Новите ни козметични похождения 37

• 50 229
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
  • Отвъд алеята зад шкафа
Твърда е, но като се използва само в една посока на движение, всъщност върши страхотна работа  - като мина с едно движение през сенките и четката е пълна, после с едно-две движения върху клепача и сенките са нанесени. Но трябва само в една посока (уф, как го обясних и аз не се разбрах).
Аз те разбрах, споко! Ще пробвам и по твоят начин, та да дам още един шанс на тази четка. Wink
А с пигмент пробвала ли си? Аз да. Нищо не става.
Нанасям пигменти с апликатор най-добре, ама това е друга тема, де. Wink

Не съм пробвала с пигменти, все още нямам нито едни  Rolling Eyes

# 31
  • Бургас / София
Още не са отворили моловете и вие напълнихте темата, браво  #Crazy

Едит: В БЗ има частично намаление до 50 процента валидно до 15.02

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 10:47 от cityofangels

# 32
Ел-меме, ако ти е удобно може да я снимаш. Аз измерих моята и е 16 см., ако това може да има някакво значение. В Плевен Флормар 14 не се намира, но съм поръчала уж да ми доставят та да видим. Взех една 15, но още не съм я пробвала и на Катрис

И един куп лакове Simple Smile

# 33
  • София
Няма проблем - ще я снимам, ще пусна и размери  Hug

# 34
Денси, тези витамини на ГР вършат ли работа? И могат ли да се ползват за основа за лак или се мажат самостоятелно?

В Дъглас имало някакво намаление:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=480534148651025&set=a … ype=1&theater
Някой разглеждал ли е дали включва нещо интересно  Grinning
Не знам засега. Един път съм ги слагала като основа за лак. Hug

# 35
  • София
От вчера:

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 12:14 от bubchen

# 36
  • Пловдив
Вчера ми пристигна първата покупка от MAC, Porcelain pink & 217 brush , благодарение на момичетата от темата за MAC (винаги ли в такива сладурски чантички изпращат?)  bouquet .

# 37
Благодаря за новата тема. Вместо запис покупка от вчера, с която получих и няколко мостри от мила жена в аптеката Grinning

Фин пилинг за ръце с кристали кубинска захар. Ухае страхотно, дано има и ефект върху ръцете ми.

# 38
  • София
Вчера ми пристигна първата покупка от MAC, Porcelain pink & 217 brush , благодарение на момичетата от темата за MAC (винаги ли в такива сладурски чантички изпращат?)  bouquet .
Скрит текст:
Прекрасни придобивки! Peace
От Софийският МАК ли ти ги пратиха? Колко струва доставката така?

# 39
  • Пловдив
Благодаря kopche , да - от магазина в София, доставката е според тарифата на куриера... Simple Smile , дават възможност да се избере удобен за клиента куриер, мисля че към 6-7лв. беше , искат обаче парите предварително да се преведат по банковата им сметка, което е леко неудобство. В Сефора работят с наложен платеж, но МАК не... Peace

# 40
Януарската Глосибокс УК. Доста е бедна, спокойно може да я пропуснете.  Peace

# 41
  • София

и чакам базата за сенки на Avon

# 42
  • София
Благодаря kopche , да - от магазина в София, доставката е според тарифата на куриера... Simple Smile , дават възможност да се избере удобен за клиента куриер, мисля че към 6-7лв. беше
Peace

Аз още веднъж да похваля балсамчето на Пиз Бън.
Това, че ми оправи състоянието и усещането, като цяло, на устните - едно на ръка, но аз, нали, имам и още 3-4 балсама, които ми се мотаят, та хванах точно кой ми прави проблемите с устните.
Значи, при равни други условия-ексфолиране, червило, мазане - при 2 от другите балсама хващах цикличност: мажеш- настъпва временно подобряване на устните и на следващата апликация на червило започва отделянето на кожичките, подобно за ципички от устните. #Cussing out Спирам балсама, спира беленето. Wink
На следващият ден съм със същото червило, правя същите неща, но само Пиз Бъна слагам преди това- проблема изчезва веднага. Thinking
Та откривайки тази закономерност с чиста съвест хвърлих  всички излишни балсами около мен, които още повече са влошавали състоянието на устните ми. Naughty
Та, да си знаем урока- евтиното излиза скъпо Wink. Апропо изхвърлих балсам на Балеа и на Българска роза в една кутийка.

# 43
Аз също трябва да похваля балсама Пиз. Снощи си сложих преди да легна и сега устните ми са чудесни просто. А вчера бяха много изпръхнали. Благодаря много, че ме светнахте и мен, направо ме спаси.   bouquet

В Ремедиум го взех 11.39 лв.

# 44
Честити покупки, момичета Hug Аз май нямам с какво да се похваля, ударила съм спирачка на импулсивни покупки и не си давам парите, докато не реша на 100%, че искам (и имам нужда от) дадено нещо. Тъй че за запис пускам един подарък:

Refan Дълбоко почистващ гел за ръце "Маракуя" - не знам доколко е ефективен, но мирише прекрасно Heart Eyes

Изкушавате ме много с този балсам - търкалям 4-5 в момента и на всичките им харесвам по нещо, но от нито един не съм съвсем доволна Tired

Общи условия

Активация на акаунт