Кюретаж и забременяване след това - 41

• 26 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте! Не съм писала отдавна! И тримата сме добре , растем и се надявам да изкараме до края на март. Леко започваме с покупките за новите членове!

Пожелавам на всички , които чакат така заветните две чертички , а бременните лека и успешна бременност!

Прегръщам ви! Hug

# 16
Flower Fairy  Hug, не си ме разстроила, напротив-стана ми много мило и едновременно с това се почувствах странно, защото аз още не вярвам на себе си, та за това си поплаках. Дано списъчето е на късмет и за мен!
г-жа Анна, много хубаво звучи това с покупките!

# 17
  • Близо до морето :)))
Феичка Благодаря за темата  Hug

viper, съжалявам много за това което си преживяла, дано не се повтаря никога и с помощта на молкото човече до Вас успееш по-бързо да превъзмогнеш болката.

Ира, за преглед при Д-т Конова трябва да се обадиш в клиниката и да запазиш час. Доста е натоварена и мисля, че не работи с ЗК, но все пак можеш да попиташ. Цената на прегледа ми съ върти нещо около 40-50лв, но наистина не си спомням. Май не ти помогнах много, най-добре да звъннеш в клиниката и ща получиш най-точно и актуално инфо.

А за себе си наистина ще се мобилизирам и ще си запазя час при ендокринолог да видим накъде са нещата.

# 18
Цоп и аз в новата тема Sunglasses Дано да донесе много положителни тестчета на всички, които чакат, тайничко и аз си го пожелавам Rolling Eyes
Viper съжалявам, че се записваш при нас Hug Момичетата вече са те посъветвали, аз не по твоя проблем не съм много наясно и нямам идея, но едно ще ти кажа, ако трябва прерови света, но се опитвай да разбереш точно каква е била инфекцията и с какво се бориш. Рови се, чети по темата, настоявай пред лекарите да се направят необходимите изследвания.
Светланица щом така си решила за себе си следвай избрания път и се абстрахирай от лошите мисли Wink
Аз постъпих подобно на теб и даже изчаквах да отида на лекар и исках чак като се чуе сърчицето. Сега вече съм на друго мнение, но няма да го натрапвам всеки сам решава за себе си. Спестих си сигурно много безсънни нощи с моята постъпка, но може би сега нямаше да имам толкова въпросителни Sad

# 19
Креми, ако искаш пробвай тука при Деведжиева, аз при нея ходих с направление, но ехографията се заплаща отделно Laughing или след Плевен се консултирай туй с някой...

Светланица, на късмет ще е Hug Hug Hug Hug

# 20
  • Близо до морето :)))
Теди точно при нея мисля да се запиша  Simple Smile сестра ми сега ходи и каза, че е доволна  Simple Smile

# 21
Теди точно при нея мисля да се запиша  Simple Smile сестра ми сега ходи и каза, че е доволна  Simple Smile

доволна шЪ останеш Laughing то и аз и Дива и Зузи, все там ходим, обяснява жената, обръща внимание, отделя време, не мога да се оплача наистина Hug

# 22
  • NE
Теди Като гледам аватара и подписа ти ми се допива страшно много текила. Отключваш едни стари приятни моменти  Heart Eyes

# 23
Феичка, нали знаеш- с мяра може Joy Joy Joy то пък не може само бебета в крайна сметка, трябва си и малко забавления Joy

# 24
  • NE
А на мен лудите и пиянските години ми минаха. Сега мечтая ...  Mr. Green

# 25
Феичке, не виждам Дива в списъчето с бременните.  newsm78
Теди, то хубаво и забавление да има в подписчето, ама как ще пропуснеш сладураната. Искам да следя месечинките и. Що не я включиш?

# 26
Сасче, още 2-3 дни и ще се пременя пак Heart Eyes

Феичка, не пречи скромно да се почерпите Mr. Green

# 27
  • NE
Сасче Грешката е корегирана. Peace Благодаря за напомнянето. Hug

# 28
  • Пловдив
Viper, съжалявам за ужаса, който преживяваш  Cry Няма такова друго нещастие като това да загубиш детенцето си. Кураж и дай Боже повече да не се сблъскваш с подобна мъка. Нека следващата ти бременност да е успешна и да излекува болката ти. Ако е инфекция причината май няма много смисъл да ровиш из други неща.

Светланица, стискам палчетата и не пускам  Praynig Hug

# 29
Heart Eyes Аз РОДИХ  Heart Eyes
след 2ЦС ...
 напълно естествено  Heart Eyes

Бебе Максим /3900г , 51см/ изплака в прегръдките ми сутринта на 14 януари 2013
в залата за активно раждане на МД Варна с безценната помощ на нашия татко.
Най-вълнуващото, силно и вдъхновяващо преживяване в живота ми!
Благодаря ви за подкрепата , момичета. ПРЕКРАСНО Е, ЧЕ ВИ ИМА   bouquet

Ще пиша по-подробно от дома  Hug
Успех момичета!! Мечтайте и Сбъдвайте мечтите си!

Общи условия

Активация на акаунт