Кюретаж и забременяване след това - 41

• 26 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Феичка браво за темата! Peace
Лили, да ти е живо и здраво момченцето! Много да слушка и да ви радва! Браво на тебе,че си се навила на нормално раждане. Ще разказваш.
Дони ,честит имен ден  bouquet ! Да си жива и здрава! Много любов и  много щастливи моменти!
Viper така съжалявам за всичко което си преминала Cry Болката от загубата е ужасна.Всички в тая тема сме я изпитвали. Независимо от това колко деца има една майка, загубата на бебче е нещо ужасно. Знам ,че няма да ти е леко . Мога само да ти пожелая да си силна ! Hug
Кремито,благодаря все пак! Аз се обадих вчера в клиниката и по една случайност имаше час за вчера/някаква жена си е преместила часа/ при доцент Конова Извадих късмет. Назначи ми всички хормони . Сега чакам да ми дойде за да ги направя.
Хубав ден от мен!

# 46
  • Варна
Лили, да ти е живо и здраво момченцето!  bouquet

Дони, честит имен ден!  bouquet

И аз да почерпя за именния си ден:

# 47
  • София
Тони,честит имен ден! Бъди жива и здрава, много късмет и радости да имаш   bouquet

# 48
  • NE
Тони Честит имен ден и на теб!   bouquet
Пожелавам ти много здраве, радост и сбъднати мечти. Hug Hug Hug

Ох този месец хубаво че го отписах. Почти съм сигурна, че овулацията ми се загуби по трасето.  ooooh! Не си го представях толкова трудно. Важен е резултата. Peace

# 49
Ира, пиши как вървят нещата с Конова Hug Hug

Тони, Честит Имен ден! Да си носиш името с много здраве и то да ти носи много късмет Hug Hug Hug

# 50
  • София
Малей, кога стигнахте 4 страница!?

# 51
ЛИЛИ, ЧЕСТИТО. ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО И МНОГО ДА ВИ РАДВА
Дони, Тони, честив ви имен ден. Бъдете много обичани

# 52
  • Пловдив
Благодаря, момичета  Hug  bouquet

Тони, и на теб честит имен ден! Жива и здрава да си и все хубави неща да се спохождат  bouquet

# 53
Лили, честито, да ти е жив и здрав и много щастие да ви носи!  bouquet

# 54
  • София
Ох, изтървала съм малко кой какво празнува, но на всички от сърце честитя!

Doni M , здравей!

# 55
  • Варна
Иха, имаме бебе в новата тема Simple Smile
Да е здрав Максим пожелавам от сърце Simple Smile При мен нищо ново, дойде ми днес, предстои трети месец Клостил.
Замислям се и за килограмите, че са ми много (74кг, на 1,60м ръст). Чета, че и наднорменото тегло тегло намаля шанса за зачеване.
С две думи търся си обяснение защо не се получава ... 

# 56
Кати, ми то и днес празник Laughing ще видим днес колко празнуващи ще преброим Laughing

Мира, наднорменото тегло по- скоро би било проблем ако е свързано с друг здравословен Rolling Eyes поне аз тъй си мисля Rolling Eyes

# 57
Doni M, Тони , честит имен ден на патерица! Пожелвам ви много здраве и семейно щастие! Hug Hug
Мира Иванова , подкрепям мнението на   tedy_e. Peace

# 58
Здравейте момичета, много съм изплашена, вчера вечерта имах едно бледо кафеникаво зацапване - съвсем малко беше и днес го няма(поне за сега). Обадих се на док, каза, да не се тревожа, че може да е нормално, беше като бяло течение, но съвсем леко оцветено. Днес не отидох на работа, лежа цяк ден, но ми минсват много лоши мисли, на преглед съм чак във вторник - не знам как ще издържа. Целувки и стискайте палци.

# 59
Светланица, щом нямаш болки и е било еднократно няма от какво да се притесняваш Hug

Общи условия

Активация на акаунт