Кюретаж и забременяване след това - 41

• 26 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Честита малка Тотка на мама и тате Simple Smile
Пожелавам да расте здраво и усмихато детенце, и да радва всички край себе си Simple Smile

Аз този месец не пия нищо вече, освен Инофолик. Клостила три месеца не даде резултат, последно пих и Дуфастон - имах киста 35мм последния път/.
Сега утре съм на док, този цикъл иска да види спонтанен, дали ще има доминантен фоликул  Thinking
Относно колко често секс - ние имахме проблем там с ношните смени на мъжо, по цяла седмица. Сега Слава Богу почна курс по Английски и няма вече нощни по седмица време, само някоя еднократна през седмица  Praynig

# 706
Боби, браво мила, аз напоследък нищо не готвя Blush даже днес поръчах hahaha

Феичка, няма такива мисията невъзможна- ще станат нещата, док само ще помогне Hug

# 707
Боби, Hug и аз се поразвихрих в кухнята от известно време. Все готвя ли готвя,  ама то като съм в болнични какво друго да правя. Дори чух заветните думи от моя мъж -  и мама не може да готви така . Embarassed Малко преувеличи разбира се, ама си е хубаво да се чуе
Мира, къде се изгуби? Ще стискам палци за утре

# 708
  • София
Тота честито бебе, да ти е живо и здраво и да те радва много   bouquet  bouquet  bouquet
Дано ни сполети твоето щастие. Много се радвам, като видя че има и щастлив Simple Smile

# 709
Теди,при теб е разбираемо да не се вихриш,беба те изморява доататъчно Heart Eyes
Аз се възползвам от желанието и хъса ми,че не се знае докога ще е Joy а иначе ме хвана мерака и аз като бях в болнични след аборта,незнам какво ми стана,за първи път тогава замесих,точих и така,тъкмо снощи една от колежките вика да сме си отворили един сладкарски цех и аз да давам идеи и да майсторим 2те Joy Joy Joy понеже им носих сладки и те много ги харесаха

сасче,продължавай в същия дух,че беб ще е супер щастливо,че има такава трудолюбива мама Hug  chef

Мира какво става с тебе,доста време се губиш Hug

# 710
  • NE
Добро утро!
Браво на нашите майтор готвачи. Определено това е много приятно и полезно хоби. Аз съм скарана с кухнята. След няколко провала имам забрана да готвя, което всъщност е много добре за мен. Затова пък половинчо е истински кулинар от класа. Няма по-голям кеф от това мъж да готви.  Heart Eyes
Много ми се иска днес да изпишем две-три странички и да пусна новата тема. Blush
Скрит текст:
Аз нямам още цикъл. newsm78 БТ се повиши, което за сефте ми се случва. Въпреки това не ща да правя тест и това е. Crossing Arms Половинчо каза, че е суеверен и взех че си го представих.Засега съм с втори ден закъснение. Такова съм нямала от години!
Моля без палчета, че да не уручасаме нещата. Whistling

# 711
Стискам палци, Феичка Praynig

# 712
Здравейте!  Hug
Бутински, до колкото разбирам ти си пила АБ след К, нали? И сега при първия цикъл ли трябва да се пие пак? На мене ми изписаха ципрофлоксацин след К и нищо не са ми казали да пия при първия спонтанен цикъл  newsm78
Лине, ти при Даскалов ли ходиш? Той ли ти каза "До сега трябваше да стане?" newsm78 Да му се неначудиш.....
Flower Fairy, 5 месеца опити са и много и малко...зависи от гледната точка. Ако много го искаш си е много време , а ако си на 25 си е нищо работа. Успокой се, ще стане работата!  Hug
Сасче, как са нещата при тебе?  Hug
Боби, кухнята е перфектното място за шедьоври... и мене ме прихващат напоследък. Явно е начин за излизане от психозата. Обаче да не подхващам как това влияе на кантарните показания  ooooh!
Светланица, и аз тази седмица съм се премерила да пусна някое изследване. Като те прочетох... да споделя, че и на мене вече ми се иска да ми дойде цикъла. Едни се радват да не им идва, на други им трябва да им дойде.... шарена работа! На 2.03 ми е 30 ден след К. Иска ми се да почвам да се надявам, че ще ми дойде овреме....
Зузи, Теди, Дони, Никито, Астинед, прегръщам ви, момичета!  Hug
Желая ви хубав и ползотворен ден!!!  bouquet

П.П. Flower Fairy Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 713
  • NE
Princessa SS С половинчо имаме 3 години разлика и от много време ме е закандърдисвал да правим бебе. Аз се престраших преди една година. В момента съм на 27 и знам, че поне имам време ако не друго. bowuu

# 714
Здравейте!  Hug
Бутински, до колкото разбирам ти си пила АБ след К, нали? И сега при първия цикъл ли трябва да се пие пак? На мене ми изписаха ципрофлоксацин след К и нищо не са ми казали да пия при първия спонтанен цикъл  newsm78
Да, правилно си ме разбрала- така ми препоръчаха, но аз реших да не пия сега при цикъла, защото точно този антбиотик, ако случайно го изпиеш на гладно, ефектът е ужасен. Аз в болницата след К второто хапче трябваше да го изпия в 6 ч. сутринта. Та нямаше как да съм яла толкова рано и го повърнах. Затова не искам да се тъпча с АБ за щяло и нещяло.

Феичка, спокоо, млада си още  Simple Smile

# 715
Феичка, шшшшшшшшшшшшштихо няма да казваме нищо, само тайно ще се надяваме закъснението да се окаже EFP обаче обещай никакви тестове, ама никакви! прави струвай, тестове другата седмица Hug

Принцеса при някои е доста дълго чакането на цикъла след К, дано при теб не е така Hug

# 716
Princessa SS С половинчо имаме 3 години разлика и от много време ме е закандърдисвал да правим бебе. Аз се престраших преди една година. В момента съм на 27 и знам, че поне имам време ако не друго. bowuu
Направо сте чудесни!!!  Hug Еми чакаме добри новини!!!  newsm10

Бутински, ами недей тогава го вземай тоя АБ.... ама не ползвай и тампони. Карай на превръзки, да ти е мирна главата  Wink

# 717
  • NE
Тединка Ей на теб как няма да обещая  Hug Hug Hug Обещала съм и на половинчо, който ме варди много строго да не се добера до аптеката. Вкъщи всичко е чисто и един тест нямам. Mr. Green

# 718
Принцеса при някои е доста дълго чакането на цикъла след К, дано при теб не е така Hug
Четох, Теди.... затова се притеснявам, ама ще си чакам какво да правя. Някъде по-напред бях питала това от какво зависи? Дали има значение колко щадящо е извършена интервенцията?

# 719
Слушам, Принцесо  Simple Smile
Не съм и посягала към тапмони.
Накупих една камара превръзки и карам с тях. Laughing
На теб много ли ти се бави лелката вече?

Общи условия

Активация на акаунт