Новите ни козметични похождения 37

• 51 069
  • 720
  •   1
Отговори
# 300
Lancome spring 2013 khol in love,#501 Jade Crush http://coquelicotta.com/?p=3063

Lancome spring 2013 blush in love,#10 Peche joue-joue

Lancome rouge in love #353 Roses in love,Lancome rouge in love#146 Miss Coquelicot,Lancome rouge in love 106 Jolis Matins

Guerlain Rouge Automatique #161 Cherry Blossom

# 301
Никак не ми се видя брашнян от тестерите, вчера в три магазина си мазах ръцете, докато реша, че го искам, и все си беше еднакъв Crazy За хайлайт ми е, на ръка ми се видя страхотен, но още не съм си го получила и не знам как ще дойде на лицето. Ще го видиш на срещата Peace
Пух, сподели в кои магазини може да се намери Белият шоколад, моля те.   bouquet

Има го в Ремедиум. Имаше го и в една аптека в Младост, в която имат щанд на Буржоа  Peace

Имам го, въобще не е брашнян, много е фин и нежен.

# 302
Благодаря за отзивите. Ще го потърся. Peace

# 303
Beautyholica, готино езжлежда Герленското червило. Ще пишеш ли за него в блога? А дали случайно имаш Bloom of Rose или Bengal Rose?

# 304
Е аз я купих. Blush Laughing Heart Eyes

# 305
Ще пиша.Rose bengale е следващата в списъка. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 00:56 от Beautyholicа

# 306
Ехеее толкова бързо докараха Бейсика? Simple Smile Аз му се чудя, но реално не ми трябва

# 307
Ехеее толкова бързо докараха Бейсика? Simple Smile Аз му се чудя, но реално не ми трябва
О не са в магазините. Поръчах я. Peace

# 308
  • Бургас
О не са в магазините. Поръчах я. Peace

По английските сайтове я има от доста време, около месец може би, че и повече.  Peace

Денси, да ти е честита!  Hug

# 309
  • София

По английските сайтове я има от доста време, около месец може би, че и повече.  Peace

Да, беше и доста намалена по празниците  Peace

Денси, честита! На февруарската среща да я носиш  Mr. Green

# 310
О може и още на тази да я извадя от ръкава! Whistling
Благодаря ви да се връща! Hug  bouquet

# 311

Имате ли идея това дали става за измиване и на грим-в някой сайтове пише да в други не
Някакви впечатления от продукта? newsm78 newsm78

# 312
Момичета, аз да ви попитам, колко често почиствате лицето си. Колко често е нормално да се чисти лицето? Аз го чистя 1път в седмицата...но сериозно. Naughty.както си трябва...но си мисля, че от както почнах да го чистя така се замърсява по-бързо.

# 313
Kaкво точно разбираш под чистене? Скраб, козметик или друго?

# 314
  • Велико Търново
Всеки ден си мия лицето с почистваща пяна,през ден ексфолирам/ с по-нежен скраб/и веднъж на месец-два- при козметик Wink не съм забелязала да се замърсява повече Wink

Общи условия

Активация на акаунт