Новите ни козметични похождения 37

• 51 022
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Такам, оказа се, че това не е руж.   То си и пише "poudre", ама аз бях преценила, че трябва да е руж щом е розово. hahaha Всъщност е нещо подобно на метеоритите - матира, дава лек блясък и някак кожата изглежда по-свежа. Харесва ми.  Peace

# 556
# 557
# 558
# 559
  • в 1001-та нощ
Такам, оказа се, че това не е руж.   То си и пише "poudre", ама аз бях преценила, че трябва да е руж щом е розово. hahaha Всъщност е нещо подобно на метеоритите - матира, дава лек блясък и някак кожата изглежда по-свежа. Харесва ми.  Peace

а каква му е цената и от къде го взе?  Rolling Eyes

# 560
# 561
  • София
зелен

# 562
  • в 1001-та нощ
THE MAN WITH THE GOLDEN GUN: OPI'S 18 KARAT GOLD LEAF TOP COAT

Скрит текст:

Chanel Illusion d´ Ombre 88 Abstraction

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 18:35 от a.l.e.n.a

# 563
  • София
поръчан :

получени:

# 564
  • София
цимента ли имаш предвид или архитекта?  Rolling Eyes
Архитекта. Цимента въобще не го коментирам. Peace

В лош или в добър смисъл?

Някой беше си купил това: . Мнение? С тъмна кожа съм и търся нещо, което да си личи. Повечето пудри и ружове само ми придават блясък на светлина.  Rolling Eyes

От мен една дузина лакове и

А някой да е ползвал този 3 в 1 молив за устни: http://beautyshop.bg/product/891/isadora-moliv-za-ustni.html

# 565
# 566
Аленка, честити Hug

Лепи, да покажеш лакчето, като дойде Peace

От мен:

Kleancolor Red Hot, благодарение на прекрасна съфорумка от другия край на света Hug

Скрит текст:

И аз във фен-клуба на Twilight-ската пудра Whistling

Скрит текст:

# 567
# 568
  • в 1001-та нощ

като пробвах сенките на ръка, направо онемях - в най-буквалния смисъл, имам чувството, че не съм живяал до сега - щом не съм имала тези сенки

densi толкова възторжено ги представяше на една среща и аз някак не разбирах какво толкова, но сега, като ги докосвам - няма такава прелест, розовото е с много изискан завършек и едно злато в него  - дискретно, идеално става и за огледален руж, но ще ми се свиди да ги ползвам често и за това

още не мога да се нарадвам  newsm03 newsm03 newsm03 newsm51

лакът съм намислила с какво ще го нося  bowuu

Скрит текст:

# 569
  • София
Inglot Eye Shadows AMC Shine 37
+
+ пудрата Здрач- неочакван подарък от приятелка Hug  bouquet
Taка исканите от мен цветове AMC Shine 30, AMC Shine 46 + Pearl 428 не бяха налични в Инглот. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт