Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите наблюдения на участниците относно влиянието на зимата върху косата им?
Кои са най-популярните професионални марки и продукти за грижа на косата, споменати в дискусията?
Какви са най-често срещаните проблеми с грижата за косата през зимата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите наблюдения на участниците относно влиянието на зимата върху косата им?
Участниците съобщават, че използването на професионални продукти за коса е намалило отрицателните ефекти от зимата върху косата им. Някои отбелязват подобрение в състоянието на косата си, като споменават намаляване на проблеми като електростатичен заряд, сухота и мазна коса. Освен това участниците споделят предпочитанията си към различни професионални марки и продукти за грижа за косата, като споделят впечатления и сравнения между тях.
-
Кои са най-популярните професионални марки и продукти за грижа на косата, споменати в дискусията?
Сред най-популярните професионални марки и продукти за грижа на косата, които участниците споменаха, бяха Kerastase, Macadamia Natural Oil, L'Oreal Professionnel, Tigi Bed Head, Joico Color Therapy и Schwarzkopf Professional. Участниците споделиха положителни отзиви за маските и шампоаните на тези марки, като обсъдиха своите предпочитания и сравнения между тях.
-
Какви са най-често срещаните проблеми с грижата за косата през зимата?
-
Кои са най-популярните маски и балсам за коса, споменати в дискусията?
-
Кои продукти ще препоръчате за блясък, хидратация, подхранване и защита от топлинна обработка?
и аз незнам защо! Голяма мъка беше цялата процедура,направо се побърках
.Като започнах да се изсушавам,краищата бяха много сухи и сложих доста обилно олиото на макадамия.Косата в момента е ок,може би я усещам леко утежнена.Май прекалих с престараването
Твърде много продукти за не чак толкова изтощена коса.Смятам да се боядисвам след седмица,какво ще ме посъветвате да сложа,за да предпазя косата максимално.Еластисайзера или 2минутната протеинова..Или нещо друго?
Принципно за да предпазим горе-долу косата преди боя е добре на предходното къпане преди боядисването да сложим протеинов продукт, в твоя случай 2-минутния реконструктор. Така при боядисването ще се изгори протеина и по-малко косъма. След боята е хубаво да приложиш отново протеин, за да се възстанови косъма. Май ти бях писала, ботокса е удачен след боядистването вместо протеин. Той издържа повече измивания, така че щом сега си го сложила не слагай и след боядисването. Следващия път като се боядисваш го направи така. Еластисайзера е подходящ да се ползва като хидратация между протеина, но както е казала и Бубка не се слага 3 дни преди и след химическа процедура. Затова с него може да хидратираш през останалото време. След него, като сложиш шампоана също си сложи маска, но хидратираща, напр. макадамията 
Първо Л2 и после-топката на Тиджи
.По принцип обаче месеци наред бях свикнала да си разплитам косата с macadamia healing oil , но реших този път да го пропусна, за да не стават прекалено много продукти - (сложих и л2 и тиджи както ме посъветва бисквитка). Та установих че явно не лъжат за това, че маслото намалява времето за сушене на половина, защото имам чувството че този път се суших цяла вечност
, аз имам една блондинска, но ми се струва, че ти друга имаш предвид.