Кюретаж и забременяване след това - 41

• 26 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Action Girl, Честита рожба и от мен Hug Hug Hug Hug пожелавам ти да бъде преди всичко жив и здрав, да ви носи много радости и поводи за гордост Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 91
Action Girl, честито момченце. Да расте здраво, умно и щастливо дете

# 92
  • Пловдив
Action_Girl, честито ти детенце-момченце  Hug  bouquet Да ти е живо и здраво, много усмихнато и нека носи много радост и топлина в дома ви! Бързо възстановяване на теб и успех с кърмене и режими  Crazy

# 93
  • Варна
Ура, пак бебе Simple Smile
Да е честито детенцето на мама Action_girl Simple Smile  Да расте здравичко и умно дете  Hug

Аз съм на път да взема едно решение и искам да го споделя с Вас, ще съм благодарна на всяка от Вас, която сподели мнение.
Имам още месец да пия Клостила за да завърши тримесечния цикъл. Днес мислих да го спра и да опитам да сваля килограми. Доколкото четох наднорменото тегло също е пречка за зачеване. Аз съм 160см и съм 75 кг. Вярно е, че има много дебели мами, които са заченали въпреки килограмите, но аз явно няма да съм от тях.
След два месеца на Клостил, на втория месец имаше доминантен фоликул. После за месец го спрях, сега искам да видя в този втори месец след Клостила дали ще направя фоликул, пак ще меря температурите и ще опитам да съм по-стриктна в упражненията.
Какво мислите за тези мои планове  Thinking

# 94
Action_girl,честито бебче!Да е жив и здрав малкият Андрей и много поводи за радост и гордост да ви носи!!! Hug
Светланица,Табеа,стискам ви силно палците!
Айде новата тема да е на късмет на всички бебеправещи! Praynig Praynig Praynig

# 95
  • NE
Мира Наскоро четох, че за успешно забременяване трябва индекса на телесна маса да бъде в рамките на нормалното. Има много калкулатори в нета, които показват в коя графа си. Аз наскоро също се бях притеснила и видях че моя ИТМ е почти до нормалните стойности след няколко месеца упорито хранене.
Плана е добър, но най-важното ти да бъдеш сигурна в него и най-вече спокойна. Тогава се случват чудесата, така че действай. Стискам палчета да хранете госпожица яйцеклетка и да се похвалиш с  EFP. Hug Hug Hug
Стискам палчета!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз съм много щастлива защото мисля, повтарям мисля  Mr. Green че съм имала правилна овулация. Другото ми е мъгла. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 96
Феичка fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

нашите бременни забравиха прашеца май Laughing Hug

# 97
  • Варна
Взех решение да комбинирам стимулацията с редуциране на теглото.
Това ми се стори най - умно и продължих с Клостила, доза 1 таблетка след разговор с док. В този трети месец от стимулация не ми вдигна дозата, остави я като във втори месец.
Докато размислях ми се стори, че ако чакам само ще забавям резултата във времето ...
Хубав Понеделник Ви пожелавам и успешна работна седмица Simple Smile

# 98
  • Варна
Action_girl, честита рожба! Да ти е жив и здрав малкият Андрей и много да ви радва!  bouquet  bouquet  bouquet

Феичке, дано да сте сгащили яйчицето. Praynig Praynig Praynig

# 99
Action_girl, честита рожба и от мен! Да ти е жив и здрав малкият мъж и много да ви радва!  Hug
Мира, ако ще те накара да се чувстваш по-спокойна, то започни и някакъв хранителен режим. Но според мен недей да правиш нищо драстично, защото и това не е полезно. Стискам палци да има скорошен резултат!  Praynig
Феичкеfingerscrossed fingerscrossed от мен!

# 100
ACTION_GIRL, честит да ти е малкия Андрей, да е много здрав, усмихнат и много, много да ви радва!!!

# 101
Action_Girl Честит син   bouquet с  пожелания да расте здрав да носи радост и щастие, и да  върви напред  с високо вдигната глава.   baloni

# 102
  • София
Action_Girl , честит ви син Андрей! Да е жив и здрав, много щастлив, да бъде умно, будно и весело дете! Да ви носи радости и усмивки!   bouquet
Феичка, хубаво е, че си решила да си дадеш срок и да се видиш с дофтор. Аз също като Теди ще ти пожелая срещата с него през Март да е по повод потвърждение на бременност. Ако една консултация ще те направи по-спокойна, то това е най-добрия вариант. Аз след дълго време на чакане и надежди направих точно това. Преди няколко месеца отидох в специализирана клиника , срещнах се с доктор и започнахме да правим изследвания. И тъй като всичко изглежда ок, а бебе още няма, другата седмица съм на преглед за да започнем процедура по инсе.
Пожелавам ви много хубава седмица и прекрасно настроение  Hug

# 103
Таси, стискам палци процедурата да донесе успех

# 104
Action_Girl да ти е живо и здраво бебчето и много да те радва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт