ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 871
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
svetlaem, благодаря, и моят наследник миналата година участва в националното с 2 макс. резултата, и тази година сме засега с две по 50т., на БЕЛ едва ли ще изкараме толкова, така че ще видим дали ще има промяна тази година, може да са решили да вдигнат критериите

# 271
svetlaem, благодаря, и моят наследник миналата година участва в националното с 2 макс. резултата, и тази година сме засега с две по 50т., на БЕЛ едва ли ще изкараме толкова, така че ще видим дали ще има промяна тази година, може да са решили да вдигнат критериите
Няма промяна. Регламентът си е качен на страницата на СБНУ и е такъв, какъвто го е цитирала svetlaem.

Необходими са 150 т.,за да участва на националното на СБНУ.Миналата година беше така,ако са променили нещо в регламента Rolling Eyes
Информацията ти е грешна. Още повече, че 150 точки не означават непременно три максимални резултата. Peace

# 272
  • София
Деян ще ходи на състезанието по БЕЛ. Ей така, за да се види как е с подготовката. иначе на английски изкара 50 точки, за което съм доволна, тъй като беше стоял само 10 минути на състезанието, понеже имал уговорка с някакво дете да ритат. За него футбола си е основно нещо, състезания и уроци са някак между другото...  hahaha
Има желание да отиде и на Кенгуруто, ама за там трябва да проверим кога трябва да го запишем, тъй като в неговото училище не се провежда.

# 273
  • България, София
За него футбола си е основно нещо, състезания и уроци са някак между другото...  hahaha
Това важи на 100% и за моя син! Целите на майка му са си неин проблем Simple Smile. На Кенгуруто обаче ще ходи - трябва му резултата.

# 274
Още една в отбора! Heart Eyes
Моля ,ако разберете за Кенгуруто да пишете тук, да не изпуснем срока за записване

# 275
Още една в отбора! Heart Eyes
Моля ,ако разберете за Кенгуруто да пишете тук, да не изпуснем срока за записване

Гери, сега питах. Моят вече се е записал. Такса 7лв.

# 276
Здравейте, доколкото знам и съм си записала Кенгуруто е на 23.03, не знам докога обаче са записванията, моят син миналата година ходи и сега мисля да го пусна пак, за да си тренира за матурите и по нататъшни изпити. Да ви се оплача и на вас, след като миналата седмица ни казаха че сме класирани на състезанието по английски , днес детето се върна много натъжено, защото от училището нещо не били доразбрали регламента и само по 1 дете от клас ще ходи. Не знам какво да мисля вече, всички тези състезания са колкото полезни, толкова и вредни, толкова ми е мъчно, толкова се де-мотивира, сега даже не иска да ходи на други състезания, но аз мисля да го насърча по някакъв начин.Дано да му мине по-бързо. Sad

# 277
Здравейте, излязоха класираните деца в София за националния кръг на "Знам и мога" - на сайта на РИО София, в Олимпиади, състезания...
http://www.rio-sofia-grad.com/
Дали някой има тестовете които са давани минали години на националния кръг? Аз намирам само такива от училищен и областен кръг.
Благодаря предварително!!!

# 278
При нас родителска среща ще има на 12-ти март. Не я чакам с нетърпение.
От вчера разбрахме, че ще имат лагер на Априлци от таекуондо-то. На принципа на зеленото е - 5 дни, 4 нощувки, 140 лв. Хубавото е, че ще се тренира усилено. Имало и наблюдаващи, които могат да решат да дадат следваща степен на детето, ако го харесат. Сега сме в размисли и страсти. Таткото иска да го пратим. На мен не ми се ще да го лишавам, но определено с класната на зеленото ще ми бъде по-спокойно. Зеленото си остава в сила и ще ни дойде малко изнанагорно финансово. Офертата за Априлци е сега за пролетната ваканция.
В училище сме в седмица на контролни. Ще видим къде ще му излезе краят. Laughing

# 279
  • у дома
Ауууууууу,темата отишла на втора страница чак....

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ !!!
Обичайте и бъдете обичани  Hug

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 14:29 от svetlaem

# 280
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ !!!    bouquet

# 281
Честит празник от дъждовно Милано.  Sad
Тук също празнуват. Даже има безплатен вход за дамите в някои музеи.  Laughing
Хубав ден на всички.

# 282
  • I want it all and I want it now.
Честит Празник !
Много здраве и щастие.   bouquet

Мими приятно прекарване и много слънчево време  Wink

# 283
  • Несебър,България
Честит празник и от мен! newsm51 newsm51 newsm51

# 284
  • у дома
Почерпете се виртуално  защото днес помъдрявам с още една година...

♥.Петя.♥., ЧРД на голямото ти момче-от миналата година запомних ,че сме на една и къща дата  Embarassed -нека ти носи само радост...

Общи условия

Активация на акаунт