Професионални серии за коса - тема 47

• 40 894
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Благодаря ти   bouquet

# 602
Диди, би ли ми обяснила точно как си я прави със сешоара?
Аз топката като я сложа и получавам страшен обем, което при моята коса не е желан ефект, имам си достатъчно попринцип. И точно се чудех как да я съчетая с гладка визия, като си мислех за преса, но ти ме заинтригува със сешоара.

# 603
  • Пловдив
Ама как дразните с тази топка  Grinning

Как се нанася? В корем и по дължина ли? На влажна коса? Споделете как процедирате?  Blush

# 604
  • Варна
ами леко влажна коса напръсках с лакме л2 , разресах я , разделих я на малки сектори ,слагам по съвсем малко от тиджито и изсушавам с четка и сешоар като държа струята надолу по посока на косъма.След като изсуша цялата коса ,пускам студената струя без да ползвам четка само прокарвам пръсти през кичурите  ,колкото да влезе въздух между тях.Не съм се старала особено честно казано и затова ме удиви резултатът.

# 605
  • in a Lovesong
А тази топка на TIGI как се отразява на чупливи коси? Може ли да се използва за допълнително оформяне на къдриците или е по-подходяща за изправяне както е направила Didi_Bidi  newsm78  Peace

# 606
  • Варна
ами аз си я купих от едно момиче с къдрева коса , което я продаваше именно защото не се е отразявал добре на нейната коса .Иначе Тиджи си имат продукти за къдреви коси , но за тях не мога да дам отзиви Simple Smile

# 607
  • in a Lovesong
ами аз си я купих от едно момиче с къдрева коса , което я продаваше именно защото не се е отразявал добре на нейната коса .Иначе Тиджи си имат продукти за къдреви коси , но за тях не мога да дам отзиви Simple Smile
Благодаря за инфото  Hug Аз съм ползвала от Bed Head  шампоан и спрей за къдрава коса и хич не съм доволна  Tired Ама така като говорихте за лилавата топка и ми се прииска и на мен  Cry  Mr. Green

# 608
  • Велико Търново
Аз от топката на Тиги нанасям съвсем малко,колкото лешник/косата ми е права,тънък косъм/,при прекаляване  с количеството ставам на клечки Confused За постигане на обем,на леко влажна коса,нанасям спрей за обем в корените,а по дължините-от топката-разнасям добре между дланите и намачквам леко косата,суша с дифузер Peace

# 609
Ами моято коса е чуплива с къдрици в крайщата. Не е за оформяне на къдръци. ПОне на мен не ги оформя, аз още експериментирам с нея. Случайно си я взех на оферта малката, след всички хвалби, които съм чела за нея, си викам защо да не пробвам. Но още не съм и намерила "цаката". Ще пробвам със сешоара.  Hug

# 610

[/quote]

Доста неща са това за едно къпане. По принцип на едно къпане е добре най-много терапия преди шампоан, като например еластисайзера, след това шампоан, маска и финиш продукти. Или шампоан, ампула и ако е необходимо запечатваш с маска и отново след това финиш продукти. За финиш продукти в зависимост от косата ти може да прилагаш примерно масла и след това нещо за термозащита ако ползваш сешоар или преса. Ако имаш нужда от съвети за конкретни продукти, кажи  Hug Принципно за да предпазим горе-долу косата преди боя е добре на предходното къпане преди боядисването да сложим протеинов продукт, в твоя случай 2-минутния реконструктор. Така при боядисването ще се изгори протеина и по-малко косъма. След боята е хубаво да приложиш отново протеин, за да се възстанови косъма. Май ти бях писала, ботокса е удачен след боядистването вместо протеин. Той издържа повече измивания, така че щом сега си го сложила не слагай и след боядисването. Следващия път като се боядисваш го направи така. Еластисайзера е подходящ да се ползва като хидратация между протеина, но както е казала и Бубка не се слага 3 дни преди и след химическа процедура. Затова с него може да хидратираш през останалото време. След него, като сложиш шампоана също си сложи маска, но хидратираща, напр. макадамията
[/quote]

Мдаааа..Определено се олях smile3502 Няма такова цапотене като моето
Благодаря ти за изчерпателният отговор,Ванина newsm51
Ти с каква боя се боядисваш и от коя си най-доволна?Имаш ли поглед върху Лакме?Аз досега само с Иноа и имам усещането,че не е за мен.Уж една от най-щадящите,а нещо прекалено ми се струва,че ме пресуши. newsm78 Ясно е,че няма как да минеш без изтощаване,но нещо не и се нарадвах като усещане.Насочила съм се към Мажирел,но тъй като едно време се боядисвах основно с нея,сега имам желание да пробвам друга.А Лакме-то май е основно с добри отзиви.
А този концентрат използвал ли го е някой-----Концентрат Вита-цимент - заздравяване на фибрата. Съдържа био-миметична молекула и активен катион, които транспортират цимент във вътрешността на косъма -----Мисля,че се комбинира с----
Бустер Серамиди заздравява фибрата от вътрешността. Възстановена е устойчивостта и здравината------
За какъв тип коса е?

# 611
  • София

Мдаааа..Определено се олях smile3502 Няма такова цапотене като моето
Благодаря ти за изчерпателният отговор,Ванина newsm51
Ти с каква боя се боядисваш и от коя си най-доволна?Имаш ли поглед върху Лакме?Аз досега само с Иноа и имам усещането,че не е за мен.Уж една от най-щадящите,а нещо прекалено ми се струва,че ме пресуши. newsm78 Ясно е,че няма как да минеш без изтощаване,но нещо не и се нарадвах като усещане.Насочила съм се към Мажирел,но тъй като едно време се боядисвах основно с нея,сега имам желание да пробвам друга.А Лакме-то май е основно с добри отзиви.
А този концентрат използвал ли го е някой-----Концентрат Вита-цимент - заздравяване на фибрата. Съдържа био-миметична молекула и активен катион, които транспортират цимент във вътрешността на косъма -----Мисля,че се комбинира с----
Бустер Серамиди заздравява фибрата от вътрешността. Възстановена е устойчивостта и здравината------
За какъв тип коса е?

Доста бои съм пробвала, аз съм в русата гама, и то целя сравнително светло пепелно русо, обикновено си вземам най-светлото. Иначе естествената ми коса е доста тъмна. Не я обезцветявам, само с боя се правя. Известно време се боядисвах сама и съм пробвала различни бои, но не ми хареса резултата от нито една от тях.
Като цяло последните 4-5 пъти ме правиха с Кюн и съм много доволна от цвета. Уж е по-силна, но аз не съм усетила пресушаване. Пробвах и на Матрикс боята, но не си подбрах цвета добре и не ми хареса резултата. Иначе косата и след нея не се изсуши, по-скоро я усетих мека. Пробвала съм Мажирел, но за мен нямат голям избор на руси цветове и не ги харесвам. Една фризьорка ме направи с Мажирел с 9-ка оксидант и си останах кафява в корените  #2gunfire.
Не съм виждала бои на Лакме, в рибката има само коректори, но и за тях не мога да дам мнение.
Ти какъв цвят се боядисваш?
Иначе относно концентрата, за който питаш - той може да се комбинира с всеки един бустер. Този не съм го ползвала, ползвала съм оранжев концентрат със зелен бустер и съм много доволна. Оранжевия хидратира страхотно косата. Наканила съм се и на зеления, но аз бих си го взела с оранжев бустер, за да има поне малка хидратация.

# 612
И на мен лилавата топка ми е от любимите,помага ми за обема,изправянето и дори усещам косата по плътна,в началото мислех че ще ми утежни защото съм с тънък,фин косъм но Naughty много добре ми се отрази даже.

# 613
  • Canada
baby_jeiny, с чуплива коса съм, лилавата топка не ми разваля чупките, напротив  Peace Ако сложа по-стабилно количество /пълна помпичка н.пр./ на по-влажна коса много красиво разделя кичурите. Но има значение и какво е състоянието на косата, както и с какви други продукти ще ч ползваш  Peace

След като преди известно време стабилно разкритикувах спрея на Ревлон Uniq One днес реших да му дам трети шанс. Пороцедурата преди него - деминерализираща терапия Малибу, протеин на Афоджий и за финал дълбоко хидратиращата маска на Морокан ойл. Сложих като финиш само от уния-та. Ами няма такъв разкош - косата е пригладена, жилава, но хидратирана и копринена на пипане, хубаво начупена. Прибрах връхчетата с една помпичка от флуида Олео релакс, просто нямах нужда от повече. И това при положение, че косата ми понякога поема по 3-4 изпомпвания.
Не си обяснявам тази коренна разлика newsm78 Или просто косата ми е по-своенравна и от мен Mr. Green

# 614
baby_jeiny, с чуплива коса съм, лилавата топка не ми разваля чупките, напротив  Peace Ако сложа по-стабилно количество /пълна помпичка н.пр./ на по-влажна коса много красиво разделя кичурите. Но има значение и какво е състоянието на косата, както и с какви други продукти ще ч ползваш  Peace

След като преди известно време стабилно разкритикувах спрея на Ревлон Uniq One днес реших да му дам трети шанс. Пороцедурата преди него - деминерализираща терапия Малибу, протеин на Афоджий и за финал дълбоко хидратиращата маска на Морокан ойл. Сложих като финиш само от уния-та. Ами няма такъв разкош - косата е пригладена, жилава, но хидратирана и копринена на пипане, хубаво начупена. Прибрах връхчетата с една помпичка от флуида Олео релакс, просто нямах нужда от повече. И това при положение, че косата ми понякога поема по 3-4 изпомпвания.
Не си обяснявам тази коренна разлика newsm78 Или просто косата ми е по-своенравна и от мен Mr. Green

И аз лилавата топка я ползвах известно време,но се скарахме с нея ,нещо започна да не ми допада,освен обем ,друг ефект не постигах,а аз си имам  и без това обем Laughing
 Между другото да споделя много ми хареса олиото Орофлуидо,вчера го пробвах,чудесно ми се отрази,много гладка ,не мазна, жилава коса,но я няма цялата серия в Ензо вече newsm78
Също и от този крем на Вела  много дми харесва за моята чуплива  и суха коса
http://www.enzo.bg/kozmetika/wella-professionals/wella-professio … -in-cream-150-ml/

Общи условия

Активация на акаунт