ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 872
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • най-шареното място
Деси и при нас дежурното домашно е страница-две задачи, а по български в тренировачните също си е закон да има. Това най-общо - никога не следя домашни. Обаче, домашното за ваканцията си е като домашното от вторник за сряда примерно. Това е идеалното положение според мен.

# 436
И аз съм на мнение,че многото домашни за ваканцията не в + за децата.
Нали трябва да си починат през тази една седмица.
Ние имаме 40 задачи от сборника по математика и 38 задачи от тренировъчните по БЕЛ Close

# 437
  • Бургас
ние нямаме допълнителни домашни, при нас по принцип са малко винаги, главно ще ходим на футбол и ще играем ваканцията, само няколко теста  от ВО ще направим, главно заради диктовките, че там ни е най-слабото място, имате ли идея за оценяването - за 1 грешка половин точка ли се отнема при диктовките

# 438
Здравейте,
записвам се и аз да ви следя..
Моят четвъртокласник е същият, както повечето деца. Влече го всичко друго, но не и домашни, уроци и други досадни неща ( както той ги нарича). Той също има желанието да кандидатства в МГ след 4-ти клас. Възможностите му по математика са над средните, класира се на  добри места в Математическите състезания, на които сам се записва. И това при условие, че рядко ще се навие да реши някоя допълнителна задачка...Ще видим какво ще стане. Но поне няма страх и притеснения от изпити, състезания и т.н.
Иначе съм го натиснала да прави преговор на материала от началото на годината по ЧП, ЧО и БЕЛ. В края на това му давам тест, примерен и виждам как е нивото.
Обемът от домашни при него винаги е бил голям, за ваканциите да не говорим. Но просто тяхната госпожа е такава, изисква много... Naughty

# 439
Много благодаря, jolie21, за линка.   bouquet
Страшно ми хареса поредицата "Полезната математика", а най-важното е, че и на Марена ѝ е любопитна.

ЧРД на Косето! Много игри и забавни приключения!   bouquet

При нас ваканцията върви с редуване на тренировки, пиано и френски. Игри навън и много четене на книжки. Е, разбира се, и игри на пс-то, но не прекалява, слава богу.

# 440
Никакви домашни няма за ваканцията, и никога не е имала.
А, само по френски, но на него ходи допълнително.
Утре заминаваме да подготвяме нова книжка, "Вкусна география" с рецепти от различни части на България. Стискайте палци да стане хубава Simple Smile

# 441
  • България, София
Къде учите френски и доволни ли сте?

# 442
На частни уроци при моя приятелка, преводачката Валя Бояджиева. Да, много съм доволна, аз самата ходих преди време на уроци при нея и ми беше много приятно, детето изрично искаше да го преместим след една година в Алианса.

# 443
Аз лично съм много доволна от Френския институт, преподавателите са страхотни, а от догодина се местят и в нова много по хубава сграда.

# 444
Здравейте ! Ние също нямаме домашна за през ваканцията, но по принцип домашните са ни сравнително обемни като цяло. Примерно по математика е имало домашни с по 20-тина задачи. Обикновено по математика и по БЕЛ за домашна се дават урока от учебната тетрадка, упражнения или задачи от сборника и задачи от учебника. По БЕЛ почти всеки път някои от упражненията се преписват и в тетрадката за домашна, след като се направят в учебната тетрадка.

# 445
  • България, София
Аз лично съм много доволна от Френския институт, преподавателите са страхотни, а от догодина се местят и в нова много по хубава сграда.
Къде се местят?

На частни уроци при моя приятелка
Мислила съм и този вариант. В кой район на София се намира?

# 446
На площад Славейков, сградата която сега се ремонтира(до Макдоналдс) ще бъде изцяло тяхна и всичко ще е на едно място.

# 447
Математиката я ощрака, ама по БЕЛ ще се озори. Заради матурите госпожата ги е насвила да решават задачи и да се упражняват по български.
Много е готин с очилата. Изглежда умен. Мъжът ми се шегува, че щял да направи много добро първо впечатление на новите учители в пети клас с тези цайси  Rolling Eyes.
50 килограма,1,48 висок. Това ми е малко като обява за запознанство Laughing!

# 448
  • София
Математиката я ощрака, ама по БЕЛ ще се озори. Заради матурите госпожата ги е насвила да решават задачи и да се упражняват по български.
Много е готин с очилата. Изглежда умен. Мъжът ми се шегува, че щял да направи много добро първо впечатление на новите учители в пети клас с тези цайси  Rolling Eyes.
50 килограма,1,48 висок. Това ми е малко като обява за запознанство Laughing!

Мале, моя глист е 140 и едва-едва връзва 35 кила. Сега го угояване на спа (наш'то в София е злоядо, а ние, лоши хора, що изобщо го прибираме в София...на ски яде, на море в Гърция яде, обаче в София -нъц.)

# 449
Ммм,блазе ви!Да си починете хубаво!
Отсега мечтая за Великден,че тогава ще почиваме всички!Дори и никъде да не отидем,само у дома да се излежаваме,пак е нещо!
Как ще почиват децата по Великден?

Общи условия

Активация на акаунт