Питам защото ми стана интересно, като сподели "огромно"
4,750 кг / 60 см
, стават такива работи, живи и здрави да са. Момичета искам да ви помоля, след като родите , не ме забравяйте, имаме още работа с вас. Трябва да приключа досиетата ви като родили, да ви заведа нови досиета "под наблюдение" за 42 дни, не мислете че всичко приключва с раждането, напротив тогава започва
. По повод ражданията в Окръжна - опитваме се да променим нещата, но там според мен трябва да се сменят някои "елементи" и тогава всичко ще си дойде на мястото. Иначе не му мислете, влизате там за три-четири дни и това е .Въпреки всичко вече се замислям дали да не говоря лично с директора на болницата по повод лошото отношение и то точно към наши родилки. Но това са неща , които се оправят. Мислете позитивно. 
С течащи води, намокрих двора
И като ни видяха, че отиваме не бяха много очаровани. Явно има много желаещи и му завиждат 
Но от акушерките и сестрите от родилно отделение съм много доволна! С докторите не съм имала вземане-даване.
А на д-р Георгиева явно и липсват пациенти
затова се държи така. Тя ми следи първата бременностпреди 4 години, но имах уговорка със Скочев за раждането. Случи се да раждам в нейната смяна и определено също не беше очарована. Какво да се прави, всеки според заслугите си
Препоръчани теми