Професионални серии за коса - тема 47

• 40 794
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за новата тема,поражението което усещам през зимата е леко пресушаване,но с малко повече хидратация владея положението Peace

# 16
Сега се сетих, че имам 1 минутния реконструктор на FANTASIA, има ли смисъл да си взимам и 2 -минутния или са подобни като действие?  Мисля, че Анч имаше и двата, ако може да ги сравниш  bouquet
Не са еднакви. Едноминутният на Фантазия прави косата ми страшно мека, хидратирана, а този на Афоджи по- твърда, плътна.
Благодаря.
На въпроса- засега не усещам поражения от зимата, напротив - от няколко месеца използвам проф. продукти и косата ми е по-добре.

# 17
Сега се сетих, че имам 1 минутния реконструктор на FANTASIA, има ли смисъл да си взимам и 2 -минутния или са подобни като действие?  Мисля, че Анч имаше и двата, ако може да ги сравниш  bouquet
Не са еднакви. Едноминутният на Фантазия прави косата ми страшно мека, хидратирана, а този на Афоджи по- твърда, плътна.

Като споменавате реконструктора на Афоджий, в последно време явно косъмът ми усеща дефицит на протеин, защото последния път, след 2-минутния, косата ми стана страшно мека.   Shocked
Знаете, с плътен и остър косъм съм, и този тип продукти обикновено засилват чувството още повече.
При първа възможност ще напротеинча.   Grinning

# 18
  • София
И моята коса е без поражения. Simple Smile Дано и така да се запази, макар да не съм намерила още точната комбинация за нея. Simple Smile)))

# 19
  • Варна
За малкото време,през което ползвам проф.продукти не усещам поражения,докато мин.зима беше доста по зле положението. 
Благодаря за темата  bouquet

# 20
Здравейте Simple Smile Искам да попитам дали някой е ползвал маската на Керастаз Еликсир Ултим?Доволнили сте ? Благодаря предварително.

# 21
  • Чукарландия
Благодаря за темата Feelingbouquet

Не усещам косата си "поразена" от студа! Зимата не ми влияе. Неправилните грижи само. Peace

# 22
  • София
Feeling   bouquet
Не усещам поражения от зимата, но и избягвам вече вълнени шалове и шапки

# 23
Косата ми е в по-добро състояние от меналата зима, благодарение на хубави продукти и пиене на добавки  Heart Eyes

# 24
И при мен няма поражения, а сериозно се опасявах, даже питах тук в темата как да си предпазя косата.
Да споделя една много сполучлива комбинация от преди час (ама това на какво прилича  - една баня време и сте изписали старата тема, че и нова сте отворили Shocked или твърде много се пише или мъжо е прав, че твърде дълго се задържам в банята  hahaha )

Шампоан 1 - syoss repair therapy
Шампоан 2 Лакме хидратиращ
Маската на Макадамия  Heart Eyes
Балсам Лакме хидратиращата серия
Още  мокра усетих, че е мека и жилава.
Л2 и леко сешоар на тила, че никак не обичам да ми мокри възглавницата.
Косата е прекрасно жизнена, приятно витализирана и с прекрасен аромат (това е от Лакме)
Ще видя утре сутрин какво ще е положението  Crazy

# 25
  • Чукарландия
Маската на Макадамия  Heart Eyes
Балсам Лакме хидратиращата серия

Маска и балсам на едно миене ли ползваш? Само маска не е ли достатъчно? Не я ли утежняваш допълнително така? Hug

# 26
  • София
Аз също не съм усетила зимата и студеното време да са  повлияли върху косата ми  Peace

# 27
задавам си пак въпроса,че се изгуби в предната тема:
"Moмичета, изстрелвам един спешен въпрос и после като имам време ще разкажа за моите косища и продукти  Поръчах от продавалник млякото на Керастаз цимент термик с уговорката ,че е ново и неразопаковано,НО ми пристигна без оригинална картонена опаковка и без стикерче под капачката,каквото има шампоана принципно.Искам да питам ползвалите го дали изобщо това мляко има стикер за запечатване или не.Да знам какво да правя от тук нататък с продавачката За първи път ще го ползвам и за това не зная,само шампоани и маски на марката съм взимала досега.
пс: на консистенция е леко рядко и с нещо като ментолов мириз.Силно се надявам да не ми е присипала някякви гнусотии в опаковката,че ще хвърчат глави #Cussing out"

# 28
  • Варна
Нямам поражения от времето!боите и пресата ми правят поражения Peace

# 29
Нямам поражения от времето!боите и пресата ми правят поражения Peace

+1

Общи условия

Активация на акаунт