Новите ни козметични похождения 37

• 51 080
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
По принцип се извинявам, че това което написах не беше за тук, но и ако вие ми отговорите ще се радвам...та, под почистване аз разбирам: запарване (за отваряне на порите), почистване на порите, после съответната маска-  хидратираща/освежаваща/стягаща и т.н..

# 316
Парни бани правя супер рядко. По-скоро като съм болна Grinning Много ми изсушават кожата.
Иначе маски и ексфоалиране правя няколко пъти в седмицата.

# 317
Благодаря на отгворилите..  bouquet

# 318
Момичета, с тази Smoked палитра сте толкова зарибителни, че вече и нея я мечтая, наред с Naked Blush Даже реших да се разделя със сегашните си гигантски палитри (дори онази, ултра-бляскавата, която до скоро обожавах) и ги захвърлих в размените.. Сега въздишам по картинки и нямам никакво желание да се гримирам с друго ooooh!

# 319
Онази готината ли разменяш? С коженият калъф?

# 320
Я си ги прибери от размените, пък си въздишай по картинки! Не гони хубавото! Hug

# 321
Мен ако ме питате тази крокодилската палитра от ибей е 100 пъти по-готина от всичките заедно на UD. Aз такива сенки не съм виждала! Уникална красота.

# 322
  • София
Ааа, Пух, я си прибирай лъскавото крокодилче! UD няма да ти избягат  Peace

# 323
Същата.. Факт е, че не съм виждала други такива цветове наживо. Сигурно ще ме е яд много, ако я дам, предвид че вече не може да се намери. Но сега като видях Smoked и обезумях просто ooooh! Такива сте, коварни. Не знам, може и да размисля - то зависи и дали някой ще я поиска все пак Thinking

# 324
Аз между другото я намерих, ако е същата де Simple Smile
http://www.ebay.com/itm/New-Pro-120-Full-Color-Fashion-Eyeshadow … sh=item43b784bdaf

# 325
Изглежда по същия начин, но цветовете са други Peace В блога има снимки на цялата и на отделни изгледи, по-разнообразна е и по-подредена.

# 326
Много такива гледах и се заблудих защото калъфчето е същото.
Значи си имаш уникат, а UD няма да се свършат скоро

# 327
  • София
Пух, аз лично не виждам връзка между притежанието на твоята палитра и Smoked  Mr. Green Ако от UD са ти обещали Smoked само ако се разделиш с крокодилчето - добре, но едва ли става дума за подобно нещо  Laughing

# 328
Пух,
прибирай си палитрата с уникалните цветове:)

# 329
densi, откъде поръча Basics? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт