Отговори
# 765
Аз и за Славейков чувам ту страхотни, ту негативни отзиви. И за учителките също - която е добра за едно дете, може да не е толкова добра за друго.

И всичко е вярно, наистина! Simple Smile

# 766
marianik, благодаря ти за съвета! Аз така и направих - записах детето в Кирил, защото нямах друг избор. Но всички казват, че най - важно е да ти е близко училището, а Руското ми е на една пресечка, не знам когато завали и задуха как ще се водим и взимаме ... Rolling Eyes А и Кирил ми се стори с много лоша материално база, много неподдържано и в разруха и отвън и отвътре.... Sad

# 767
Арллина, аз имената им знам, и на родителската бях като ги представиха, но от двете изречения, които всяка каза как бих могла да преценя коя е "нашата".
До снимките на всяка има доста информация, предполагам всички са добри:) Отзиви за някоя от тях нямам, избрах си по симпатии и интуиция учителка, но ако ни приемат сигурно няма да можем ние да избираме, те ще разпределят децата по класове.

# 768
Аз искам да попитам мамите за Раковски - всички ли сте доволни от госпожите, ще правите ли опити за преместване на детето в друг клас? Ние сме приети при Мая Фарисеева, не знам нищо за госпожата, но ме притеснява профила на паралелката и искам да го преместя.

# 769
Здравей RosMar! С удоволствие бих сменила детето си с твоето, защото в класа в който са ни приели има дете с което не се разбираме, а това че е профелирана паралелка мен лично не ме притеснява. Но за съжаление надали някой ще разреши такива премествания. Ако някой все пак знае как стават тези премествания, моля да пише.

# 770
Отивате при директора и помолвате за смяна. Той е разбран човек, няма да ви откаже.

# 771
Табакова и Атанасова от "Св. Св. Кирил и Методий" са предполагаеми за догодина. Детето ми сега е предучилищна, догодина ще е първи клас.
Търся мнения за тези две учителки.

Табакова - била ми е класна  Heart Eyes може би сме били едни от първите И класове. Прекрасна беше - това е преди доста години.
Ако тя приемаше тази година - щях да запиша синът ми при нея, но разбрах, че догодина ще поема първи клас.
Сега - дали професията я е променила - може, не знам. Споделих мои впечатления за нея, които са от преди 25години.

# 772
  • В центъра на моретата
Табакова и Атанасова от "Св. Св. Кирил и Методий" са предполагаеми за догодина. Детето ми сега е предучилищна, догодина ще е първи клас.
Търся мнения за тези две учителки.

Табакова - била ми е класна  Heart Eyes може би сме били едни от първите И класове. Прекрасна беше - това е преди доста години.
Ако тя приемаше тази година - щях да запиша синът ми при нея, но разбрах, че догодина ще поема първи клас.
Сега - дали професията я е променила - може, не знам. Споделих мои впечатления за нея, които са от преди 25години.
Благодаря ти!

# 773
Моля някой за мнение за г-жа Мария Консулова ОУ"Христо Ботев" Аспарухово. Излязоха списъците и се паднахме при нея, а не знам нищо конкретно. Трябваше да сме при Янакиева, но много желаещи има за нея.

# 774
  • Варна
Аз искам да попитам мамите за Раковски - всички ли сте доволни от госпожите, ще правите ли опити за преместване на детето в друг клас? Ние сме приети при Мая Фарисеева, не знам нищо за госпожата, но ме притеснява профила на паралелката и искам да го преместя.
След родителската среща се подава заявление. Директора ги разглежда и решава дали ще се местят деца или не. Приятелката ми е ходила днес и са и казали това.

# 775
След родителската среща се подава заявление. Директора ги разглежда и решава дали ще се местят деца или не. Приятелката ми е ходила днес и са и казали това.
благодаря ти, и аз смятах да изчакам родителската среща

# 776
а кога ще разберем дали децата ни са на занималня или не-при нас няма възможност аз или татко му да го вземаме или водим

# 777
В "Найден Геров" има изнесени списъци на класовете на входа на училището.

# 778
Днес бях на род. среща в Кирил и съм ужасно притеснена и разочарована. Не знам какво ще правя просто...Базата е ужас, от сега се започна със изнудването за пари за ремонт, за шкаф, за незнамсикаквоси...и други работи мислех да ви споделя , ама знам ли кой чете тук, ще си ги спестя...

# 779
Здравейте, ако някой разбере от колко до колко часа вечер ще са в ОУ "В.Априлов" и дали ще има два комплекта учебници /един за в къщи и един за у-ще/ моля за инфо Hug

Общи условия

Активация на акаунт