Професионални серии за коса - тема 47

• 40 946
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Балсама да не е с по-гъста консистенция ? Ако е замръзнал го остави да се размрази сам не го нагрявай. Тези дни не е така студено къде ще е замръзнал ? Аз не знам дали да не се обърнеш към хората които са ти го доставили  да ти го сменят

# 136
Мисля  да го оставя в стаята при мен.
Ако не се размрази до утре... ooooh! ще трябва да се свържа с тях.Но засега се надявам да се оправи на стайна температура.Може и да е по-гъст ,но дори и с разклащане да не помръдва...

# 137
  • Бургас / София
Балсамът на Макадамия не е много гъст Simple Smile

# 138
  • София
Имай предвид, че самото шишенце е доста твърдо и трудничко се стиска  Peace

# 139
Имам пробичка от балсама на Макадамия. За мен си е много гъст.
Странно ми е да е замръзнал. Пробвай да изтеглиш със спринцовка. Така ще видиш най- добре.

# 140
В момента го топля с ръце...има подобрение.Стиснах и с всичка сила го раздрусах и се премести от началното си положение, но пък...ръцете ми измръзнаха. Laughing Ще продължа да го държа в ръката си ,за да се сгрее. Blush

# 141
Записвам се преди да съм изтървала и тази тема  Embarassed По принцип зимата косата ми става по-цфтяща,от шалове и студен вятър/сняг/дъжд краищата и цъфват ужасно много и постоянно се наелектрезираше. Тази година все едно няма зима  Grinning даже един път не ми се е наелектрезирала, което отдавам на ПФ продуктите. Пак леко напира да цъфти,но разликата с преди е огромна.

# 142
  • Бургас / София
В най-новата, възстановяваща линия, която направи истинска революция в Америка, ALTERNA използва уникални технологии, плод на най-новите научни постижения в ултра-ефективната грижа за косата. Ключът в невероятната производителност на Caviar Repair Rx е в патентованите "Micro protein building blocks" с най-ниското молекулярно тегло и обем, създавани някога в индустрията. Специфичното "микро-енкапсулиране" на идентична протеинова структура с тази на човешкият косъм (същите 19 аминокиселини, подредени в същата аминокиселинна верига) гарантира мигновено възстановяване на 99% от само едно приложение. В линията са използвани 14 различни молекулярни индекса, за да може микро-протеиновите блокчета да достигнат буквално до сърцевината на косъма, ре-изграждайки както увредените участъци в кортекса, така и ре-структурирайки кутикулния слой. Резултатът след Caviar Repair Rx е съвършено различен косъм, с кутикул в перфектно здраве, който излъчва съвършенство. Горещо ви препоръчваме и новата, професионална възстановяваща и подмладяваща терапия за коса от Caviar Repair Rx - ще ви хареса Simple Smile
 Caviar Repair Rx се състои от шампоан, балсам, маска, реструкториращ супер концентриран протеинов крем и специалната, бутикова терапия за най-взискателните клиенти, която ви гарантира съвършено здрава коса месеци наред. Линията може да намерите само при успешните и доказани стилисти в България и по света.

Oт линка по-долу можете да свалите информационна брошура за Caviar Repair Rx.
 Ще се радваме да отговорим на всички допълнително възникнали въпроси. Пожелаваме ви преди всичко здрави и перфектно изглеждащи коси Simple Smile Сега е по-лесно от всякога.

