Споделете мнение за д-р Ст. Славчев АГ - Окръжна болница

• 45 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Да се запиша и аз в темата...намерих д-ра от този форум и няма как да не оставя мнение.

Днес бях на редовната си консултация при доктора и когато ми дойде реда се оказа, че доктора спешно трябва да отиде да изражда някоя мама Simple Smile

Росита, аз бях тази мама Grinning съжалявам, че обърках графика, но положението наистина беше много спешно   Grinning
Мога да кажа само, че от доктора съм много доволна. Раждането ми мина бързо и леко, без проблеми. пожелавам го на всички! Много му благодаря   bouquet

Честито! Радвам се, че всичко е минало бързо и леко Simple Smile Аз не се сърдя за объркания график, нормално е, именно защото и аз скоро ще имам нужда доктора да е до мен когато раждам Simple Smile
Също съм на мнение, че е добре вие да подхванете разговор с доктора за каквото ви интересува... Няма как да знае какво ви е в главата, а има и много пациенти все пак. Нужна е взаимна комуникация, а не да чакате Simple Smile Винаги съм получавала отговори на въпросите, които задавам и ми е много приятно, че като ме види винаги се шеговито казва: "Хайде мъжката мама да видим" тъй като чакам трето момченце  Wink

# 76
Здравейте, дами!
Чета само позитиви за Д-р Славчев Heart Eyes, а аз изпитвам остра нужда да сменя моята "специалистка"...
Имам проблем, който не можахме да излекуваме година и нещо с въпросната лекарка и мисля, че и дадох достатъчно много шансове.
Но конкретния ми въпрос е колко парички е един преглед при Д-р Славчев без осигуровки + микробиограма?

# 77
  • варна
Да се запиша и аз в темата за д-р Ст. Славчев .Мога да кажа , че от Д-р Славчев   съм много доволна.      Много му благодаря         Hug

# 78
Здравейте, дами!
Чета само позитиви за Д-р Славчев Heart Eyes, а аз изпитвам остра нужда да сменя моята "специалистка"...
Имам проблем, който не можахме да излекуваме година и нещо с въпросната лекарка и мисля, че и дадох достатъчно много шансове.
Но конкретния ми въпрос е колко парички е един преглед при Д-р Славчев без осигуровки + микробиограма?

Мила,звънни на Соня. В началото на темата го има телефона й. Тя ще ти каже всичко. Много е любезна. Бъди настоятелна със звъненето,защото е мн заета и понякога не вдига.

# 79
Мила,звънни на Соня. В началото на темата го има телефона й. Тя ще ти каже всичко. Много е любезна. Бъди настоятелна със звъненето,защото е мн заета и понякога не вдига.

Много ти благодаря! Simple Smile Работят ли събота и неделя? Илии....направо утре ще звънна.

# 80
  • На брега на морето
В събота работят и док и Соня. Но за неделя Сончето почива мисля.

# 81
И аз да се включа в темата.....родих преди шест месеца....трето секцио. Бременността ми я наблюдаваше доктор Славчев. От толкова ходене по доктори, еми мога да Ви кажа, че по - спокойна бременност не съм имала. Този човек е страхотен, такова доверие не съм имала на никой друг лекар. Доктор Славчев и Сонче, БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!!

# 82
Да си кажа аз- страшно съм доволна от доктора.. Hug.

Имах час наскоро  и всичко мина добре (обикновен преглед) Flutter, но за първи път бях при мъж гинеколог. Много ми беше притеснено и ме беше страх Embarassed, но дори за мое най-голямо очакване всичко мина МНОГО по-добре от колкото очаквах. Обърна ми внимание. Отговори ми на всички въпроси.

Малко преди прегледа  тук в темата бяха изказани някои негативни мнения и това много ме разочароваше и още повече ме хващаше шубето: "Ами, ако не ми помогне, ами ако не ми реши проблема, ами ако не ми обърне внимание..." -ей такива неща ми се въртяха из главата ooooh!
Но, напротив с един преглед ми помогна . От 1 година не можех да реша един проблем или по-скоро една негова  #2gunfire"колежка"  #Cussing outв града ми беше поставила грешна диагноза и аз си се тровех 1 година буквално и преносно- с лекарства  и кофти мисли.

Както и да е ...(отплеснах се  Crazy) Искам и аз да похваля доктора. Hug Това е моя гинеколог . Naughty

П.С. Красивата дама с него вътре в кабинета ( с медената коса) Соня ли е?? newsm78 или дурга..
Тя ми се посмя малко ( тактично де)...тъй като бях като картечница с поне 100те въпроса , които изстрелях към док-а.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 17:35 от *Semora*

# 83
  • Varna, Bulgaria
Semora, радвам се, че си намерила и ти правилния човек. Момичето не е Соня, а мисля, че е стажантка, но и тя е много мила. А Соня е в съседния кабинет.

# 84
  • Варна
Преди 1 месец родих огромно бебе и ако не беше д-р Славчев, можеше и раждането да не протече толкова успешно.
Понеже следя темата от самото начало (всичките около 60 страници на старата + новата) и все се удивлявах на мамите, които пишат "Ех, как искам пак да забременея, само и само да се върна в кабинета на д-р Славчев...". Е мога да ви кажа, че се чувствам по същия начин! Въпреки много трудното раждане, д-ра ме подкрепяше непрекъснато и през цялото време знаех, че ще се погрижи за мен. В крайна сметка, след 3 часа много силни контракции и 9 см разкритие, родих със секцио (заради размерите на бебо), и искам да ви уверя, че операцията ми е перфектна първо като външен вид, и второ като усещане и скорост на възстановяване.
Ако някой ден имам още деца, определено ще искам д-р Славчев да ги докара на тоя свят  Simple Smile Само искрено се надявам, до следващата ми бременност вече да не изражда в Окръжна или поне някои точно определени неща там да се подобрят... Както и да е, който е решил да ражда при д-р Славчев е ударил бингото, само това ще ви кажа. Много е готин!

# 85
  • На брега на морето
Колко голямо беше бебчето?
Питам защото ми стана интересно, като сподели "огромно"

# 86
Момичета, на които доктор Славчев е водил ЖК по ЗК, какво сте заплащали по време на бременността? newsm78

# 87
Нищо не съм заплащала. Всеки път гледахме бебчето. Имах лека бременност и се чувствах спокойна и късметлийка, че попаднах именно на Д-р Славчев и Соня.  Simple Smile Simple Smile Grinning

# 88
Чета,че при всеки лекар е различно и затова реших да попитам.
Утре се записвам при него живот и здраве на ЖК, след два пргледа за установяване на бременност и т.н.
Радвам се, когато чета толкова позитивни мнения за лекар в България. Малко са такива поводи напоследък

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 22:43 от Sonderzeichen

# 89
Нямай притеснения да ги питаш каквото те вълнува Wink... И да очакваме твоите впечатления тогава  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт