Споделете мнение за д-р Ст. Славчев АГ - Окръжна болница

• 45 861
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
запис и от мен

# 106
Да попитам само дали трябва да ходиш на консултация при д-ра ,или можеш да отидеш последните месеци и да искаш той да ти направи секциото..........Аз преди 5 год раждах при д-р Ско4ев но сега той не изражда ве4е май,/понеже той е близък на семейството/а сега ще ми престои пак да раждам живот и здраве,и затова питам .........

# 107
Можеш! Стига да не е много зает доктора. Отиди към 7 месец поне да говориш с него. А и само в 9ти може да те следи и да те изроди Simple Smile

# 108
охххх мале голяма обярквация става,аз ходя при една док,която ми следеше предната бременност,нз каде да ида пак,сега пък д-р Ско4ев ми каза 4е запо4ва да води консултации ,ако искам да се запиша при него,аз още не съм зщото немога да си взема направление ако не е минал един месец от първото направление защото съм пък записана при нея ,,,,Не 4е има зна4ение ,но неискам никого да обидя даже съм склонна да си плащам на Д-Р Слав4ев за преглади.....нз кажете някакви савети,много се притеснявам постоянно затова мисля как някои би се обидил........офффф newsm78 newsm78 newsm78

# 109
Мисли за себе си, не за другите!  Wink
Най-добре е да те следи този, който ще те изражда. Понеже ще я наясно с цялата ти бременност Peace

# 110
Nikita-123 наистина мисли за себе си и бебчо. И аз съм на мнението на дейза, че който ще те изражда е хубаво да ти следи и бременността.

# 111
  • Варна
Nikita-123, аз ще раждам при Славчев, но не съм ходила при него на консултации. Отидох при него 45 дни преди термина и му казах, че искам да раждам при него. Не ме е питал при кой съм ходила на консултации, нито пък е бил обиден, че не съм ходила при него. Той си има достатъчно бременни за консултации, мисля че ми беше казвал че води около 150 бременни.
И мисля, че д-р Скочев ще води само ЖК, няма да изражда  newsm78
Прецени си как за теб ще е най-добре  Hug

Само да вметна, че при д-р Славчев не се заплаща нищо допълнително за ЖК, въпреки че всеки път гледа и на ехограф (по ЗК имаш право на 2 ехографа за цялата бременност).
Там, където аз ходех на ЖК, за да ме преглеждат всеки път на ехограф + някакви допълнителни изследвания (които така и не разбрах кои са) си доплатих 200 лв.

# 112
Да мисля 4е сте напълно прави 4е трябва да мисля за бебето,имам още време до 24.02.тогава ще имам право да си взема ново направление,и ще видя какво и каде да се запиша.Другото пък е 4е ми направиха там първите иследвания и няма как да си ги искам ,пък докато др ми направят няма ли да е късно , newsm78 newsm78 newsm78.другото пък което е д-р Ско4ев ни е познат ,него пък да не обидя..... newsm78 newsm78 newsm78......пък той така или ина4е няма да изражда пак ще ми трябва д-р Слав4ев ,даже може и него да ми препоръ4а като доктор за секцио.........

# 113
V.A.V.A-----ти как ще раждаш секцио или нормално.......

# 114
Момичета, получавали ли сте насоки от доктор Славчев относно ранната фетална морфология и БХС? Аз бях на преглед при него в петък и чак при записване на час за следващия път установих,че не съм го попитала какво ще ме посъветва ooooh! ooooh! ooooh! Защо ли не се върнах след това не знам ........  ooooh! ooooh! ooooh!
Честно казано избягвам всякакви прекалени емоции, а това определено ми идва в повече. Консултирах се с медик, който работи при доц. Балев, посъветва ме да направя съответните изследвания, но мен все така ме е яд, че не изговорих това с доктора. Той понеже винаги е мълчалив аз когато съм ходила и аз някак си, водена от "тона" и аз си мълчах ooooh!

# 115
Nikita-123, като си сменяш лекаря, трябва да ти дадат всички документи, включително и резултатите от изследванията  Peace . Ако д-р Скочев ти е познат и се притесняваш, според мен, най-добре се обърни към него за съвет.

