Професионални серии за коса - тема 47

• 40 965
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • In transit
setony, изчетох с интерес написаното от теб. Само с едно не мога да се съглася..., че този продукт прави обем. С всичко друго за него съм съгласна, но точно обем грам не постигам с него. Двете с една приятелка си купихме финиша точно с идеята да дава обем + термозащита, обаче ефекта е 0 откъм обем. Ползвала съм и други продукти за обем, които наистина работят.

# 496
  • Бургас
Ползвала съм и други продукти за обем, които наистина работят.

Ще споделиш ли кои са те, че на този Суперстар и аз му бях хвърлила око.

# 497
Искам да ви попитам с кой серум си правите бамбуковата терапия на алфапарт(с какво смесвате маската проконцентрат). Аз досега я правех с
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … o-di-bamboo-13-ml
Днес ходих до магазина на златна рибка и ми казаха, че това се ползва самостоятелно, а за терапията  ми трябва
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … -filler-form-5-ml
и в описанието пише, че може да се смесва с маската или по-горния серум. Дали е голяма грешка, че съм ползвала първия, а не втория серум. Embarassed

Аз също си правя терапията с първия серум, който си показала и мисля, че този е правилният. Peace
Да се включат по-знаещите. Hug
И аз съм с питанка за Alfaparf  newsm78   ooooh! В каталога пише,че се смесва затоплящия серум и термалния разтвор.Нагрява се с тях,отмива се с шампоан и след това е маската Pro-concentrate.
Такава ли е последователността  newsm78
В каталога е така да, но повечето момичета тук смесват затоплящия серум с маската. Аз съм пробвала и така, пробвала съм и затоплящия самостоятелно след това маска, сякаш първия вариант по ми харесва. Така че не мисля, че е грешка Simple Smile

# 498
Благодаря за отговорите момичета   bouquet , ще пробвам да смеся маската с
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … -filler-form-5-ml
и ще споделя дали повече ми харесва тази комбинация.

А относно Тиги суперстар лосиона, който коментирате и аз не виждам кой знае какъв обем от него, прави ми косата малко по-суха и твърда може би

# 499
  • София
С всичко друго за него съм съгласна, но точно обем грам не постигам с него. Двете с една приятелка си купихме финиша точно с идеята да дава обем + термозащита, обаче ефекта е 0 откъм обем. Ползвала съм и други продукти за обем, които наистина работят.
Иначе като крем ли е,каква му е консистенцията?Прилича ли на small talk ако сте го ползвали?

# 500
Не е като крем, виждала съм консистенцията на топката на тиги, няма общо  Peace по скоро течно като лосион

# 501
Искам да ви попитам с кой серум си правите бамбуковата терапия на алфапарт(с какво смесвате маската проконцентрат). Аз досега я правех с
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … o-di-bamboo-13-ml
Днес ходих до магазина на златна рибка и ми казаха, че това се ползва самостоятелно, а за терапията  ми трябва
и в описанието пише, че може да се смесва с маската или по-горния серум. Дали е голяма грешка, че съм ползвала първия, а не втория серум. Embarassed

Аз също си правя терапията с първия серум, който си показала и мисля, че този е правилният. Peace
Да се включат по-знаещите. Hug
И аз съм с питанка за Alfaparf  newsm78   ooooh! В каталога пише,че се смесва затоплящия серум и термалния разтвор.Нагрява се с тях,отмива се с шампоан и след това е маската Pro-concentrate.
Такава ли е последователността  newsm78
В каталога е така да, но повечето момичета тук смесват затоплящия серум с маската. Аз съм пробвала и така, пробвала съм и затоплящия самостоятелно след това маска, сякаш първия вариант по ми харесва. Така че не мисля, че е грешка Simple Smile
Много ти благодаря за информацията   bouquet Ще пробвам и аз двата варианта и който се окажа по-сполучлив с него ще продължа. aDaMaNt^ но и в двата случая ли нагряваш със сешоар ?  newsm78

# 502
  • София
Може ли малко разяснение.
При протеиновата терапия на Алфапарф, аз мисля да смесвам затоплящия серум с термалния разтвор, минавам с терапевтичната преса и след това нанасям маската.
Този вариант има ли добър ефект?

Трябва ли да измия серумите преди да сложа маска или минавам серумите с преса, после запечатвам върху тях с маска и пак минавам с преса?

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 10:23 от Иля

# 503
  • In transit
С всичко друго за него съм съгласна, но точно обем грам не постигам с него. Двете с една приятелка си купихме финиша точно с идеята да дава обем + термозащита, обаче ефекта е 0 откъм обем. Ползвала съм и други продукти за обем, които наистина работят.
Иначе като крем ли е,каква му е консистенцията?Прилича ли на small talk ако сте го ползвали?
като мазен лосион е консистенцията  Grinning, но като се нанесе на косата не я омазнява, много е лек. Аз слагам доста (може би около 1 ч.л., може и повече) защото ми е дълга косата. Много бързо се изсушава със сешоара, като слагам от този лосион, в смисъл за много по кратко време от нормалното. Мисля, че и Алена беше писала за това качество на лосиона. small talk не съм го ползвала и не мога да направя сравнение.

Ползвала съм и други продукти за обем, които наистина работят.

Ще споделиш ли кои са те, че на този Суперстар и аз му бях хвърлила око.
аз съм много доволна от http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Rolland-XVolume-Spray-% … D0%BC-300ml.html#, прави добър обем, под формата на спрей е.
Същото така серията на Тиджи за обем е страхотна.

# 504
Mikkey, прави ми супер обем на мен! Аз се бях почти отказала, защото MaRin4et0 беше писала, че като сложи повечко може да утежни, обаче при мен хич даже- слагам смело на ръцете и суша, не съм сменяла друг продукт и при измиване с еднакъв шампоан/маска и сравнение с и без лосиона разликаат е огромна, като обем...на моята коса.Също така косата ми остава мека, изобщо не чувствам да има фиксация, може би малко по-подредена, но в никакъв случай твърда, изобщо.Като консистенция е като флуида за изправяне на  Framesi, малко по-течно...и леко мазно на дланите, но не  в косата.Аз много му се радвам на този лосион, доста се чудех да го купувам ли, чудно ми пасна...жалко, че ри вас не е това, което е при мен  Hug .

# 505
  • Пловдив
При протеиновата терапия на Алфапарф, аз мисля да смесвам затоплящия серум с термалния разтвор, минавам с терапевтичната преса и след това нанасям маската.

Трябва ли да измия серумите преди да сложа маска или минавам серумите с преса, после запечатвам върху тях с маска и пак минавам с преса?
А който няма преса, възможно ли е да се направи терапията със загряване например.

# 506
  • Бургас
Mikkey, благодаря ти за отговора!   bouquet Аз и тази серия отдавна я заглеждам, но толкова съм се затрупала сега, че със сигурност трябва да се освободя малко преди да я взема.

# 507

А който няма преса, възможно ли е да се направи терапията със загряване например.
Може ,разбира се  Peace

# 508

Слагам кода, но не ми намалява продукта допълнително. Освен това в кошницата не би ли трябвало да излезе и безплатният Еликсир?  newsm78
И на мен нещо не ми се получава  Crossing Arms
вече не става за съжаление. При мен се получи, но беше още същия ден в който tttanya написа кода. Явно беше грешка и не се бяха усетили, че кода е за козметика а хваща всичко.

Много неприятно.  Confused Погледнах за какво става въпрос и явно проблемът идва от сайта на HQhair. Във ФБ видях, че от сряда и на други клиентки сайтът не им приема кода (публикацията за промоцията е от 16.01., общо са три от тази дата, вижте последните коментари) - http://www.facebook.com/lisaeldridgedotcom
     Следва сайтът да си оправи бъга (или каквото е там), но доколкото видях във ФБ, някои са писали на HQhair и са им оправили проблема. Просто опитвайте пак или пишете мейли. Много съжалявам, че така се получава. Иначе кодът е за всичко, освен изключените марки, които посочих.
     Сайтът е ок, но явно са получили доста поръчки тези дни, защото на мен още не са ми изпратили моята (от неделя). Получих извинение на ел. си поща и индивидуален код за още 20% отстъпка от следваща покупка.  Grinning

# 509

Слагам кода, но не ми намалява продукта допълнително. Освен това в кошницата не би ли трябвало да излезе и безплатният Еликсир?  newsm78
И на мен нещо не ми се получава  Crossing Arms
вече не става за съжаление. При мен се получи, но беше още същия ден в който tttanya написа кода. Явно беше грешка и не се бяха усетили, че кода е за козметика а хваща всичко.

Много неприятно.  Confused Погледнах за какво става въпрос и явно проблемът идва от сайта на HQhair. Във ФБ видях, че от сряда и на други клиентки сайтът не им приема кода (публикацията за промоцията е от 16.01., общо са три от тази дата, вижте последните коментари) - http://www.facebook.com/lisaeldridgedotcom
     Следва сайтът да си оправи бъга (или каквото е там), но доколкото видях във ФБ, някои са писали на HQhair и са им оправили проблема. Просто опитвайте пак или пишете мейли. Много съжалявам, че така се получава. Иначе кодът е за всичко, освен изключените марки, които посочих.
     Сайтът е ок, но явно са получили доста поръчки тези дни, защото на мен още не са ми изпратили моята (от неделя). Получих извинение на ел. си поща и индивидуален код за още 20% отстъпка от следваща покупка.  

А къде да им пиша за кода, проверявам сега отново с този код lisasmakeupbunnies , нищо не става,не ми дава отстъпка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт