Кюретаж и забременяване след това - 41

• 26 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте момичета,
Светланица, много се радвам че вече се чувстваш по-добре. Надявам се скоро да се радваш на успешна бременност  Hug
viper , за съжаление повечето изследвания не минават по здравна каса. Мога да ви напиша за изследванията които съм правила и техните цени:
Тромбофилии пакет, който обикновено се пуска при аборти - 245лв в Геника. Включва 5 фактора(доколкото помня) + фактора който се отнася за усвояване на фолиевата киселина.
Антифосфолипидни антитела+НК клетки+антинуклеарни антитела - 155лв в Александровска болница -София (т.е.Медицинска академия)  в Клинична имунология.
За щитовидна жлеза , ако някой се интересува от изследвания - по здравна каса минават ФТ4 и ТСХ. Трябва ви направление за ендокринолог.
Ако мога да съм ви полезна с друга информация, момичета, питайте.
Късмет на всички с изследванията и се надявам на повече добри новини в темата.
Зузи, радвам се да те видя в добро здраве и настроение  Hug

# 601
  • София
bobi123, все още не съм плащала, имам позната, която работи там и в петък ще плащам. Иначе пише, че струва 21лв. А аз много се надявам в петък да ни платят заплатите за януари, че като гледам цените, които сте написали, ще правя май по едно изследване на месец, а не по едно на седмица  Money

# 602
Мила Вайпърче,не се притеснявай,когато и по колкото можеш и на мен така като ми дадоха един лист с изследвания и ми прилоша,но док. ми каза малко по малко и ги направих за около 2-3 месеца,то е невъзможно всичко наведнъж,всеки е наясно с какви заплати сме.В сайта има много телефони и затова незнам на кой от всичките да се обадя  newsm78

# 603
  • София
Телефонът е 9446999, номератор  newsm78. Ето и къде прочетох за тези изследвания: http://www.zachatie.org/forum/index.php?action=printpage;topic=31281.0
Последният пост.

# 604
Мда, и аз вчера точно това написах за листериозата..че може и да са стрептококи, но така или иначе и двата "приказни бацила" се лекуват с Аугментин  Mr. Green

# 605
Здравейте, момичета! Мисля,че е крайно време да се включа в темата , като си призная ,че ви чета от миналия януари , когато ми беше кюртажа. За съжаление точно след една година нещата при  мен се повториха , с тази разлика , че сега беше съвсем в началото и се разминах без кюртаж.Ще ви пиша още, но в друг пост.

Искам да напиша специално за bobi 123, понеже знам,че първият  аборт е бил в голяма седмица. Моя съвет е да изследваш и бруцелоза! Аз имам близка, с повече от един аборт в големи месеци, накрая се оказа бруцелоза.Като се е изследвала резултатът и е бил граничен и доста спорен , последвала е терапия с силен антибиотик/ци и успешна бременност .Сега си има детенце! От гинекологът и /ходила съм и аз при него/ знам,че я е посъветвал преди плануване на следваща бременност да си проведе отново АБ терапия!
Бруцелоза и листериоза мисля ,че в ХЕИ Пловдив трябва да изследват!

И накрая искам да честитя на всички момичета , които вече са Мами и да им пожелая да са им здрави дечицата и да се радват на спокойно майчинство!  bouquet

На всички ,на които това щастие предстои - успехи кураж, и вярвам, че всяка от нас заслужава да гушка бебче!

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 17:58 от mama irina

# 606
  • NE
Здравейте и от мен!
Скоро ще се пуска май нова тема!  Whistling Whistling Whistling

Напоследък не съм писала защото общо взето стоя и чакам.
Няколко дни съм болна и се опитвам да избягам от настинката. Засега се справям, но няма и да се дам. Mr. Green
Силно гуш на всички момичета! Hug Hug Hug

П.П. Имам чувството, че отново ще се разочароваме този месец. Хем си мисля, че може и да е станало чудото, хем си мисля какво ще правя ако не е. Почнахме да говорим за проблем, който досега не съм и предполагала че може да имаме. След като забременях от раз предния път сега си мисля, че нещо не е наред. Доверие на лекари вече нямам и не бих се доверила на кой да е вече. Ще опитаме с моя доки, но след цикльо. Никога не се знае какво има зад ъгъла, но се моля да е нещо добро. Praynig Praynig Praynig
Съжалявам за моя мрън. Hug

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 18:23 от Flower Fairy

# 607
Flower Fairy  мила не губи вяра. Аз тихичко си ви следя и всеки ден се моля да се похвалите с добри новини. Много съжалявам за момичетата, които са се записали. Иска ми се да няма повече новозаписали се. Кураж милички и  скоро време да се похвалите с дългоочакваните    EFP  На света няма по-силни жени от вас   bouquet Hug

# 608
Феичка, днес прочетох че Good things come to those who wait but better things come to those who work for it, тъй че и да има нещо док само ще помогне Hug

