Новите ни козметични похождения 37

• 51 041
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
densi, защо не ти харесва? Дразни ти скалпа или не ти се отразява добре на косата?

Аз този шампоан съм го ползвала само веднъж, но не забелязах някаква съществена разлика в сравнение със стария. Старият шампоан в началото не ми хареса, но с времето си промених мнението и в момента ми е любим  Heart Eyes

# 451
На мен ми се отрази жестоко този шампоан. Определено го препоръчвам Peace

# 452
densi, защо не ти харесва? Дразни ти скалпа или не ти се отразява добре на косата?
Аз този шампоан съм го ползвала само веднъж, но не забелязах някаква съществена разлика в сравнение със стария. Старият шампоан в началото не ми хареса, но с времето си промених мнението и в момента ми е любим  Heart Eyes
Втвърдява ми някак косата, а това определено не е търсен от мен ефект. Освен това е доста силен.

# 453
Денси, ти в събота ще видиш какво ми направи с косата тоя шампоан. Все едно ми присадиха нова Grinning

# 454
Денси, ти в събота ще видиш какво ми направи с косата тоя шампоан. Все едно ми присадиха нова Grinning
О сигурна съм, ако си спомняш аз ти го казах това за Керастаз, че там ти е спасението. Яко кинти, обаче виждаш къде точно са те! Няма по-добро от Керастаз за увредена коса. Peace

# 455
Писах мнение за ББ крема Dior Nude в темата за ББ кремове.  Peace

# 456
Да, абсолютно са най-доброто за увредена коса. Аз ако не бях правила тая глупост с розовото нямаше да имам нужда от него, защото е наистина много силен.
В началото изобщо не ми хареса, но с времето се видя ефекта. Сега косата ми изглежда по-добре от колкото преди омбрето. Уникална серия Heart Eyes Заслужава си всяка стотинка

# 457
# 458
# 459
  • в 1001-та нощ
Втвърдява ми някак косата, а това определено не е търсен от мен ефект. Освен това е доста силен.

цимента ли имаш предвид или архитекта?  Rolling Eyes

# 460
Да, абсолютно са най-доброто за увредена коса. Аз ако не бях правила тая глупост с розовото нямаше да имам нужда от него, защото е наистина много силен.
В началото изобщо не ми хареса, но с времето се видя ефекта. Сега косата ми изглежда по-добре от колкото преди омбрето. Уникална серия Heart Eyes Заслужава си всяка стотинка

Специално за увредена коса ли е? На мен ми трябва нещо, което да ми "повтвърди" косата  Crazy Моята е много перушинеста и мека, и дори да й вкарам малко обем със сешоара, пада за отрицателно време  Rolling Eyes
Каква му е толкова грандиозната цена на този Керастаз Money

# 461
Той шампоана пак е поносим като цена. Но аз като накупих 100 неща и тогава се получи голямата сума Simple Smile
38 лева са 250 мл. в Рибката
Можеш да пробваш серията за уплътняване на косъма.  Моята коса изобщо не стана твърда от шампоана. Пак си е мека и приятна на допир.

# 462
цимента ли имаш предвид или архитекта?  Rolling Eyes
Архитекта. Цимента въобще не го коментирам. Peace

# 463
....
към тях получих козметична чантичка c 30-на мостри(броих ги) Grinning
Скрит текст:

А от къде могат да се поръчат? И колко е доставката до бг? Peace

Козметичната чантичка е безплатна за поръчки над $125 и важи само за територията на Щатите.Нордстром също правят международни поръчки,но според мен ще излезе скъпичко.

На мен от Цимента на Керастаз ми става твърда като метла косата и едваа разресвам,но определено оплътнява косъма.За Архитекта - нямам впечатления,опаковките си приличат иначе.

# 464
  • София-Младост

Общи условия

Активация на акаунт