Новите ни козметични похождения 37

• 51 150
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
Преди няколко дни ми пристигна много хубав комплект на Elemis, който съдържа:
Elemis Papaya Enzyme Peel (пълен размер), Elemis Sp@Home Frangipani Monoi Body Oil (отново пълен размер - олио, което става и за тяло, и за коса), Elemis Sp@Home Skin Nourishing Shower Cream (пълен размер, съдържа толкова хубави неща, че може да го пробвам и за лице), Elemis Cellular Recovery Skin Bliss Capsules  (мини), Elemis Pro-Collagen Marine Cream (30 мл.), Elemis Tri Enzyme Resurfacing Facial Wash (мини):

# 106
  • София
И аз ще я пробвам довечера, макар че имам една на Клинианс, която е средна работа.
Щом люти на очите ще е лошо.. аз как мия всичко наред и забравям да пазя тая зона..
Иначе преди това ползвах тая

и бях страшно доволна. Измива добре и не ми пари на очите. Той и на Клинианс не ми пари много, но не е моя измиващ продукт ...

# 107
  • Велико Търново
На мен пяната на Хималая не ми люти така Thinking преди това,разгримирам с мицеларна вода и след това мия с пяна,но търкам наред Wink

# 108
Скрит текст:
Януарската Глосибокс УК. Доста е бедна, спокойно може да я пропуснете.  Peace

Беболинка,кажи,кажи...какво има в кутията? (някои неща не мога да ги видя).Аз съм в очакване на моята.Вече знам какво ще има,Глосибокс USA пуснаха спойлер.

Януарската кутия е на тема детокс. Лошото е само, че са само 6 неща и няма нито едно пулен размер. Иначе са хубави. Аз имам Elemis Fresh Skin skin glow facial exfoliator 30 ml, Duck Island body lotion 20 ml, Jason lips bee healthier, Monu warming aromatic mask 30 ml, Paul Mitchell super strong shampoo 100 ml.
Това е за Ук. Вашата може да е по-интересна. Иначе аз също обожавам глосибокса и възможността да ползвам нови неща всеки месец, които не бих ги пробвала иначе. Също това, че всяка 5-та кутия е безплатна.  Crazy

# 109
  • Отвъд алеята зад шкафа
На Нивеа розовата емулсия (не пяната-мус) измива хубаво и много нежно, за чувствителна кожа е, не люти на очите и не ми опъва кожата.

# 110
  • София
специално купих продукти за да мога да се запиша

# 111
  • София

специално купих продукти за да мога да се запиша

Е, не, това ме разби... Joy Joy Joy
Браво, Лепи!

# 112
# 113

и специално за Fonce - да споделя първи отзиви от Филорга  Peace изключително съм доволна, попиват веднага, правят кожата по-сочна в местата с фини линии и ги опъват, принципно това се случва и с други продукти, но тук има и ефект в перспектива - не просто ан момента и аз чакам да бера плодовете от тази инвестиция във времето  Peace

кремът за очи се отваря със завъртане, като червило в гилза - видях зор, докато го отворя, а сега ми доставя голямо удоволствие  Blush

a.l.e.n.a, много благодаря за споделеното Hug Определено ме заинтригуваха продуктите и сериозно обмислям да ги взема. Моля те, ако е удобно, да сравниш около очния с Lancôme Rénergie lift volumetry eye, ако не се лъжа за него си споделяла, че го ползваш Blush Това ми е настоящата около очна грижа и ми пасва мн добре, но е време за смяна. Чудя се този на Филорга дали е подходящ за сух контур. Може и на лични да не спамим тук  bouquet
Честити придобивки на всички!
И мен ме интересуват отзивите на Алена за тези кремове, пък предполагам,че има и още заинтригувани. Simple Smile

# 114
  • София
Никога не ползвам пяна за очите  Naughty

От мен:
* MAC Brush 224
* MAC Brush 266
* MAC Brush 231

И обещавам да спра с купуването на четки! Честна скаутска!

# 115
  • Стара Загора
От преди малко това
и това

# 116
  • София
От мен:
* MAC Brush 224
И обещавам да спра с купуването на четки! Честна скаутска!
Охоооо, честита ти 224ка! Mr. Green Heart Eyes
Пиши непременно отзиви като я пробваш! Hug Peace

А колкото за това последното, дето си го написала, ще ти го припомня в подходящ момент! Mr. Green Laughing

# 117
  • в 1001-та нощ

и специално за Fonce - да споделя първи отзиви от Филорга  Peace изключително съм доволна, попиват веднага, правят кожата по-сочна в местата с фини линии и ги опъват, принципно това се случва и с други продукти, но тук има и ефект в перспектива - не просто ан момента и аз чакам да бера плодовете от тази инвестиция във времето  Peace

кремът за очи се отваря със завъртане, като червило в гилза - видях зор, докато го отворя, а сега ми доставя голямо удоволствие  Blush

a.l.e.n.a, много благодаря за споделеното Hug Определено ме заинтригуваха продуктите и сериозно обмислям да ги взема. Моля те, ако е удобно, да сравниш около очния с Lancôme Rénergie lift volumetry eye, ако не се лъжа за него си споделяла, че го ползваш Blush Това ми е настоящата около очна грижа и ми пасва мн добре, но е време за смяна. Чудя се този на Филорга дали е подходящ за сух контур. Може и на лични да не спамим тук  bouquet
Честити придобивки на всички!
И мен ме интересуват отзивите на Алена за тези кремове, пък предполагам,че има и още заинтригувани. Simple Smile

кремът на Ланком беше за лице  newsm78 може би съм показала картинка за очи по грешка  newsm78 , но този крем  за лице е най-хубавия крем за лице, който съм ползвала изобщо и с най-хубав ефект и като нанасяне, усещане ..... за high resolution - направо мога да кажа, че изобщо не ми хареса  Crossing Arms

кремовете на филорга - за мен са класи над ланком, с много бърз и видим ефект - за теб и околните, докато се ползват, изпълват бръчиците отвътре, като филър, не е просто озаряващ ефект и игра на светлината (защото и такива има  Blush )

и кремовете на филорга са една дългосрочна инвестиция в кожата; за мен - човек, който има желание а се грижи - трябва да ги пробва  Peace бих заменила ланком с тях и ако трябва да редувам - ще е с Lancôme Rénergie lift volumetry, Guerlain ...

за около очите - супер ефективен и за сух контур ми беше и един крем на Елизабет Арден - от серията Милениум - сребрист флакон; не ми харесваше, че оставя по-мазен филм, но пък ефектът беше един път, детска кожа; аз няма дълбоки врязвания, но при мимики - задълбочавам/правя фини линийки, които на спокойна кожа не са особено видими .... но с него всичко се опъна идеално  Peace

серамидите на Елизабет Арден пък - никак не ми действат в тази посока, 2 кутии съм ползвала, обаче - ефект - слаб  Naughty

дано съм била полезна и да не оспамвам темата, но пробвай филорга; ще те очарова и хидра филъра  Peace

# 118
  • На острова
Аз още не съм пробвала Hydra filler-a на Филорга, че имам още две мацвания от Клиник, но да спомена за Deep Fill на Filorga - никакъф ефект. Грам. Не знам защо се заблудих, че нещо би премахнало бръчките като с вълшебна пръчица, но ей, на...повярвах. Дават в сайта им мигновен ефект, ужким. Но не, ни най-малка разлика не виждам. И се разочаровах, определено.

# 119
Алена, мерси!

~Миа~, ако нещо премахваше бръчките, всички щяхме да изглеждаме като 20 годишни.... Wink

Общи условия

Активация на акаунт