# 116
  • Варна
V.A.V.A-----ти как ще раждаш секцио или нормално.......

Чакаме бебка да се обърне, че засега е седалищно. Ако не се обърне ще съм секцио, иначе предпочитам нормално  Crazy

Sonderzeichen, ранната фетална морфология и БХС-то са доста важни според мен, въпреки че повечето бъдещи мамчета ги пропускат, т.к. се правят до 11 г.с., т.е. твърде рано и повечето не са записани още на ЖК и няма кой да ги насочи.
Аз правих и трите фетални при Балев, а БХС в Терапията
Ако все пак искаш да разбереш мнението на Славчев, можеш да му звъннеш по телефона и да го питаш  Crazy

# 117
Nikita-123 ако решиш д-р Славчев да ти води ЖК, Сончето ще ти даде направления за изследвания пак.

Sonderzeichen аз лично не съм си правила ранна ФМ и БХС. Първоначално ЖК започна да ми я води друга лекарка и съответно нищо не ми беше обяснено относно допълнителни изследвания, макар да съм питала. При д-р Славчев се записах в началото на 5 м. Доктора никога няма да те накара да си направиш изследвания, за които се заплаща допълнително, освен ако не е крайно наложително. Така, че го попитай, той ще ти обясни всичко.

# 118
Аз ве4е ходих на този ранен БХС,при доц.Балев и после в Терапията,но нещо резултатите се бавят имали някакъв проблем нз то4но де............и след това ми каза да ида м/у 18,19,20 седмица която искам,и после май в 32 ли беше.......не се сештем то4но за последните седмици.........А относно иследванията не се притеснявам дали ще си платя просто на 24 мога направление ,да взема то се пада неделя,зна4и 25,02,после докато се запиша докато ме заведат,и след това иследванията една седмица, 4-5 март,след.АЗ сега на 20.02 ме вика за цитонамазка,да я правя ли не ли ,да ходя ли да не ходя,........Лелеее,4е и на работа немога да си излизам както си искам ,има ба4кане,малката и тя на градина после на гимнастики,въобще лудницата е пълна ама карай поне здраве да има пък другото не е важно..........Може пък да отида да си направя цитонамазката ,/тя пак ли си я носиш в дома на красотата/,и после след една две  седмици да и кажа 4е ще се местя.....да ми даде иследванията и така пък ако не иска да не ми ги дава......... newsm78

# 119
  • На брега на морето
Момичета, получавали ли сте насоки от доктор Славчев относно ранната фетална морфология и БХС? Аз бях на преглед при него в петък и чак при записване на час за следващия път установих,че не съм го попитала какво ще ме посъветва ooooh! ooooh! ooooh! Защо ли не се върнах след това не знам ........  ooooh! ooooh! ooooh!
Честно казано избягвам всякакви прекалени емоции, а това определено ми идва в повече. Консултирах се с медик, който работи при доц. Балев, посъветва ме да направя съответните изследвания, но мен все така ме е яд, че не изговорих това с доктора. Той понеже винаги е мълчалив аз когато съм ходила и аз някак си, водена от "тона" и аз си мълчах ooooh!

Бременността ми я диагностицира друг АГ. И при д-р Славчев се появих, когато бях в 14 г.с., тогава изявих желание да ме запише при него и той да ме следи. Говорихме още на 1-я ми час за ФМ. Аз настоях да я направим. Това се случи в 16 г.с., вече бях позакъсняла поради некомпетентността на другия лекар (аз пък съвсем не знаех какво точно трябва да се направи). Направи ФМ, говорихме и за БХС, каза ми, че ако държа  да отида, но според него е абсолютно ненужно, изрази се точно " много ми харесва това, което видях, нямам забележки". И така аз реших, че ще му се доверя. Говорихме и за втората ФМ, каза, че не е необходима и ако искам ще направим чак третата. И то за мое успокоение, На всяка консултация му говорех за тази ФМ.   Grinning Като стана време за 3-тата му казах, че искам да я направи.
Съветът ми е да говориш с него и да го попиташ той какво мисли и какво би те посъветвал. Успех и леко бременеене.

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 09:56 от ivaneliq_q

Общи условия

Активация на акаунт