ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 871
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, може ли малко по-подробно за това състезание. То по кой предмет(и) е? Кога се провежда? Какво е "у-ща Дружба"?    bouquet

Чак сега влизам. Ето тук има инфо: http://www.sofia.drujba.org/
Не знам обаче дали не е късно за записване. Обади им  се.
Да добавя- 30 въпроса по математика и 30 въпроса по БЕЛ.

# 541
  • дядовата ръкавичка
Момичета, да ми препоръчате някакви тестове по ЧО. Девойката иска да решава тестове, макар че аз съм против. Цялата система с тестово оценяване никак не ми допада. Казах й да си научи добре уроците и никакви тестове няма да са й проблем, но явно е много по-лесно да решиш 20 теста, вместо да научиш 20 урока.

# 542
И аз съм на твоето мнение.
Даже цялата истерия около всякакви тестове ме изнервя супер много.
Покрай едни бас със Сами му дадох да реши няколко теста. Примерен въпрос-
Кое е вярно и изброени автор и произведение
Да отбележи верния автор и собственото му произведение. На теста отговаря вярно, но като го питам след половин час еди кой си какво е написал и не може да отговори. Тоест не го знае.

# 543
  • Чукарландия
Навремето, когато бях ученичка, нямаше тестово оценяване и сякаш повече се научаваше и повече знаехме. Не ми допада тестовата форма на обучение. Да - за децата е по-лесно, но това не значи, че тестът дава трайни знания. Peace

gerka, забелязвам същото и при моя син. Rolling Eyes

# 544
Момичета, да ви почерпя по случай втория рожден ден на Ния Simple Smile

# 545
Иначе според изследванията, които съм чела, тестовете дават обратен ефект - изместват приоритетите на децата от знания към заучаване на техники за тестове, убиват мотивацията при кофти резултат, насърчават повърхностното зубрене....

# 546
  • Чукарландия
Иначе според изследванията, които съм чела, тестовете дават обратен ефект - изместват приоритетите на децата от знания към заучаване на техники за тестове, убиват мотивацията при кофти резултат, насърчават повърхностното зубрене....

До този извод стигам и аз, без да съм чела изследвания. Само по наблюдения. Peace

# 547
  • София
Анде, ЧРД на Ния! Да е жива и здрава, и много да ви радва!

Относно тестовата система на изпитване - всичко е относително...  Wink  Има страни, в които тестовете са популярни от много години и имат едно от най-добрите образования в света. Например Великобритания.

Не е проблема в тестовото изпитване... Като цяло се насърчава повърхностността... особено в някои региони на света... (то като теория на конспирацията звучи, ама... наистина ми се струва, че са целенасочени опитите в това направление...)

# 548
Анда, Честит Рожден Ден на Ния!
Да ви носи много радост и положителни емоции, да е здрава, щастлива и много усмихната.

Тестовете и аз не ги харесвам.

# 549
  • Бургас
20 лева за три дни, при условие, че нямат осигурена храна и явно се искат пари за входове, ми се струва малко
magare, Митака колко изхарчи

Пари за таксите за музеи събраха 20лв. на всички по равно. Аз дадох на Митака още 30лв., защото все пак нямаха обяди. За първия ден, докато пътуват, правих сандвичи.  Той обича да си купува дребни сувенирчета от местата  на които ходи. Също така купува и задължително подарък на сестра си , по нещо дребно естествено, но от сърце  Heart Eyes Та накрая върна 7-8 лв., които отидоха директно в касичката му Wink

На ВМС-то разбрах, че на Бургаските  деца са отнели по 9 точки в класирането. Затова най-добрите резултати  са по 66т. а не 75  Peace  Първите четири деца с най-добри резултати в града са от нашето училище - "Братя Миладинови", което ме радва Simple Smile

# 550
  • Бургас
на всички деца  в Бургас ли са отнели точки или само на първите в класирането

# 551
  • у дома
Честит Рожден Ден на малката пораснала Ния !!!
Да ви носи много радост ида ви е жива и здрава  Hug

# 552
Честита да е Ния!
Късмета да е с нея!

# 553
  • В офиса
ЧРД на Ния-Дяволия Simple Smile Най-чудното и безгрижно детство й пожелавам Simple Smile

Ох, това Великденско състезание тотално се компроментира.

# 554
  • I want it all and I want it now.
ЧРД на Ния на патерици.
Много здраве и щастие.  bouquet

При нас почти минаха тестовете.
С нетърпение чакам ваканцията.

Общи условия

Активация на акаунт