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 21:27 от tedy_e

# 609
Здравейте сладурчета Hug
От няколко дни се каня да пиша, но все не събирам сили, че съм болна от няколко дни. Иначе хвърлям редовно поглед на темата и душичката ми плаче от всички нещастия напоследък. Дано с отминаването на зимния период да се отпуши на хубаво и има хубави новини вече.
Аз от десетина дни не съм на себе си. Първо в началото на миналата седмица се побърках, че ми се появи някакво странно бяло течение и имам съмнения, че съм завъдила някакви гъби. Много се чудих какво да правя и в крайна сметка си взех един микомакс и едни глобулки с млечна киселина, които добре действаха докато ги слагах, но си оставих няколко за след цикъла. Хапчето не посмях да го пия и чакам цикльо. Ще се наблюдавам следващия месец и ако не ми харесват нещата ще ходя вече за микро. Няколко дни след това настинах. Почна се с болно гърло, което мислех, че е от студената вода, но после взе да ме боли и цялото тяло и се стигна до носа след няколко дни. Поддържам и някаква ниска температура около 37, която направо ме побърква. Носът ми е много зле и имам съмнения, че развивам някакъв синузит. Последните пъти като съм била болна по същия начин се развиваше хремата ми. Не мога да си обясня, но този път, въпреки че не съм толкова сериозно болна много трудно понесох нещата. Толкова съм скапана и отчаяна. С дни лежа и вече тотално изчатквам. Да не говорим, че тези дни уж трябваше да ми идва и никаква симптоми няма. Не смея да пия никакви лекарства. Само няколко парацетамола пих. Вчера си правих и тест по нощите като се събудих от температура. Много ми беше зле и почна да ми се превижда някаква втора черта и за минути се вкарах в голям филм. Утре пак ще направя един. Нямам никакви надежди този месец бях го отписала дори от самото началото с тези лоши  хормони. Даже от седмици чакам да ми дойде да почна да си пия новите хапчета. Почти всичките пристигнаха и почнах да ги пия  от сега пък дано да подействат по-бързо. Притеснявам се, че наистина нищичко не ме боли, което не е нормално. Ни корем, ни гърди, нито пъпки имам, нито ми е подут корема нищичко. Минават ми някакви черни мисли да нямам някой задържан фоликул и да не ми закъснее  много само това ми липсва сега. И общо взето такива истории покрай мен. Дано скоро се оправя, че вече нямам сили имам чувството, че ми се срина тотално имунната система изведнъж Cry

# 610
Теди-страхотно си го казала Peace.
Светланица-радвам се,че физически си добре Hug.Дано да откриете причината,ако има такава,и следващият път да забременееш лесно и да си бременееш поне 9 месеца!!!С теб сме!
Mama Irina-и на теб много късмет!
Hixxy- Hug
Момичета-страхотни нови аватари! Flutter

Божееее,този народ се побърка ooooh!.Все по-зле става положението по улиците Shocked.

# 611
Ето ме и мен.Бях малко на меден уикенд в Сандански и хич не ми се връщаше,но уви - всяко хубаво нещо свършва.

Светланица, радвам се че физически се чувстваш по-добре, за психическата болка е необходимо време да отшуми.

Аз не чакам М на 23..02.Бях решила да не търся симптоми, но гърдите ме наболяват от 3-4 дни и тази вечер не се сдържах и реших да си направя тест, но за съжаление EFN Знам че трябваше да изкакам поне да ми закъснее, но бях чела,че на някои им отчело към 10ти ден и реших да се пробвам.Разочаровах се,понеже доста се старахме този месец и се надявах нещата да се получат, но уви.Лека нощ от мен!

# 612
Светланица,  Hug дано откриете причината за абортите.
Луни, още ли не ще да спи бебо?
Магиг, дано да е било рано и да се появи и втора чертичка
Лине, пак ли неприятности? Ей не те оставиха. Така се зарадвах предния път като  звучеше бодро. Не се оставяй на черните мисли
Мама Ирина, Hug Изследвания пусна ли?
Феичке, дано ни зарадваш Praynig

# 613
  • София
Момичета, аз съм приготвила един дълъг списък с изследвания и довечера ще ходя до личната да видим кои от тях могат да минат по ЗК.... и ще ви пиша по-късно.
Тромбофилии ще пускам в Геника - пълен панел. Я разгледайте сайта на Геника може да видите нещо дето ви устройва: http://www.genicalab.com/

Princessa SS, ходи ли снощи при личната? Аз ще ходя в четвъртък или в петък след работа, защото детето е болно и майка днес ще дойде от Троян, за да я гледа. Няма да тичам след работа да я взимам от детска градина и ще мога да вися на опашката пред кабинета на лекаря.

# 614
  • София
Момичета да ви питам колко време пихте Б комплекс след К? Казаха ми да го пия, за да не направя гъбички и сега се чудя колко време да е това. Не че ще навреди да го пия повечко сигурно де Simple Smile В петък се разбрах да се срещна с проф. Кременски

Иначе момичета не знам какво се случва в тази държава, нас съвсем други терзания ни мъчат и ми се струват така далечни тези събития. Нещата не отиват на добре де, все пак деца искаме да създаваме и желанието ни е да живеят добре. Дано нещата се наредят!

Общи условия

Активация на акаунт