Кюретаж и забременяване след това - 41

• 26 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, при мен си продължава зацапването и пак съм адски притеснена. Минаха 3 дни от прегледа и доки уж ме успокои, че няма нищо тревожно и сега пак ми се въртят едни мисли в главата - не трябва ли да спира вече, пия си утрогестана и ходя с ужас до тоалетната, вече ми е неудобно да му звъня, дали се психясвам излишно.

# 106
Svetlanica, какво представлява зацапването- много, малко, какво е на цвят, има ли болки?

# 107
Светланица, щом ти е неудобно да му звъниш, защо не потърсиш друг лекар. Просто за мнение, без да сменяш лекаря си

# 108
  • NE
Светланица Срам, не срам му се обади да те прегледа. Има момичета които имат по-дълги зацапвания, но утрогестана трябва да повлие.
Стискам палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Честит празни на всички наши мамита!

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 18:04 от Flower Fairy

# 109
  • Пловдив
Светланица, доколкото помня не си на максималната доза Утрогестан. Според мен с това зацапване трябва да си на макс - 3 пъти по 2 или 2 пъти по 3 и то вагинално, защото е по-ефикасно. Аз бях на такава плътно от 4 г.с. до 12 г.с. без да съм имала зацапване, а само превантивно! За твое успокоение се обаждай на док без да се притесняваш от нищо. В крайна сметка трябва да правиш всичко, което зависи от теб!

# 110
Action_girl , да ти е живо и здраво бебенцето!  Heart Eyes Благодаря за разказа!  Heart Eyes
Мира Иванова , според мен си направи изследвания за щитовидната жлеза, за инсулинова резистентност и високо кръвно, обикновено жените с такива проблеми и наднормено тегло имат и проблеми при бременност и износване. Не е лошо също да отидеш и на продухване на тръбите, това също много помага за забременяване (две приятелки  след доста месеци неуспешни опити след тази процедура успяха за кратък период от време).
Svetlanica , според мен трябва да се обадиш на доктора си, срам не срам, все пак от това зависи как ще протече бременността, за която толкова много си се борила. Стискаме палци!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig

# 111
  • София
Svetlanica, как си днес? При първата си бременност имах зацапване във вид на боза и много се бях уплашила. А и се беше появило след секс. Отидох веднаха на преглед и се изцепих на доки,че май сме счупили бебето и той  smile3556 Тогава бях в 6-та седмица и шест дни, та дори и пулса се засече с вагинален трансдюсер. Изписа ми същото като на теб, на таблетки. Зацапването продължи около 3-4 дни след това и спря. Ако е с цвят на боза и не е обилно, а е зацапване, според мен не се тревожи много, знам ли и аз....
С втората ми (неуспешната) бременност нещата бяха различни: бистра кръв в 5-та седмица, оказаха се полипи в матката, които се подават от шийката. И това кървене ми спря чак в 12-та седмица.

# 112
  • Близо до морето :)))
Action_girl Честито бебче, да е здравичък, много послушен и да не спира да ви радва.  Hug

Svetlanica няма от какво да се притесняваш да се обадиш на Док. макар, че и аз съм такава, постоянно се притеснявах да не го занимавам с моите неща но в крайна сметка той е затова. Пиши как си днес Hug

# 113
Ей дами здравейте,
Днес съм по-добре, за сега няма зацапване - казвам за сега, защото то не е през цялото време а примерно 2-3 пъти на ден след тоалетна, а иначе има цвят на боза и консистенция на такава, но не е в големи количества. Болки нямам, не съм и имала и това за сега ме обнадеждава. Вчера обаче като шофирах на връщане от работа, много ми се пишкаше и се стисках до вкъщи и от това стискане после като почнаха едни циститни болки, бях през 5 мин. в тоалетната, но днес съм ок.
Ако до довечера се появи пак, вече ще звъня на док, въпреки, че след прегледа ми каза да не се тревожа, че всичко е наред.
viper , при мен миналият път  също започна с леко зацапване и то след секс, после обаче нещата се развиха много бързо и след 5 часа бях загубила бебето, просто стана светкавично без каквито и да е симптоми преди това.
Благодаря ви, че ме мислите и много хубав ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet
Зузи нещо ми се губи?!

# 114
Svetlanica, това че няма болки е успокоително, щом като не е обилно и е с цвят на боза също няма за какво да се притесняваш Hug Hug Hug имай предвид, че средата се променя сега и е възможно и по- обилно бяло течение, стискам палци за теб и бебчо Hug Hug Hug

# 115
Здравейте, вчера говорих с лекарката, хормоналните ми изследвания са добре, нищо няма изван нормата, холестерола ми бил леко висок но като се има предвид че беше преди коледа  и от маса на маса, ... пак ще го повторя след месец за всеки случай. Инъче остана изследването на хромозомите (kareotype  newsm78), още няма резултати, то от него ме е страх ама каквото такова ... и така. Не успях да се зарадвам, все се надявах да получа отговор, но  newsm78 нямам.

Svetlanica недей да чакаш, по-добре да те видят, и да се успокоиш.

# 116
Action_girl, честита рожба! Да ти е жив и здрав малкият Андрей  Hug Hug Hug

# 117
theHellgirl, така е с изследванията- хем се радваш че всичко е наред, хем се разочароваш че не излиза нещо за което да се хванеш... Rolling Eyes дано след като ги приключите док да ви даде някакво заключение или съвет и да докарате до край нещата Rolling Eyes Hug Hug Hug

# 118
  • София
Action_girl, честито!! Да е много здрав и с голям късмет!

# 119
Момичета, стиснете едни палчета. В 13.30 съм на преглед

Общи условия

Активация на акаунт