Професионални серии за коса - тема 47

• 40 796
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
  bouquet Единственото поражение е върху скалпа, студеното и сухо време влияе зле на сухата ми кожа, въпреки че полагам грижи за нея Peace

# 31
Леле колко сме бързи в писането.Благодаря за новата тема     bouquet
По въпроса за зимните поражения по косата...Нямам такива.Единствено косата ми расте по-бавно.Пролетта и лятото темповете са светкавични,а зимата е в застой.Иначе нито студ,нито вятър оказват влияние на косата ми,само понякога скалпа ми става по-сух.

# 32
  • Бургас / София
Усещам наелектризиране на косата в зимно време  newsm78

# 33
Никче, щях да ти пиша, но съм пропуснала.
Млякото май си имаше стикер. И щом е неразпечатано, защо е било без  целуфан и кутия?
Иначе, консистенцията е, каквато я описваш. Зеленикав цвят, ароматът ми напомня на ябълки и цитуси.
Има вероятност да  е било отворено неотскоро.    Confused

# 34
Десинка и Никче  Hug
Цимент термика идва в кутия с целофан, но няма лепенка 100%  Peace
А относно аромата мисля, че е малко субективно, на мен ми мирише мноого цитрусово и малко ментово  Mr. Green така, че може и да е оригинален  Peace

# 35
Благодаря за новата тема   bouquet .Аз през зимата не търпя поражения, но през лятото морската вода е сериозен враг на косата ми.

# 36
  • София
Нямам поражения на косата заради зимата, а поради пресушаване с протеин + терапевтична преса.  Confused
Ще обясня, какво имам предвид.
Тъй- като косата ми е много гъста и дълга, след като нанеса протеиновата терапия, за да я мина с терапевтичната преса минават час и половина, два. Според мен това дълго стоене с протеин вреди на косата и я пресушава.

# 37
  • ВАРНА
Поизтървала съм ви предната тема,връщам се да чета,да споделя,че съм много доволна от бамбуковата серия на Алфапарф,както и от червената на Тиджи - косата ми се понакъдря,както и е нормалното хидратирано състояние  Peace

Очаквам и серията за брюнетки

# 38
Благодаря за темичката   bouquet
Аз не усещам поражения зимата ,само лятото става суха  Hug

# 39

А на Тиги серията за брюнетки има ли някакъв оцветяващ ефект, или просто предпазва цвета?

# 40
Поизтървала съм ви предната тема,връщам се да чета,да споделя,че съм много доволна от бамбуковата серия на Алфапарф,както и от червената на Тиджи -...
Замислила съм да взема тази серия на Тиги, но четох ревюта, че много сладникаво мирише. Би ли споделила как ти усещаш аромата? С каква коса си? Балсамчето по-течно или по-гъсто е?

# 41
setony аромата е на ананас  Heart Eyes

# 42
Маската на Макадамия  Heart Eyes
Балсам Лакме хидратиращата серия

Маска и балсам на едно миене ли ползваш? Само маска не е ли достатъчно? Не я ли утежняваш допълнително така? Hug
В този конкретен случай така подходих, балсама на Лакме от хидратиращата серия много силно витализира косата и с маската на Макадамия добре се балансираха.
Иначе предния път като използвах експресната маска на Шварцкопф не слагах след това балсам.

# 43
setony аромата е на ананас  Heart Eyes
Благодаря ти, ммм май ще им стана фен, доста неща вече ми допаднаха, а ананас ми звучи по-добре от ягода  Laughing Ще ги пробвам.

# 44
  • София
Здравейте дами,
Feeling, благодаря за новата тема!  bouquet
Аз забелязвам разлики в косата си тази зима. Омазнява се по-бързо, заради шапките и климатика (нещо, което ненавиждам), както и краищата станаха по-сухи на вид, макар, че са хидратирани и жилави като усещане.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт