Новите ни козметични похождения 37

• 51 072
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
  • София
'Ми, викам да се обадим, да ни заделят едно кашонче, А? Mr. Green Party

# 286
  • София
За матовия Нейкед съм пас. Колкото и да съм вече фен на UD, тази точно палитра не ме радва  Crossing Arms

# 287
  • София
До тогава, ще си смениш представите на 360°.
Дай си време, просто! Mr. Green Joy

# 288
'Ми, викам да се обадим, да ни заделят едно кашонче, А? Mr. Green Party
Ми не сте казали, не сме се обадили! Flutter Ще заделят, то трябва бонуси за продажби да получат! Mr. Green Whistling Ние ги изхранваме тези женици!

Като те качи вълната Хавайска, форумска, слиза ли се от сърфа?! Mr. Green Whistling

За припомняне!

# 289
  • София
Не се спотавай мацко, а казвай какво получи за РД днес?  bouquet newsm59
  Hug

Подаръците ми не са козметични, поне до тук Mr. Green(но са прекрасни и избрани и поднесени с мноооого  любов и внимание Heart Eyes)

# 290
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Никак не ми се видя брашнян от тестерите, вчера в три магазина си мазах ръцете, докато реша, че го искам, и все си беше еднакъв Crazy За хайлайт ми е, на ръка ми се видя страхотен, но още не съм си го получила и не знам как ще дойде на лицето. Ще го видиш на срещата Peace

Пух, сподели в кои магазини може да се намери Белият шоколад, моля те.   bouquet

# 291
  • София
Като те качи вълната Хавайска, форумска, слиза ли се от сърфа?! Mr. Green Whistling
Така е денси, виждам го по себе си. Затова. Казвам от опит. Mr. Green Simple Smile

# 292
  • Стара Загора
Само да кажа, че снощи гледах палитрата в продавалника (мисля, че е читава - мацката продава доста такива продукти).  Peace

# 293
  • Отвъд алеята зад шкафа
Никак не ми се видя брашнян от тестерите, вчера в три магазина си мазах ръцете, докато реша, че го искам, и все си беше еднакъв Crazy За хайлайт ми е, на ръка ми се видя страхотен, но още не съм си го получила и не знам как ще дойде на лицето. Ще го видиш на срещата Peace

Пух, сподели в кои магазини може да се намери Белият шоколад, моля те.   bouquet

Днес видях двата шоколада в Лили в The Mall, 21 лв струват.

# 294
  • София
Ааа, бройте ме и мен за матовата Naked!  Mr. Green Blush

# 295
Днес видях двата шоколада в Лили в The Mall, 21 лв струват.
Reiny, да допълня и Debenhams в Bulgaria Mall Peace Иначе аз главно в Пловдив се мазах, минах оттам в неделя и свободния си час посветих на разходка по козметиките на главната Blush

# 296
Аз искам да попитам някой ползвал ли е продукти на Fiorelle, ако все още съществува тази марка... Имах една прекрасна двойка сенки отпреди 5 години, матово бежово и кафяво. Но, откривайки я в сака с гримове наскоро, установих липсата на кафявото, което се е разтрошило и си е тръгнало само от кутийката Mr. Green Много ми се иска да си ги купя пак - ако някой може да ми помогне с информация къде биха могли да се намерят техни продукти в Бг (питам за Пловдив по принцип, но всякакво инфо ще ми е полезно), ще съм благодарна да споделите  bouquet

# 297
# 298
  • София
Най-сетне дойдееееее  Heart Eyes

# 299
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
gadamer, Пух, много ви благодаря.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт