл за проба.
 Към какво на Лореал си се насочила?
Хвърлих око на тези маски:
Маска за суха коса Loreal Riche Macadamia Serie Nature 200 мл.
Маска за суха коса Loreal Интенс Рипер 200 мл.
И третата е маската на Макадамия.

# 65
  • София
Момичета,аз да попитам дали е удачно терапевтична преса + маска Еликсир ултим ?

Според мен е удачно. Аз пробвах терапевтичната преса с маската с арган на Наши и резултата беше много добър.

# 66
Момичета,аз да попитам дали е удачно терапевтична преса + маска Еликсир ултим ?

Според мен е удачно. Аз пробвах терапевтичната преса с маската с арган на Наши и резултата беше много добър.
И аз мисля да пробвам днес  Peace

# 67
Feeling   bouquet
На въпроса - не усещам поражения  Wink
В предишната тема имаше въпрос за добра професионална маска на по-ниска цена .... Включвам се със малко закъснение  Blush - хареса ми тази . За 400 мл. платих 4,95лв. По аромат я оприличавам на Милк шейк терапията , а по-консистенция - малко по- рядка от хидратиращата маска на Джойко, цвят - жълтеникав.

# 68
  • София
И аз да си кажа Simple Smile
Не усещам разлика в косата.

Маската на macadamia ми е най-любимата от всички, които някога съм ползвала. Нямам проблем да я използвам често, но я редувам с други.

Балсами не ползвам, защото често повечето са ми слаби.

# 69
Аз слагам маска на всяко миене,но винаги ги редувам не слагам еднаква маска поредни пъти,dachita  би ли споделила повече за тази маска и каде може да се намери  bouquet

# 70

1.Колко пъти в седмицата нанасяте маска за коса?Лошо ли е на всяко миене?(през ден,понякога всеки ден)
2.Коя марка е  по-добра?Лореал или Макадамия?

П.С. Чудя се каква маска за коса да си взема, та ми изникнаха тези въпроси.

Аз слагам абсолютно всеки път маска, балсами много рядко ползвам. Мия я през ден.

относно макадамиа или лореал - зависи какво искаш като резултат ? Подобна на макадамиа е интенс на Лореал , но ако я използваш няколко поредни пъти косата клепва и започва да се омазнява бързо. Докато при Макадамиа не забелязвам това.
Зависи от косата - на мен от Интенса през ден като я слагам изобщо не клепва Peace Разкошна ми е! Но обикновено редувам за мое удоволствие 2-3 маски.

# 71
Поизтървала съм ви предната тема,връщам се да чета,да споделя,че съм много доволна от бамбуковата серия на Алфапарф,както и от червената на Тиджи -...
Замислила съм да взема тази серия на Тиги, но четох ревюта, че много сладникаво мирише. Би ли споделила как ти усещаш аромата? С каква коса си? Балсамчето по-течно или по-гъсто е?
И аз след като ми свърши Интенз-а на Лореал ще си взема Тиги-то.Даже сега видях,че е 750мл. по-голямата разфасовка.Най-вероятно ще съчетая с балсама и няма да взимам маска.Жаки беше казала,че балсама е по-течен,въпроса е да върши работа!

# 72
  • ВАРНА
Поизтървала съм ви предната тема,връщам се да чета,да споделя,че съм много доволна от бамбуковата серия на Алфапарф,както и от червената на Тиджи -...
Замислила съм да взема тази серия на Тиги, но четох ревюта, че много сладникаво мирише. Би ли споделила как ти усещаш аромата? С каква коса си? Балсамчето по-течно или по-гъсто е?
И аз след като ми свърши Интенз-а на Лореал ще си взема Тиги-то.Даже сега видях,че е 750мл. по-голямата разфасовка.Най-вероятно ще съчетая с балсама и няма да взимам маска.Жаки беше казала,че балсама е по-течен,въпроса е да върши работа!

На мен серията ми ухае на ягодови бонбони,въпрос на вкус дали ви харесва или не,на мен ми допада  Peace Като цяло очаквах серията да е малко по-утежняваща за моята финна слаба косица,която иначе не е чак толкова суха - серията се воти 3-та степен антидот (доколкото разчетох  Blush ) - но си я чувствам много обемна,лека,витална,краищата както писах само се оформят на къдрички,т.е. косата се чувства добре.И най-важното - не ми дразни скалпа,защото много серии ми дразнят.Нисля да я редувам с  Макадамията  Peace

А тази серия по-скоро хидратираща ли се води,предполагам не е подхранваща с кератин ,какво да очаквам newsm78  

# 73
А тази серия по-скоро хидратираща ли се води,предполагам не е подхранваща с кератин ,какво да очаквам newsm78  
Скрит текст:
Серията е страхотна!Мирише на ягодов йогурт,но е толкова балансиран аромата че няма как да не ти хареса.Не е с кератин,в никакъв случай.Както винаги това за мен нямаше значение като я купувах...Исках обем и блясък и ги получих Grinning

# 74
Тази червената серия си се води хидратираща, доколкото четох из чужбивските форуми, пак там бяха дали определение за аромата точно на ягодови бонбони и ме вкараха в размисъл...Иска ми се да я пробвам, но пяната за вана е на ягодка, шампоана на дъщеря ми - ягодка, даже една от куклите й излъчва ягодов аромат, изобщо ако и аз започна... Mr. Green
В момента ползвам шампоан и маска Витамино Колор и още един шампоан Шайн Блонд, като ги посвърша ще сменя с нещо, до тогава ще умувам и ще ви чета, за да използвам опита ви  Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт