Кюретаж и забременяване след това - 41

• 26 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Близо до морето :)))
Честит имен ден на патерици на Дони и Тони, Да сте живи и здрави и с гордост и късмет да носите хубавите си имена.

Лили Честито бебче, да Ви е жив и здрав, много да Ви радва, да расте щастливо и обичано детенце. Пожелавам ти да е послушен и да се гледкате без проблеми. Чакаме те с подробен разказ. Бързо възстановяване.

Светланица, не се притеснявай, и аз около 6-7г.с. имах такова зацапване и бях решила, че отново е краят, но всичко си беше наред. Щом е еднократно спокойно. На много момичета се случва така в началото.  Hug

Аз да почерпя с любимата с иторта, че баща ми е именник днес, да ми е жив и здрав.

# 61
  • София
Здравейте момичета, много съм изплашена, вчера вечерта имах едно бледо кафеникаво зацапване - съвсем малко беше и днес го няма(поне за сега). Обадих се на док, каза, да не се тревожа, че може да е нормално, беше като бяло течение, но съвсем леко оцветено. Днес не отидох на работа, лежа цяк ден, но ми минсват много лоши мисли, на преглед съм чак във вторник - не знам как ще издържа. Целувки и стискайте палци.

Напълно възможно е да си е съвсем нормално и в реда на нещата, в много случаи има такова зацапване първите няколко месеца о/о времето за М.
Прегръдки!

# 62
  • София
Честит имен ден на патерици на Дони и Тони, Да сте живи и здрави и с гордост и късмет да носите хубавите си имена.

Лили Честито бебче, да Ви е жив и здрав, много да Ви радва, да расте щастливо и обичано детенце. Пожелавам ти да е послушен и да се гледкате без проблеми. Чакаме те с подробен разказ. Бързо възстановяване.

Светланица, не се притеснявай, и аз около 6-7г.с. имах такова зацапване и бях решила, че отново е краят, но всичко си беше наред. Щом е еднократно спокойно. На много момичета се случва така в началото.  Hug

Аз да почерпя с любимата с иторта, че баща ми е именник днес, да ми е жив и здрав.

О, ще я хапна аз тази тортичка, и да ти е жив и здрав татито и много щастлив!

# 63
Креми, да ти е жив и здрав рожденникът.
Светланица, не се шашкай. Аз при никой от абортите не съм имала зацапване и пак нещата не се получиха, а в отчетните сумати момичета и прокървяваха, и с болки бяха, и лежаха през цялата бременност, а вече сигурно забравиха, че са раждали

# 64
Светланица, как сииииииииииииииииии?? Влизай на отчет, тука има рамо за оплакване и поплакване нали знаеш Hug Hug Hug

Креми, жив и здрав да ти е, много години да е край вас още Hug Hug Hug Тая торта и на мен ми е любима Flutter

аз ходих на контролен преглед след секциото- всичко е заздравяло и се пошегувах да правим второто дете, ама вика- я си чакай 2год не се халосвай Mr. Green иначе положението е киста до кистата до кистите ooooh! взех си рецепта за Жанин пак и в момента в който спра да кърмя почвам, така поне няма да излизат нови...

# 65
# 66
  • NE
Тединко Много са ужасни тези кисти. Вече знаеш каква е вълшебната рецепта за теб за второ детенце така че ще дойде ред на малко братче или сестричка на сладка Емма. Hug Hug Hug
Аз не мога да пия тея хапове каквото ще да стане. Пробвала съм през студенстките години, но много ми влияеха зле на тонуса.
Светланица Стискам палчета силно да е добро зацапване.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Креми Честит имен ден на твоя татко!   bouquet Да му е живо и здравото името и да има поне едно внуче още. Hug Hug Hug
katiABV Радвам се че те виждам отново да пишеш при нас. Надявам се само хубави новини да носиш. Hug Hug Hug

Този месец съм в пълно затъмнение какво се случва в моите женски чаркове. Бебе едвали е станало така че почвам да се замислям за по-сериозна тактика. Пожелах си след К да не забременявам без да износя живо и здраво бебе и какво стана. Понякога желанията се сбъдват без да си искал и без да можеш да понесеш последствията. Аз почвам много отчаяно да разсъждавам и ми тежи. Ще видя какво ще стане и ако няма никакъв резултат съм решила март месец да се видя с док и да почваме нещо различно от традиционния начин.

# 67
Феичка, зависи от хаповете да ти кажа...тия които пия аз док ме предупреди че са силни и ако не ми понесат ще даде по- леки...имало различни видове хапове...нещо такова...

а ти много хубаво си си пожелала да ти кажа- едва ли някой иска да преминава през този ужас...дано март месец се видите с док по хубав повод обаче Flutter Hug

# 68
  • NE
Феичка, зависи от хаповете да ти кажа...тия които пия аз док ме предупреди че са силни и ако не ми понесат ще даде по- леки...имало различни видове хапове...нещо такова...
Не ми понасяха защото пушех и много ми се виеше свят. От друга страна ходих като Памела Андерсен. bombs

а ти много хубаво си си пожелала да ти кажа- едва ли някой иска да преминава през този ужас...дано март месец се видите с док по хубав повод обаче Flutter Hug
Започвам да се плаша от цялото това чакане и ужасно много ме е страх да не се окаже някой непоправим проблем. Вече почти 6 месеца опитваме и не се получава, а първия път само докато решим се случи. Вярно с нещастен край, но се случи. А странното е че нямам никакви проблеми.

# 69
а цигарите си влияят на хаповете- да, аз имах и крампи в краката, но с витамини се оправяха нещата и все пак- друго си е точен цикъл, без болките ooooh! а Памела Андерсън ефекта е един приятен плюс Mr. Green

стига се шашка пък ти че имаш проблеми, ще взема дряновицата Naughty препоръката на лекарите е да се опитва 6месеца до 1година преди да се посети лекаря да се търсят причини за неуспех, защо не се видите през този цикъл с него?

# 70
  • София
Не ми понасяха защото пушех и много ми се виеше свят. От друга страна ходих като Памела Андерсен. bombs

Започвам да се плаша от цялото това чакане и ужасно много ме е страх да не се окаже някой непоправим проблем. Вече почти 6 месеца опитваме и не се получава, а първия път само докато решим се случи. Вярно с нещастен край, но се случи. А странното е че нямам никакви проблеми.

6 месеца на твоята възраст не са много - но не са и малко...
Имай предвид, обаче, че и стресът може да възпрепятства зачеването...
Но съветът "успокой се, то ще си стане" е възможно най-тъпият, който съм чувала - многократно, уви.
Е, добре де, конкурира се с "не го мисли и ще дойде".
Сякаш човек може изобщо да се "успокои" - съзнателно - или да спре да мисли...
Обаче съвсем сериозно бих ти предложила да пробваш да вземаш за известно време 5-хидрокси триптофан.
Преди време започнах да го пия с надеждата да разреди мигренните пристъпи (май има ефект) и първият месец, в който го пиех, бях доста учудена самата аз колко по-леко приех идването на М...
Е, също и да си следиш ову-то, но ти сигурно без друго го правиш.
И... успех!!!

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 14:28 от katiABV

# 71
  • NE
Теди Ще видя как ще съм със следващия цикльо и ще отида да видим и мъдрим какво ще правим.

Кати Благодаря за съвета! Принципно след К се опитвам да не приемам никакви лекарства, тъй като миналата зима бях натровена с антибиотици и много трудно ми се възстанови организма.
Да си призная по-често чувам че е Божа работа. В този случай съм склонна да повярвам защото никой не знае кога ще дойде или си отиде от този свят. Все пак силно се надявам една бебешка душа да ни хареса за мама и татко. Peace

# 72
Феичке, аз преди да родя Деян имах гроздовидна бременност. След това 8 месеца не се получаваше и почнах да се отчайвам. Тогава почнах с тестовете за овулация и се получи веднага. Ти май беше правила преди време. Защо не пробваш пак с тях преди да идеш на лекар?

# 73
  • София
5-HTP не е лекарство. Общо взето триптофанът е изходния продукт - естествен - на организма за производство на серотонин ("щастливият хормон", но и за други неща служи, освен за настроение). Взема се, примерно, от месото - е, в някои е повече. Ама организмът много малко от него преработва. 5-HTP е... ами, все едно средата на веригата - т.е. по-лесно се преработва от чистият триптофан, но не е като хормонозаместваща терапия или нещо. Продава се като хранителна добавка - и не е лекарство, наистина; все пак, както и всичко, трябва да се взема само в препоръчителните дози - но то и за обикновената сол се отнася. Само че не можеш да очакваш някакъв особен ефект след ден-два.

http://neopharm.bg/neolexan

Не рекламирам непременно точно тази лекарствена форма, има ги много - просто тук видях инфо първо.

# 74
  • NE
Сас Около 4-5 месеца правих най-редовно ову тестове и мерих температура и отчитох ЦС. Само в един месец открих, че нямах овулация и ми дойде страшно бързо - на 19 ден. След това всеки месец нямам никакво закъсняване - около 27-28 ден си идва. ЛФ е много добра - от 12 до 13 ден. Редовно секс около овуто и пак нищо.
Понеже се бях супер спекла по Нова година реших да си дам почивка защото това което исках се превръщаше в лудост. Затова този месец не меря нищо, само наблюдавам ЦС.
Отдадох го на стрес, но от 2 месеца гледам да не се натоварвам въобще. Пробвах йога, намирам време да си стоя и да си зяпам сериалчета. Въобще нормално ежедневие.
Ще покачам още малко и почвам с тежката артилерия, която ми всява страх донякъде.
Кати Ще разуча въпроса и при консултация може да почна след такъв ефект. Peace

Общи условия

Активация на акаунт