Инфото е от фейсбук страницата на Алтерна България

# 143
  • София
Много приятно съм изненадана от Joico moisture recovery, очакавах супер мека, пухкава и перушинеста коса, а всъщност се получи тежко падаща, изненадващо за мен уплътнена, супер хидратирана, въобще усещането е като за нетретирана коса (а моята бая третиране е видяла с изрусяване и преси)  Heart Eyes  Благодаря на всички момичета, които я препоръчваха упорито   bouquet

# 144
Здравейте момичета много ви моля за помощ. Боядисах се миналата седмица в една приятелка и съответно се мих с нейни шампоани и маска и после тя ме суши но понеже нямаше кристали не сложихме.
Още при сушенето косата ми се заплиташе и тя каза че ми е доста суха и накъсана. Днес преди да я измия се усещах че ще стане някаква трагедия  Cry и я намазах на влажно с балсам Глис и зехтин по дължините дотук добре косата си попи всичко и при миенето изглеждаше доста добре но след това сложих от същата тази смес балсам и зехтин и косата не само че не стана по добре ами страшно се изсуши заплете се и дори се наложи да отреже един малък кичур защото нямаше разплитане.

Трябва да взема спешни мерки моля препоръчайте ми какво да направя и отивам до рибата че ми е съвсем наблизо. Косата ми е тънка и в момента от студа и дрехите съвсем се изсуши и наелектризира постоянно. само искам да допълня че не съм впечатлена нито от маската Макадамия нито от Интенс рипеър

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 13:55 от nisa

# 145
  • София

Трябва да взема спешни мерки моля препоръчайте ми какво да направя и отивам до рибата че ми е съвсем наблизо. Косата ми е тънка и в момента от студа и дрехите съвсем се изсуши и наелектризира постоянно. само искам да допълни че не съм впечатлена нито от маската Макадамия нито от Интенс рипеър
Аз за моята,която беше в същото положение обмислях да й взема Байн Сатин,обаче реших проблема по бързата процедура с ножицата  Blush

# 146
Ще я подстригвам това е ясно но просто за една седмица много се влоши косата и само с подстригване няма да се оправи. В момента докато ви чакам за съвети стоя намазана с натурално какаово масло но не знам колко ще помогне.

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 14:37 от nisa

# 147
  • Пловдив
Момичета, да ме посъветвате кой дълбокопочистваш ш-н да си взема - на Макадамия или на Лакме? И също двуминутния реконструктор или този със зелен чай на Aphogee? Двуминутния съм ползвала само от пробичка, еднократно, и не мога да преценя точно какъв трябва да му е ефекта. Косата ми е гъста, с дебел косъм, но поизтощена от обезцветяване и изрусяване. Сега, след ползване на проф.продукти доста се посъживи, но се омазнява бързо, дори вече в краищата не е суха, както беше преди.

# 148
  • Велико Търново
Аз ползвам дълбокопочистващи на Чи и на Вела,така че се надявам някой друг да се включи с отзиви за Макадамия и Лакме Peace 2-мин.реконструктор и този със зелен чай са съвсем различни -първият е като маска с отмиване,има уплътняващо действие,често го ползвам и като запечатка с ботокс ампула,а р-ра със зелен чай е финиш без отмиване-честно казано,при мен кой знае какъв ефект нямаше,сега си поръчах кератиновия мист на Чи и определено съм по-доволна от усещането Peace

# 149
Ще я подстригвам това е ясно но просто за една седмица много се влоши косата и само с подстригване няма да се оправи. В момента докато ви чакам за съвети стоя намазана с натурално какаово масло но не знам колко ще помогне.
Аз бих ти препоръчала маските, които не "искаш" Confused - няма как да не помагат, явно слагаш много малко (Макадамията лично не съм ползвала, но момичетата я сравняват с Интенс, която отлично се справя със заплетена, суха коса newsm78). Слагаш по-обилно и хубаво разпределяш, и постой повече Simple Smile!

Също бих препоръчала това преди миене - аз стоя половин-един час, но никога не нагрявам и има страшен ефект, можеш да пробваш с нагряване, тук също го препоръчват много нагряването
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%8 … -125-%D0%BC%D0%BB

Явно сте съсипали косата с боядисването  newsm78, и за да има ресане задължително маслен и тъжък разплитащ финиш накрая, няма как без него да решиш проблема!
Да споделиш после  Peace

Общи условия

Активация на акаунт