Споделете мнение за д-р Ст. Славчев АГ - Окръжна болница

• 45 844
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Колко голямо беше бебчето?
Питам защото ми стана интересно, като сподели "огромно"

4,750 кг / 60 см

# 91
  • На брега на морето
ах, големичко е, била си ме по размери. да ти е живо и здраво.

# 92
Дааа, големичко беше това бебе, но и мамчето не лъжеше , имаше коремче като за три бебета Simple Smile, стават такива работи, живи и здрави да са. Момичета искам да ви помоля, след като родите , не ме забравяйте, имаме още работа с вас. Трябва да приключа досиетата ви като родили, да ви заведа нови досиета "под наблюдение" за 42 дни, не мислете че всичко приключва с раждането, напротив тогава започва Simple Smile. По повод ражданията в Окръжна - опитваме се да променим нещата, но там според мен трябва да се сменят някои "елементи" и тогава всичко ще си дойде на мястото. Иначе не му мислете, влизате там за три-четири дни  и това е .Въпреки всичко вече се замислям дали да не говоря лично с директора на болницата по повод лошото отношение и то точно към наши родилки. Но това са неща , които се оправят. Мислете позитивно.

# 93
Сонче не сме те забравили  Laughing Но какво точно се изисква от нас? Макар, че моето "под наблюдение" е приключило вече - родих през ноември  Embarassed А за тенденциозно "отсвирване" на родилките на д-р Славчев... Да вярно си е  #Cussing out

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 23:58 от el_vn

# 94
  • Варна
Какво по-точно имате в предвид под "тенденциозно отсвирване"? Можете ли да разкажете по-подробно? Персонала не обръща достатъчно внимание на пациентите на д-р Славчев ли?
Живот и здраве март месец ще раждам при него и темата живо ме вълнува  Crazy

# 95
  • На брега на морето
Аз лично не съм усетила подобно отношение. Раждах късно вечерта и при мен и док бяха 2 акушерки и санитарката. Никой не се е държал лошо, напротив отношението ми спрямо мен и док си беше страхотно, По време на контракциите, след това по време на раждането и двучасовия период след него. Когато въпросните 2 акушерки минаваха на визитация, винаги ми се усмихваха питаха за мен, за бебето как сме, добре ли се чувстваме. Не мога да нищо негативно за тях.
Може би старшата акушерка е малко по-особена, но не мисля, че е заради док, а по-скоро тя самата си е така.
Лекарите минаващи на визитация, доколкото тя, може да се нарече такава, също винаги са били ок.
Като цяло родилното отделение е на ниво според мен и нямам забележки. '
Неприятните ми моменти от престоя в болницата са свързани само с неонатолозите и то не с всички.

# 96
Какво по-точно имате в предвид под "тенденциозно отсвирване"? Можете ли да разкажете по-подробно? Персонала не обръща достатъчно внимание на пациентите на д-р Славчев ли?
Живот и здраве март месец ще раждам при него и темата живо ме вълнува  Crazy

Чак за отсвирване не мога да говоря, но когато някои хора разбраха, че ще раждам при Д-р Славчев не бяха възхитени. Дали беше случайност не знам, но ще разкажа накратко.
Към 4ч сутринта ме закараха в Окръжна, че бях с изтекли води и нали първо трябва да те прегледат, да ти запишат данните. Имах уговорка с доктора да се срещнем малко по-късно в болницата. Та на смяна беше д-р Георгиева. Прегледа ме, като се убеди, че наистина ще раждам, защото не ми повярва, че са ми изтекли водите. И като ме попита имам ли уговорка с доктор, аз и казах, че сме се уговорили с д-р Славчев за сутринта. И тя се изнерви...  Не знам какъв и беше проблемът на тази жена, честно ама не беше много "топло" посрещането ми в Окръжна.
Ок, приеха ме. Една възрастна акушерка ми слуша тоновете, а д-р Папазов ме пое, за да ми види разкритието. След прегледа установи как съм и каза на д-р Якоб, че след няколко часа ще ме сложат на системи, за да предизвикат раждането ми. И аз му отвърнах "Да, но аз чакам д-р Славчев". И Папазов " Д-р Славчев ли? На мен не ми се е обаждал". И той реагира криво. Питам се, трябваше ли да му де дава отчет пък на него, при положение, че с док сме се разбрали и знаех, че ще дойде!

Това бяха нещата, които ми направиха негативно впечатление. Разбира се всичко може да е чиста случайност ама надали... Както и да е, минало  Simple Smile

# 97
 И при мен имаше нещо такова. Аз понеже съм голям инат и си дочаках доктора пред болницата Joy С течащи води, намокрих двора Joy Joy Joy И като ни видяха, че отиваме не бяха много очаровани.  Явно има много желаещи и му завиждат hahaha
Сонче, какво точно трябва да се направи? Аз си минах следродилния преглед, знам че като спра кърменето пак трябва да ви посетя. Но преди това трябва ли нещо друго? Hug

# 98
А аз не можах да ида на следродилен преглед, поради лични причини. Но все пак се чувствам добре де.
Надявам се, че все пак не е фатален този мой пропуск. Но ще се радвам и аз да чуя какво е необходимо да се направи след раждането, пък дано успея да го спазя  Laughing

# 99
И аз съм от доволните от персонала на родилно. За втори път раждам там - и двата пъти с уговорка, и двата пъти съм дори изненадана от отношението на персонала на родилно. По-различно е мнението ми за персонала на неонатология и явно, всяка мама родила там го е забелязала  Mr. Green Имахме малко конфликти първите два дни с някои от тях, но после омекнаха. Просто правилата им там са доста отживели, а някои много се престарават да ги спазват, но...преживява се  Simple Smile Но от акушерките и сестрите от родилно отделение съм много доволна! С докторите не съм имала вземане-даване.
Дами, трябвало е да изчакате доктора и да влезете заедно с него в отделението, щяхте да си спестите кривите физиономии  Simple Smile А на д-р Георгиева явно и липсват пациенти  Grinning затова се държи така. Тя ми следи първата бременностпреди 4 години, но имах уговорка със Скочев за раждането. Случи се да раждам в нейната смяна и определено също не беше очарована. Какво да се прави, всеки според заслугите си  Sunglasses

# 100
  • На брега на морето
Аз имах уговорка с док да се чакаме пред родилното, за да ме прегледа той и да реши дали да ме приемат или не. Влязох си с него, приеха ме и си стоях с него до 3.30 сутринта. На смяна беше д-р Свраков. Видях го само веднъж през нощта. Както казах нямаше излишни хора около мен. Една мама раждаше докато ме приемаха и след това я преместиха, та си останах сама в  предродилна и така до сутринта,

# 101
Не става въпрос за лошо отношение на акушерките, а на определени доктори, които имам чувството, че ги е яд на д-р Славчев. Мен точно д-р Папазов ме отсвири в предродилна зала с контракции на 2-3 мин. като ми каза да си чакам доктора и той да си ме преглежда и изражда  #Crazy

# 102
  • Варна
И аз пропусна прегледа до 42-рия ден - не можах да се организирам. Но доколкото разбрах на последващ преглед и цито е добре да се отиде около 6 месеца след раждането, а не като спрем кърменето - ами то има майки, които кърмят по 2 години... Последно кога се ходи, че мисля да се обаждам на личната за направление.

# 103
  • Варна
За цитонамазка след кърмене/и аз бях от "ОНЕЗИ МАЙКИ",но ходих на преглед след 40 ден,после и след 6м май пак ходих,но цито-то известно време след спиране на кърменето

# 104
Искам да попитам мамите,които са раждали  секцио при д-р Славчев.Знам,че приема в болницата е от предната вечер,но д-ра присъствали на приема.И изобщо как протича всичко.Раждах преди близо 8г.при д-р Скочев  и  тогава той ме прие даде наставления къде да ме настанят и в колко часа на другия ден ще е цекциото.Но той все пак работеше в отделението.С това "тенденциозно отсвирване" и аз се притесних малко.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт