Новите ни козметични похождения 37

• 51 794
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
ооооо  ooooh! ooooh! ooooh! аз не разбрах, че този каял слагаш  Joy hahaha мислех, че е герленския  Blush bowuu  bouquet

# 586
Виши 3 в 1 почистваща глина,екфолиант и маска http://coquelicotta.com/?p=3365

и три червила на Guerlain Rouge Automatique #140,#141,#143  4470
 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=199481453531167&set=a … ype=1&theater

# 587
  Heart Eyes
Благодарение на съфорумка  Hug

# 588
  • Пловдив
Каяла го фиксирах още на влизане в мола и го забърсах веднага за крупната сума от 4.60лв  Mr. Green
Даже по време на срещата си го отворих и сложих  Laughing

Доста е приятен, но се "опушва" сам  Laughing Размазва се доста, но не изглежда като развален грим, а като търсен ефект.
Аз мисля да го нося самостоятелно без никакви сенки или само с един нюд цвят - http://i566.photobucket.com/albums/ss105/Angelfansinhell/Eva%20G … n-pictures201.jpg

Само тази снимка ми липсваше да видя Crossing Arms Едва се удържах да не го купя след презентацията на Денси за калая и кохъла Mr. Green

# 589
# 590
  • Vienna
98 -  turquoise and caicos, подобен на него е и 99 - mint candy apple, който не е толкова наситен.  Hug

# 591
Подарък ретро преса Iso Beauty. Heart Eyes

NARS Blush-Orgasm Heart Eyes

И подаръци от приятелки сенки, глитъри, блестящ крем за тяло, ароматни свещи, лакове и червила. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 10:01 от densi

# 592
  • София
Naked  Heart Eyes Има още няколко бройки в Сефора, мисля 5 или 6.
Скрит текст:
И да похваля консултантките, страхотни са, много мили, без да досаждат.

Sephora highlighting compact powder
Скрит текст:
Хубава е, няма риск да се прекали, няма едри частички, а и цената е доста приемлива - 19 лв.

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 10:05 от Adalind

# 593
Shiseido
Pureness
Deep Cleansing Foam
Дадоха ми мостра, от която съм ужасно доволна, в последно време не съм била така очарована от нито един продукт. Надявам се че след продължително изполване ще съм още по доволна Simple Smile

Ако го използвам като топ лак е най дълготрайният лак за нокти, който съм имала досега ( а моите нокти са много зле, максимум 3 дни издържа лак без да се обели)

# 594
  • в 1001-та нощ

Sephora highlighting compact powder
Скрит текст:
Хубава е, няма риск да се прекали, няма едри частички, а и цената е доста приемлива - 19 лв.

това май отдавна го търся  newsm78 една гримьорка ми сложи такъв розов хайлайтър на сефора и ефектът беше поразителен  Shocked

# 595
Adalind може ли да ми кажеш на каква цена взе naked и имаше ли и Naked2? Момичета как става поръчката по телефона от Sephora? Имате ли техен номер т.к. много искам да поръчам?  bouquet

# 596
# 597
  • София
Adalind може ли да ми кажеш на каква цена взе naked и имаше ли и Naked2? Момичета как става поръчката по телефона от Sephora? Имате ли техен номер т.к. много искам да поръчам?  bouquet

78 лв е Naked. Нямаше двойката, нямам и информация дали изобщо ще я получават.
028787055 е телефона на Сефора, според момичетата в тази тема, може там да попиташ за подробности за поръчката, тъй като аз нямам личен опит.

Алена, сигурно това е било, не видях други розови хайлайтъри на Сефора. Имаше още една или две бройки от моята. Не е лош продукт, деликатен и нежен, но трябва да го разнося по-дълго време, за да дам по хубаво обяснение  Laughing Hug.

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 11:37 от Adalind

# 598

номер 14

# 599
Безцветен лак за нокти на Голдън Роуз  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт