ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 871
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
...при нас  Знам и мога се застъпва с математиката,а във Варна и София часът е изместен за след обяд -то може и при нас да е променен,но никой не е благоволил да ни уведоми,ама и променен да е,детето след обяд ще си почива...
Би трябвало промяната да важи за цялата страна. Гледам, че писмото от МОМН до РИО-тата е с дата 22 февруари, което е петък. Кога са си мислили, че ще могат да уведомят децата?

# 226
  • най-шареното място
Да, ако датата е еднаква и часът ще е. Мисля че в петък са казали на децата. Моето не е ходило на това състезание, но имаме класирани деца в училището и те бяха уведомени.

За 4-ти клас да съвпада точно с олимпиадата е много недомислено въпреки, че започва два часа след края ѝ и дори да бяха уведмили децата по-рано, но това е. Познавам дете, което утре е цял ден на състезания по тази причина, въпреки, че и днес беше на състезание пак по математика.

# 227
  • у дома
...при нас  Знам и мога се застъпва с математиката,а във Варна и София часът е изместен за след обяд -то може и при нас да е променен,но никой не е благоволил да ни уведоми,ама и променен да е,детето след обяд ще си почива...
Би трябвало промяната да важи за цялата страна. Гледам, че писмото от МОМН до РИО-тата е с дата 22 февруари, което е петък. Кога са си мислили, че ще могат да уведомят децата?
Моето е втора смяна на училище-тоест след обяд- никой нищо не им е казвал,да не говоря,че и за математиката никой нищо нямаше да каже,ако не бяхме питали сто пъти,но там госпожата от школата по математика е казала часа и къде ще се проведе...

# 228
  • Чукарландия
И моят син нищо не знае за утрешна олимпиада "Знам и мога". Изглежда не е класиран?!? Thinking

# 229
# 230
  • у дома
Мерси,Дидева!   bouquet
Аз общувам с Европа http://bglog.net/ClientFiles/5214c65f-f53c-4a6f-8cb8-4b8fd6c6056 … AE-%20IV_klas.pdf

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 10:28 от svetlaem

# 231
  • София
И аз благодаря! И на Дидева, и на Светлето!   bouquet

Аз си бях у дома вчера заедно с децата. Много мъничка ваканция, а госпожата на Деян им беше дала голямо домашно по математика. Написа си го детето. А аз използвах възможността вчера, че съм си у дома, за да поучим с него по английски за школата. Там са взели и перфектни времена, и си иска сериозно упражняване, за да свикнат кое кога се употребява.
По ЧП вчера учи и урока за човешкото развитие (въобще голямо учене падна в тая ваканция  Mr. Green ), ама колко учи, колко се смя е отделна тема.  Joy Ние едно време не ги ли учехме тези неща малко по-късничко?  newsm78

Десимакс, радвам се, че се появи.  Hug

Като четох по-назад за родителските срещи, малко ме понапуши смях.  hahaha Явно има някаква обща тенденция при поведението на родителите на момчетата след родителски срещи, предсказуеми сме един вид...  Laughing

# 232
Здравейте, позагубих се напоследък. Нещо изобщо не ми остава време за форума.  Confused

При нас нещата са нормални, детенце си учи, тича по занимания напрекъснато, понякога си играе. От миналата неделя се запали по ските. И преди е ходила,но явно си каза дума възрастта, защото днес ме помоли и тази неделя да отидем. Което, обаче, означава, че ще трябва сериозна организация, за да си научи.

Аз нещо много се уморявам напоследък и нямам време за нищо, което супер силно ме подтиска.... Rolling Eyes

Отивам да ви чета, че имам да наваксвам. Peace

# 233
  • Чукарландия
Като четох по-назад за родителските срещи, малко ме понапуши смях.  hahaha Явно има някаква обща тенденция при поведението на родителите на момчетата след родителски срещи, предсказуеми сме един вид...  Laughing

Яхваме метлите afwitch, след ден-два нещата отшумяват, всичко си идва на мястото и децата продължават да си правят каквото си искат newsm68.

# 234
Яхваме метлите afwitch, след ден-два нещата отшумяват, всичко си идва на мястото и децата продължават да си правят каквото си искат newsm68.
Ха-ха-ха-ха, много точно казано!
В петък няколко деца от класа ще трябва да бъдат освободени от последните часове, защото имат изява от народните танци в общината. В петък след часовете се провеждат и часовете по програмата УСПЕХ. Не мисля, че учителката ще бъде много щастлива.  Twisted Evil

# 235
# 236
# 237
Честита Баба Марта!

Пожелавам на всички много здраве, весело настроение и повече усмивки.

# 238
Здравейте, много се радвам, че намерих темата, почвам да я следя с голям интерес.

# 239
И нашата родителска среща мина. За дисциплината, на всички ни е ясно, че никаква я няма. Но госпожата се оплаква, че е много разсеян. Седи и мечтае, зареян в облаците. Какво да го правя?!? Дай му само да рисува, с грънчарство се занимава, игри измисля, апликира, реже, строи, но математиката хич не я обича. На контролното се отнесъл, мечтал си цял час и решил само една задача. Не, че не ги знае (после ги е решил за 10 мин.), но като се е размечтал за неговите си глупости, няма представа, че времето тече и че никой няма да го чака да се намечтае и чак тогава да си реши задачите. Не разбира важността на това, че трябва да учи много и да внимава в час. Давайте съвети! Praynig
Не му се тревожи толкова, всички момчета са така, и ние минахме по същия път, а пък сега се оказа, че математиката му е любима.Просто аз постоянно се старая да го мотивирам по някакъв начин да бъде по-концентриран, решаваме в къщи допълнително задачи с часовник(за време), а после за награда получава я игра на компютъра, я друго нещо, и така започна да се справя и в училище по-добре.Важното е да се научи да прави разлика кога може да се отнася и кога трябва да се концентрира върху задачите.

Общи условия

Активация на акаунт