ЧЕТВЪРТИ клас! - 2

• 43 872
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Ние сме си в София за Великден.  Аз даже ще работя всички дни без 06 май.
Вчера водих Сами за проверка на Манту + мерене
152см
36кг
....... но коремчето го борим още. Sad

# 451
  • София
Не учат от 1 до 6 май включително...ние също ще си стоим в София тогава и ше преговаряме за НВО.

# 452
  • у дома
Ние сме си в София за Великден.  Аз даже ще работя всички дни без 06 май.
152см
36кг

Ха-ха и аз така-ще работя всички дни без 6-ти май,та няма да мърдаме никъде....
Гери,какво манту-на 11 навършени ли има-това ми е кошмара на мен-още помня първокласното дето от мястото на поставянето на ваксината сигурно месец-два беше адски подуто и изтичаше гной  Twisted Evil
Иначе и моето е над 150 см-може би колкото Сами - 152 см и 37 кг-добре си ми изглежда,нито е слаб,нито дебел...

# 453
  • София
А моята девойка е дребничка - 140см на 33 кг.

Разнообразихме се във Варна на Делфинариума и Евсиноград,  в Търново баща й я развежда из града, че малката се тръшна с темп. Бяхме в много хубав хотел с гледка към Царевец, красота! Сега чете книги, а днес купихме комплект да шие кукли. Въобще пълен релакс. Домашните ще пише в неделя следобяд.

# 454
  • най-шареното място
Ще правим козунаци, ще боядисваме яйца и ако почиваме това ще е чудно. Игри всеки ден е ритъмът сега. Великден е още далече.

Изненадвате ме, че знаете ръста на децата. Ние се мерим спрямо мен как върви ръста на детето. Ще трябва да се поправим:) Знам само порядъка на килограмите, че пада голямо теглене след грип преди време - смъкна 2кг за ден. Сега е под 40.

# 455
  • София
Ами ние сме великани, а той е на опашката п ръст в класа...то и баткото беше така, сега е 185 и стърчи...

# 456
И аз не знам мерките, но е висок и тежък. И силен ...
Ние се завърнахме от пътуването много уморени и сега и двамата релаксираме.

# 457
  • най-шареното място
Sharky*, тези неща се променят много наистина. И от класа много зависи. Моето ниско градинарче е от най-високите в класа, но днес се оказа по-ниско от дете втори клас. А и съседната по стая паралелка  /4ти клас/ изглеждат като 7-ми. Отначало се чудех защо са така разположени класовете Simple Smile

ПП Мимии, силен е най-важното Simple Smile

# 458
  • Варна
Да ви попитам някой купувал ли е помагалата на Просвета за външното оценяване. Искам да взема единият комплект, но още се чудя кои.

# 459
  • София
Деян а висок около 146 см и е около 35 кг. Те сега са на зелено, така че не учим през ваканцията. Май е понастинал, носово ми звучи като се чуваме по телефона, но се надявам бързо да се оправи и да събере хубави емоции от зеленото. (То не е много зелено, а направо си е бяло, понеже са на Боровец и там си вали сняг).
И аз да питам - какво е това манту? (за навършили 11 ли е?)
Иначе ние не сме купували допълнителни материали за ВО и не мисля честно казано.

# 460
Здравейте и от нас.Нашата ваканция минава от сутрин до вечер с. тренировки.Събота и неделя смятам малко. да го натисна да. по прегледа малко уроците.А за мерките. чак ме е срам. да пиша. 160/50 кг.Манту ще му правят към октомври когато навърши 11г.

# 461
  • Бургас
berina, защо пък те е срам, и моят е около 160 см. и 48-49кг., изглежда супер добре, здрав и силен, нито слаботелесен, нито пълен

# 462
  • дядовата ръкавичка
Ние сме си в София за Великден.  Аз даже ще работя всички дни без 06 май.
152см
36кг

gerka, какво коремче!? Идеален е човека!

Моята е 141 и е 36 кг, пък не ми изглежда дебела  Thinking.

За учене през ваканцията - не учи! Написа някакви домашни още в петък и това беше. Може пък да й дам малко задачки,  да не се чувства брат й прецакан, че само той учи.

# 463
Айяла , ама госпожицата не е футболистка, нали? Laughing Тя си е супер. А на Сами му трябва да няма никакви подкожни тлъстинки. Иначе и аз му харесвам телцето.
Светле, навърши 11 през януари.
арт мама , знам мерките, защото като ходихме за манту ги мериха.
Ели, чудничко сте си изкарали. мен ме навиват да ходим в Шумен. