Новите ни козметични похождения 37

• 51 102
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
Напълнихте ми душата Hug  bouquet  Ще си я позяпам още малко, ще я донеса пак на срещата да обере тонове "ох" и "ах" и ще видим Crazy Благодаря ви Hug И се извинявам, че обърнах фокуса на темата Blush

# 331
  • Vienna

Благодаря на bubanka за помощта  Hug . Не се справих първия път със снимките.

# 332
  • USA, Steak State
Zoya- Lotus Zoya- Skylar

# 333
  • Miami

Скрит текст:

Това от къде го купувате? Търсих в Лили, ДМ, Кауфланд, няма го там.

# 334
Моето е от ДМ в Бизнеспарка .
П.П Сега виждам - че не си  в София. Rolling Eyes

# 335
  • София
По принцип се извинявам, че това което написах не беше за тук, но и ако вие ми отговорите ще се радвам...та, под почистване аз разбирам: запарване (за отваряне на порите), почистване на порите, после съответната маска-  хидратираща/освежаваща/стягаща и т.н..
Абсолютно си права, че колкото по-често изтискваш лицето, толкова по-бързо се замърсява. Това става, защото активизираш мастните жлези. Още по-нериятно става ако използваш много агресивна козметика. Аз се въртях в този затворен кръг.
 Съветът ми е - не си стискай лицето сама, ходи веднъж месечно на козметик и ползвай хубава, колкото е възможно по-щадяща и натурална козметика. В началото ще ти се струва, че лицето ти не е достатъчно добре почистено, но след около месец ще свикнеш и ще започнеш да виждаш резултата. Успех!  Peace

# 336
  • София
* Estée Lauder Invisible Fluid Makeup

* Estée Lauder Pure Color Lipstick

* The Body Shop - Vanilla Body Butter Duo

* The Body Shop - Macadamia Body Butter Duo

* The Body Shop - Vanilla Shower Gel

* The Body Shop - Peach Body Butter

* The Body Shop - Coconut Body Butter

* The Body Shop - Strawberry Set

* The Body Shop - Chocomania Set

Whistling

# 337
* The Body Shop - Chocomania Set
Скрит текст:

Това ми разтупка сърцето рано рано. Crazy Crazy
Имаше ли тукашен сайт за поръчка ?

# 338
  • Бургас
* Estée Lauder Invisible Fluid Makeup
...

Ще чакам отзиви за фон дьо тена!  Flutter
Кой номер си взе?

# 339

Скрит текст:

Това от къде го купувате? Търсих в Лили, ДМ, Кауфланд, няма го там.

Кори, почти съм убедена, че това съм го виждала преди време в нашия ДМ.  Peace

# 340
  • София
placholina, в usa2bg.com има няколко сета с този аромат  Hug

Мимита, ще пиша непременно. От много време не съм ползвала такъв тип фдт с по-леко покритие, та съм много любопитна. Цветът е 1CN1.

# 341
  • Miami
Sassie, благодаря. Търсих го там и дори питах едно от момичетата, но каза, че го нямали  Rolling Eyes

# 342
  • София
densi!!! Честито!!!!! Hug
Не се свъртя докато не я поръча, а!  Mr. Green Hug
Искам да я видя на живо! Peace

Аз вчера пътьом след работа си взех синята сянка на Флормар. Тъмно синьо. Не знам дали е кобалтово, но се доближава съвсем до това на Ел Мем. Hug
Адри, беше права. Много са добри тези Флормар. Ама, милиарди х по добри от Есенс и всичко що има в ДМ, да не правя по крещящи сравнения. Колко цвята още си харесах, не е истина просто! Crazy ooooh!

# 343
densi, откъде поръча Basics? Rolling Eyes
Аз я поръчах от приятелка, но я има в много сайтове. Очакват я и в Сефора. В Румънската може и да я има вече. Peace

А kopche, аз и се чудех отдавна, но изпадна чудесна възможност да ми я донесат на крака и аз бързо яхнах вълната. Нямаше време за размисли и я взех, пък да видим. Hug Ще я донеса ако дойде до Събота.

Сенките на Флормар и на Мода са просто изключително добри за 5-та си лв.

# 344
  • Пловдив
placholina, в usa2bg.com има няколко сета с този аромат  Hug

Мимита, ще пиша непременно. От много време не съм ползвала такъв тип фдт с по-леко покритие, та съм много любопитна. Цветът е 1CN1.

И аз ще чакам отзиви за него Peace Това всъщност не е ли тониращ крем? Може и да бъркам Peace

Денси,честито! Много са яки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт