Новите ни козметични похождения 37

• 50 241
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
bambi2009, моята е 100% оригинална. Ако искаш мога да я снимам?

# 17
Денси, тези витамини на ГР вършат ли работа? И могат ли да се ползват за основа за лак или се мажат самостоятелно?

В Дъглас имало някакво намаление:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=480534148651025&set=a … ype=1&theater
Някой разглеждал ли е дали включва нещо интересно  Grinning

# 18
  • в 1001-та нощ
Ау, Аленка, честита и на тебе  Hug Това е единствената палитра с неутрални сенки, която ме привлича така силно, както и цветните  Crazy Ще видим до кога ще се дърпам  Mr. Green

Мерси за темичката  Hug

страхотна е  Peace страхотна  Peace подозирам, че ще налетя и на единицата  Mr. Green

Може да сравним с Адри за разлики, моята е от Сефора Италия  Peace

# 19
  • Варна
 Joy Тъкмо да ги пробвам и да реша кой да купя, че нещо трудно се възприемам с червено и не смея да рискувам с цяла опаковка.

# 20
 И аз да се похваля с червило на Флормар Simple Smile

Суотчове и още снимки в блога - http://girlstemptation.blogspot.com/2013/01/haul.html

# 21
  • София

Thinking На дали има разлики, като и двете са купувани от оторизирани магазин  Thinking

# 22
  • София
Твърда е, но като се използва само в една посока на движение, всъщност върши страхотна работа  - като мина с едно движение през сенките и четката е пълна, после с едно-две движения върху клепача и сенките са нанесени. Но трябва само в една посока (уф, как го обясних и аз не се разбрах).
Аз те разбрах, споко! Ще пробвам и по твоят начин, та да дам още един шанс на тази четка. Wink
А с пигмент пробвала ли си? Аз да. Нищо не става.
Нанасям пигменти с апликатор най-добре, ама това е друга тема, де. Wink

# 23
TIGI Bed Head Resurrection Gift Set

# 24
  • в 1001-та нощ

Thinking На дали има разлики, като и двете са купувани от оторизирани магазин  Thinking

на последната среща сравнявахме няколко нейкид 1 - купувани от сефора и сайт мисля беше - и се оказа, че има разлика и в цветовете, като различни издания  newsm78

# 25
  • София
О, това го бях забравила  Hug После да споделите впечатления  Praynig

# 26
  • Бургас
Записвам се с Почистващата маска на NUXE
http://apteka.framar.bg/30013703/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D0%BF … 8-50-%D0%BC%D0%BB

Доволна съм!

# 27
  • в 1001-та нощ
О, това го бях забравила  Hug После да споделите впечатления  Praynig
Peace ще сравняваме с Адри сигурно, друг едва ли ще носи, поне не е споменавано  newsm78

и специално за Fonce - да споделя първи отзиви от Филорга  Peace изключително съм доволна, попиват веднага, правят кожата по-сочна в местата с фини линии и ги опъват, принципно това се случва и с други продукти, но тук има и ефект в перспектива - не просто ан момента и аз чакам да бера плодовете от тази инвестиция във времето  Peace

кремът за очи се отваря със завъртане, като червило в гилза - видях зор, докато го отворя, а сега ми доставя голямо удоволствие  Blush

# 28
  • София
Аааааааа  Heart Eyes Замириса ми на пролет  Heart Eyes

# 29
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема  bouquet
Аз отивам да си търся сянката 14 на Флормар и после ще се похваля Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт