5ТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 17 131
  • 437
  •   1
Отговори
# 210
Диди прочете ми мислите.Аз ще донеса маслен крем и маслен с трохи.Само да разберем за какви торти ще трябва.С друго тази година не се ангажирам понеже изцяло ще сам на разположение на Илианка.Тя ще има нужда от мен.Стига да смогна ще приготвя нещо.

# 211
Момичета,почвам да записвам нещата.Казвайте кои със какво се ангажира да носи,и какво да се купува.
Албенка-маслен крем и масло със трохи
Аз-торта за почерпка или за проекта

Тортите за проекта ако са три ,редени или вити трябва да са,височина и широчина.
Допълвайте,аз ще събирам на едно място.Като решим какво трябва да се купува ще решим и кои да го поръча и купи.
Освен фондан,ако решим основният цвят да е зелен за да слагаме фигурките като на полянка може да вземем и една зелена боичка.А други цветове за фигурите всеки ще си носи,или боя или оцветени теста.Ще ни трябва и малко нишесте за разточване,мисля си и за тайлоза че там всичко трудно съхне.
Освен фигурите сигурно ще трябват и някои цветчета,така че и някоя формичка за цветчета няма да е излишна.
Ако се сетя за още  нещо ще пиша пак.Давайте!

# 212
Весанка се отказвала, не виждам да е писала тук така че и аз отпадам , моля Ванчето да ни отпише от бунгалото,

# 213
1 къща -  van444eto + гости
2 къща - Мики +гости
3 къща - Иглика 4ка -  Краси 3ка
4 къща -  Албена, Дитсън и Мечо Пух.
5 къща - Стефина + Онли Ю
6 къща - Маруля - 4ка и Нанчето 3ка

7 къща - ................... 4ка bibilyana 3ка
8 къща - Блонди 666

бунгало:
стая 2ка - ............
стая 3ка - ..............

Него и да не го заемем, няма да е голям проблем ми се струва.
Предлагам, ако тази стая, която е празна не се запълни,  да я платим общо. Но, все се надявам да се запълни.
Дитсън, моля те води нещата на един лист или ако можеш го направи на един онлайн документ. Ако не можеш, аз ще го направя, ти  ще ми препратиш записките, и когато имам време ще пренеса нещата там.

# 214
Ванче,нямай грижа ще пиша ще бриша ама не знам как да стане на онлайн документ.Ако ме открехнете как  ще го направя.
А за стаята съм съгласна.

# 215
Ванче, виж така документа става ли Simple Smile https://docs.google.com/document/d/1DjeR9xAoxKUelbqZ-VOfmauDFh8F … /edit?usp=sharing

Ако става да се връщам да събирам инфо и да добавяме Simple Smile

# 216
Онли,аз мисля че е супер.Значи ти ще пишеш и бришеш така ли?

# 217
Аааа аз само го копирах и подготвих за тази година, ако искаш ти го пиши бриши, но и аз имам време никак не ми пречи Simple Smile

# 218
Идеален е. Ако искаш ни напрaви сътрудници с Дитсъна, за да можем и ние да пишем и бришем там.
Това ми е gmaila
van4eto1971@gmail.com

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 12:57 от van444eto

# 219
Готово добавих те, Ванче, ще чакам и Дитсън да даде мейла си, за да я добавя и нея Simple Smile

Редакция: Дитс добавих те Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 13:27 от Only_you

# 220
# 221
Здравейте момичета, искам и аз да се включа, но да питам колко още можете да ме изчакате защото си нямам съквартилантка и искам да си взема домочадието с малки, големии още по-големи от съквъртирантити у дома.Проблемът обаче е, че не е ясно дали моя мъж ще работи или не на тези дати.Та кога най-късно мога да потвърдя? Устройва е 3-ка и виждам че още има една.Ние сме четирима с дребчо, обаче той си върви с кревата.

# 222
Nalika,то всъщност е свободна четворката във 7 къща.
А отделно и бунгалото.А за колко време само Ванчето може да каже,тя знае какви са уговорките със хората.

# 223
Реално и аз и Стефина сме 3ки, така че има възможност за още разместване Simple Smile

Иначе  в момента изчаквам отговор на моите дружки, така че като нищо и бунгалото да напълним   Simple Smile

# 224
Ако в някоя стая някой си търси съквартирантка да каже.Мога и сама да дойда при тази несигурност с работата на мъжо ми.

Общи условия

Активация на акаунт