Нови плетки творим, които с любов от сърце да дарим! - 87

• 101 457
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Моделът беше на жилетка ,на гърба на която имаше изплетено нещо като дръжка с разцъфнали цветя и листа.

Ако е тази, можеш да си купиш схемата оттук - http://www.ravelry.com/patterns/library/sylvi Едва ли някоя от нас ще се осмели да го сложи тук безплатно.

# 706
ааааа тва голяма красота ....

# 707
Да точно тази е big pufana.Благодаря ти за отговора,но на мен схема не ми трябва,аз искам да я ползвам само като модел,за да знам какво плета  bouquet  bouquet  bouquet

# 708
  • Австрия
Pisenxeto, Хекселина, благодаpя ви за съветите.   bouquet 
Пpеждата вече е купена, тpябва само да запpятам pъкави.

# 709
Здравейте дами!

mary_48 каква е преждата на възглавничката?

Преждата е остатъци от разни бебешки прежди - бялата и зелената помня, че са 100% памук, а двете сиви са 50 на 50 вълна и памук. Аз направих вече 9 крадрата и ги съединих по един клип от ютуб със sinгgle crochet (не знам как е на български термина точно - извинявам се) откъм лицевата им страна, ама стана един сериозен ръб и сега ще ги разединявам пак да ги събирам ама от опаковата страна. Изплетох и една кръгла като на снимката, а сега ми се иска да на правя и една с листенцата: http://1.bp.blogspot.com/-7KYc4l41Ol8/UQ8Nq8KxY4I/AAAAAAAABrA/Db … DCM/s1600/NO3.jpg

# 710
Пуфи ,благодаря ти  Hug
За мое здраве и за ваше също  Hug

nudel33 ,поздравления и от мен за прекрасната покривка,която си сътворила.Наистина огромен труд,но и огромна красота за очите на всички ни тук  Heart Eyes  Hug Относно шала,аз не съм плела никога такъв,но проверих за двата цвята,които питаш как да съчетаеш в едно.В един форум са споделили,че може да пробваш като плетеш два реда от единия цвят и два реда от другия цвят.Пробвай ако искаш.За съжаление снимка не открих. Confused
Пуфи,ако пускаш новата тема,или който я пусне - моля,нека добави към предложенията за заглавия и новите заглавия,които се споделиха  Peace
Скрит текст:

Цветни плетчици плетем,че пролетта настъпва с всеки ден!
Пролетни прежди пазарим, бримки броим и безброй плетки редим!

Моите две идеи от по-предишните страници са:
С тези засукани плетки и плетеници,се превърнахме в майсторки-математици!  и
В плетките за да бъдем добри,трябва и математиката да ни върви!

# 711
  • София
Изкушавам се да ви покажа пуловерчето, което майка ми завърши днес за моя племенник
(и неин внук Simple Smile). При нас плетаческите роли малко се размениха - когато бях на 5 г., тя ме научи
да плета, сега аз я подкокоросвам с прежди, модели и съвети:
Снимките са нейни, днес ми ги изпрати:

# 712
Уаааау  Heart Eyes
Страхотен пуловер Carmela Biscuit !Да поздравиш майка си за изпълнението на динозавър-пуловера!Много хубаво се е получило! Със здраве да си го носи детенцето,сигурна съм че много ще се радва на такава блуза  Peace

# 713
Здравейте, извинявам се ако е коменирано из темите, но ми е невъзможно да прегледам всичко- търся схеми за плетене на две куки на детски апликации за блузки - например животинки или други сладурски нещица. Ако може да ми предложите от къде да си дръпна такива схеми.  Предварително благодаря!

# 714
  • Австрия
nudel33 ,поздравления и от мен за прекрасната покривка,която си сътворила.Наистина огромен труд,но и огромна красота за очите на всички ни тук  Heart Eyes  Hug Относно шала,аз не съм плела никога такъв,но проверих за двата цвята,които питаш как да съчетаеш в едно.В един форум са споделили,че може да пробваш като плетеш два реда от единия цвят и два реда от другия цвят.Пробвай ако искаш.За съжаление снимка не открих. Confused
SunshineMery, благодаря ти за комплимента!   bouquet  bouquet  bouquet
Що се отнася за шала, и аз си помислих да пробвам нещо такова. Аз вече изплетох един шал за проба само с една прежда. Тя е шарена и както вече някои съфорумки ме посъветваха само с една прежда също става. Само че не знаех колко кълбенца ми трябват и шала ми излезе само 70 см от 18 метра и 50гр кълбо. Но няма проблем той беше така или иначе заплануван за моята почти седем годишна щерка. Утре като стане ще го пробваме дали и става и тогава ще го мисля по-нататък. Само да попитам как донаждате преждата от второто кълбо?
Утре ще направя снимка от шала, че сега е тъмно и няма да стане добре и ще ви я покажа.
Carmela Biscuit прекрасен пуловер. Със здраве да си го носи детенцето!

# 715
  • София
Изкушавам се да ви покажа пуловерчето, което майка ми завърши днес за моя племенник
(и неин внук Simple Smile). При нас плетаческите роли малко се размениха - когато бях на 5 г., тя ме научи

Ооо, това е наистина чудесно!
Поздрави майка си от мен... много съм впечатлена.

# 716
  • В сърцето на любимите мъже!

Carmela, жестоки са динозаврите. И ние сме на тема динозаври... Страхотно изпълнение. Дали може да сподели схема тази талантлива баба.  Praynig Praynig Praynig

# 717
  • София
Много, много благодаря за милите думи, ще й предам утре задължително  Heart Eyes
Схемата я издирихме по линк от Ravelry, безплатно норвежко списание,
има и други интересни детски моделчета:

http://www.sandnesgarn.no/ShowFile.ashx?FileInstanceId=6a4ab0e3- … a7f1-1da1319c1c9d

# 718
Кармела, включи ме и мен в поздравите!  bouquet Добър учител си имала, а вярвам, че и мама е доволна, като вижда ти какви красоти правиш! Grinning

търся схеми за плетене на две куки на детски апликации за блузки - например животинки или други сладурски нещица.
t_lady , заповядай: http://club.osinka.ru/topic-77744. Ако търсиш нещо конкретно, ползвай таговете вдясно. Сигурна съм, че ще си намериш нещо подходящо. Успех! Hug

# 719
Ето това измайсторих,елементарно е като за начинаещ е идеално WinkЗапочнах мартеница,а накрая се получи това,сега само му търся място  Grinning
http://fentazi.snimka.bg/hobby/pletivo.730241.29717633

Общи условия

Активация на акаунт