Нови плетки творим, които с любов от сърце да дарим! - 87

• 101 453
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
# 31
един гол запис  Blush

# 32
Благодаря ви!
Суха Мащерка, не е фъкано, просто самата прежда е ефектна, но забравих точно как се казваше. Ще видя довечера етикета.

# 33
  • София
И аз в новата тема!
canu6a, благодаря за отговора, ама сега изникна и друг въпрос. Предницата ми е ясна, че от под бюста разделям плетивото на 2 и плета така до горе. Ами гърба?  newsm78
Гърбът може да е по същия начин или цял гръб , по желание.

Ето темата в осинка за такива пуловери , ако искаш потърси го, може да са го плели там.

Най-тъпото е, че съм го виждала на живо, но не се сещам как беше гърба. Най-лесно е да го направя по същия начин, само незнам дали ще стои хубаво. А ако го направя с цял гръб няма ли да ми се наложи да наддавам за да се добие същата трапецовидна форма като на предницата? Третия вариант пък е да свивам като за остро деколте ама май ще се загуби ефекта. Лелееее в какво приключение се вкарах!!! smile3538

# 34
Последното ми плетиво

Страхотна е чантата. А как правиш дръжките?

# 35
Пуфи,страхотно оформена темичка  Hug
Снощи се чудех дали да пускам нова,че беше на 49-та стр. и нещо се беше закучила темата,а то - виж днес какво раздвижване благодарение на теб   bouquet
kikomiko4,много сладки блузки. Heart Eyes По схема ли са?
nelito_6704,много нежна и красива розовата наметка,като дъщеря ти  Heart Eyes
А от старата тема,одеялцата на Иник и Bubble79 са невероятно красиви.С много обич и здраве да си ги ползвате момичета Heart Eyes Hug
Аз снощи завърших една блузка за щерката на Елена Нодел,но размера ми е избягал и сега се чудя дали да разплитам ластици,или така да я оставя.Че както ми расте детето,дали ще може да я носи до края на зимата  ooooh!

# 36
  • Хасково
Здравейте  от мен! Да не е гол запис показвам едни ръкавички на щерката и едни за подарък.
Скрит текст:
Скрит текст:

Сега творя една рокличка, когато е готова ще показвам.

Благодарности за темата.  bouquet

# 37
Последното ми плетиво

Страхотна е чантата. А как правиш дръжките?
Радвам се, че ти харесва. След като съединих квадратите започнах да обикалям с ниски пълнежи с черния цвят, за да направя дръжките, 10 реда мисля направих и след това прегънах на две и заших. Така се получават здрави и ми допадат най - много.

# 38
Страхотни неща сте показали, аз още се мъча с двата пуловера и жилетката. Като стана готова ще покажа!

# 39
  • София
И аз при вас, страхотни сте!

# 40
записче   bouquet

# 41
# 42
  • София
Пуфи,   bouquet за темата!

Запис и от мен с една шапка, още един екземпляр от добре познатата Starr:
http://carmelabiscuit.blogspot.com/2013/01/another-starr.html

# 43
Здравейте и от мен. Намерих едни красоти на една кука, които се вписват в идеята за дантелени якички (и не само). Има интересни неща.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.289814434371509.77542. … 972772&type=1

# 44
  • Бургас
magare,
би ли пуснала клипчето, за което говориш със соломоновите възли?

Ето заповядай, на мен много ми помогна:
https://www.youtube.com/watch?v=z9Zhx5LBJqQ

С нарастване на плетката се убеждавам, че е по-добре "соломончетата" да са с по-малък размер Simple Smile
т.е. по-малко да се издърпва конеца  Peace

Общи условия

Активация на акаунт