ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 871
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
И ние ще имаме албум на класа, струва 18 лв. Вече ги снимаха с униформите, ще идват пак да ги снимат без униформи. За госпожата ще има подарък дигитална рамка със снимки. Дипломите ще им ги раздаде в някое заведение, за да си направят децата дискотека и да се забавляват.
За ВО достатъчно се готвят в училище, ако не са правили примерните тестове от сайта на министерството ще и ги дам през почивните дни в началото на май. И без това не можем да смогнем от много домашни, а сега ходи и на танци всеки ден, защото другата седмица е на първото си състезание и то в друг град. Днес заминаха на горско, поне малко ще си отдъхна от лудницата напоследък.

# 511
В класа на моят син ще имат албуми с хартиени снимки, които ще са от 4-те години, прекарани заедно. Той ще обхваща животът им в училище. Там ще има адрес, телефон, рождена дата, Facebook, Skype, e-mail....
Отделно ще си направят DVD със снимки извън училище, за интересите и хобитата на всяко дете. Двете неща заедно ще излязат около 20 лв, но това е защотот единият татко от класа е професионален фотограф и той ще се ангажира.
Ще ходят и на екскурзия, но това чак след като завършат, през юни.

# 512
  • В офиса
В класа на дъщеря ми правиха албум след завършване на 3-и клас. В тяхното у-ще тогава се разделят с първия класен р-л, а в 4-и вече са с учители по всичко. Албумът стана много хубав. Една майка се бе заела с изготвянето му. Събра снимки от рождени дни и весели моменти, които са споделяли заедно. Всяко дете имаше страничка с неформални снимки с приятелите си, както и кратко представяне, което само си беше написало – как се характеризира, какво обича и не обича,  за какво мечтае. Имаше и разказче, или стихотворение, което класната бе избрала като най-доброто, от нещата писани от детето в у-ще. Класната също бе написала за себе си аналогично представяне и забавно разказче Simple Smile Отделно имаше извадени много забавни бисери (те вече не бяха поименно), които децата са изтърсили в час. Изобщо страхотен албум се получи. Не е някакъв лъскав и луксозен. Даже страниците му май бяха принтирани на обикновен цветен принтер. Но е много хубав спомен и дъщеря ми често си го разглежда с удоволствие.
Не помня колко струваше, че тогава плащахме накуп за албум, тържество послучай раздялата с класната и подарък на класната.

За сертификат за език на тази възраст и аз съм против да се дават пари. За мое съжаление в нашето у-ще всички деца се явяват, та и моята не можела да се цепи от масата. Тази година ще взема А2. Което е ОК като ниво. Но лично моите амбиции са да излезе 7-и клас с С1. А тези междинните нямат никакво значение.

За ВО - само от подготовката в у-ще. Тя даже учебниците по разказвателните не си ги носи вкъщи. При тях така са организирани нещата, че всичко учат в у-ще.

# 513
  • Бургас
Нашата госпожа тогава откъде ги цитира тези цени над 40 лв. за албум не знам  newsm78

ВМС не е ли по едно и също време във всички градове? В долупосочения сайт вече има изкарани задачите със отговорите, а при нас състезанието е утре ! Това последното обаче по думите на моя синковец, може да е блял баирите обаче  Mr. Green
линк: http://sou-ivanvazov.eu/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D1 … D0%B8%D0%BD%D0%B0

# 514
  • у дома

ВМС не е ли по едно и също време във всички градове? В долупосочения сайт вече има изкарани задачите със отговорите, а при нас състезанието е утре ! Това последното обаче по думите на моя синковец, може да е блял баирите обаче  Mr. Green
линк: http://sou-ivanvazov.eu/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D1 … D0%B8%D0%BD%D0%B0

Изобщо не е бляло детето-блеят ,ама други,не децата-само при вас е утре и ако задачите са същите-ако може да споделиш,просто усещам какъв грандиозен скандал ще стане...
magare ,при вас това състезание участва ли в рейтинга за ПМГ  newsm78

# 515
  • у дома
Вече видях в темата за Математическите турнири,че в Бургас са същите задачи-направо нямам думи  #Crazy

# 516
  • Бургас
Лелееее, ама вярно, че не е бляло детето Simple Smile как може да допуснат такова нещо  #Crazy
В събота нали имаше инициатива за чистене на България. Идваха от БТВ да снимат децата в училище и беше голяма хамалогия. Може би затова да е било в неделя ВМС. Митака даже танцуваха в събота в училище на двора, нали е хореографска паралелка Wink
А той Митака не се записа да ходи на ВМС, защото мислехме, че ще е в събота, а той пак и отново имаше мач и естествено предпочете мача. В последствие разбираме, че състезанието ще е в неделя и той ми вика "охаааа, да се бях записал на състезанието, щях да знам задачите  Mr. Green" Само че аз го контрирах, че пак сам щеше да си ги решава, това да не го  радва изобщо  Laughing

А дали влиза в рейтинга за ПМГ не знам Светле,  Thinking ако разбера нещо ще пиша.

# 517
  • Бургас
В  ПМГ-Бургас няма такова животно като рейтинг, приемът е изпит в началото на юни, иначе моят ходи на състезанието в неделя и там с потрес разбрах, че повечето деца знаят задачите от предния ден

# 518
При нас ще ходят на екскурзия за края на годината по старите столици на България - Плиска, Преслав и Търново, Анката искаше направо да остане при баба си, обаче мисля, че трябва да се върне за дипломирането. За албум не е отваряна приказка, може да го предложа утре на родителската.

Магаре, аз тази гатанка с блясъка, трясъка и плясъка си отговорих "стъклото"... първо блести на слънцето, а като го треснеш с топката, има плясък по дупето...

# 519
  • Бургас
и нашето училище ще ходят последната седмица на май на екскурзия до Плиска, Преслав  и Велико Търново, мисля, че е добра идеята, то и без това едва ли ще се преучат последните дни

# 520
Сами абсолютно ме отсвири със състезанията. Щом не влиза в рейтинга не участва.  И те в събота имаха мач, край на първенството, почерпки, празненства та честно казано не съм си и помисляла да го натискам за математика.

# 521
Момичета може ли да ви попитам колко е времетраенето на матурата на нашите деца. :thinking:40мин. ли е......защото госпожата ги е форсирала нещо да правят пробни матури под часовник като засичала точно 40мин.....и прибирала листите кой каквото направил толкова Crossing Arms......та ми стана интересно колко е времето за което ще правят тези матури..... Thinking

# 522
Логично е да са един учебен час.
Все пак сложността не е голяма.

# 523
  • ride my bike...
Външното оценяване е 40 мин.

# 524
Ами незнам какви ще са тестовете,но това което нашата госпожа им дава е изключително сложни тестове предимно по ЧО  и ЧП.По бълг. и матем. синът ми ги прави без грешка,но другите не успява да свърши за 40мин. ThinkingНезнам матурите като тези тестове,които им дава коспожата ли ще са ли ще са или това са нейни творения.... ThinkingНо са много трудни с много завъртяни въпоси,които изискват доста мислене,а времето не му стига при положение че той е много бърз.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт