Професионални серии за коса - тема 47

• 40 796
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Feeling   bouquet

Нямам поражения от зимата, а от изрусяващите експерименти, които правя напоследък с косата си. Laughing

Цимент термик-ът на мен ми мирише цитрусово или по- точно като на грейпфрут.  Heart Eyes

# 46
И аз да се запиша...нямам поражения върху косата,дори е в по-добро състояние от лятото  Hug ,Благодарение на вас и проф. продукти   bouquet

# 47
  • Велико Търново

А на Тиги серията за брюнетки има ли някакъв оцветяващ ефект, или просто предпазва цвета?

Само предпазва цвета Peace Мирише на карамел Heart Eyes

# 48
  • София
Да не ви изпусна....  Simple Smile
Поражения май нямам. Сякаш не ми се омазнява толкова бързо, колкото през лятото  newsm78

# 49
Благодарение на вас тази зима косата ми е по-добре Grinning

# 50
Благодаря за темата  bouquet

Като избягвам да нося шапки, зимата не се отразява зле на косата ми, иначе е смазана и по-бързо се омазнява Simple Smile

# 51
Feeling   bouquet
Благодаря за темата , на въпроса - за момента  не усещам поражения от студа  Peace

# 52
  • Пловдив
Благодаря за темата! И моята коса по-лесно като че ли се омазнява и наелектризира през зимата, предполагам от шапките и шаловете.

# 53
Ммммм, карамел, ще се поръчва, мерси Biskvitka

# 54
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet
 Аз определено усещам поражения,не само от зимата,напоследък доста разредих ползването на маски и веднага ми се отрази,затова и ножицата се включи в действие,махнах едно 7 см от дължините и сега косата ми е супер,но ще гледам да съм по-редовна с маските Simple Smile

Момичета,много исках да прочета отзиви за Кератиновата серия на Лореал,но изпуснах темата,моля ви да ми кажете обсъждали ли сте ги да знам дали да търся.

Брюнетската серия на Тиджи я ползвах преди години,бяха в едни червени опаковки,много ми харесваше  Heart Eyes

# 55
Момичета,аз да попитам дали е удачно терапевтична преса + маска Еликсир ултим ?

# 56
  • варна
Аз също нямам поражения от зимата!Моите поражения са лятото!Косата ми от слънцето ,морската вода и честото миене става една изпръхнала и вяла.Зимата почти всеки ден е вързана или прибрана на тила,за да не се търка в дрехите ми и да "цъфти".
Взех си днес Маска за слаба коса Kerastase Ciment Anti Usure и ампула вита цимент и си мислех да се поглезя.Шампоана който имам е Шампоан за уплътняване на косата Kerastase Age Recharge та си мислех дали мога да комбинирам този шампоан  и маската? newsm78Да не ми стане много твърда косата?
Не мога да се преборя с накъсването.Косата ми стига до една дължина и става една рехава и накъсана.Мислех си за Маската и шампоана Архитект,но четох много добри отзиви за Anti Usure и ще видим дали ще преборя накъсването.
Преди време ходих на фриз. да ми прави Ботокс терапията,при първо поставяне,не видях ефект.След 1 месец отново ходих и почуствах косата си много добре уплатнена.На третото ходене вече я чуствах твърда и суха.А прическата ми от фриз. се запазваше по 1 седмица.

# 57
  • Атлантис, Галактика Пегас
Благодаря за темата. За сега като че ли не виждам поражения по косата, благодарение на вас.  Hug

# 58

1.Колко пъти в седмицата нанасяте маска за коса?Лошо ли е на всяко миене?(през ден,понякога всеки ден)

2.Коя марка е  по-добра?Лореал или Макадамия?

П.С. Чудя се каква маска за коса да си взема, та ми изникнаха тези въпроси.

# 59
  • София

1.Колко пъти в седмицата нанасяте маска за коса?Лошо ли е на всяко миене?(през ден,понякога всеки ден)

2.Коя марка е  по-добра?Лореал или Макадамия?

П.С. Чудя се каква маска за коса да си взема, та ми изникнаха тези въпроси.

Специално за Макадамия знам че не трябва да се ползва много често.
Макадамия са може би една идея по-висок клас,но това не значи че са по-качествени.Всяка коса си приема по различен начин продуктите.Тук вече идва моментът с проба-грешка.На Макадамия съм ползвала само един крем без отмиване,от който бях доволна,други неща не съм и не мога да споделя впечатления,но смятам да се сдобия и аз като за начало с една малка разфасовка от 100 мл за проба.
 Към какво на Лореал си се насочила?

Общи условия

Активация на акаунт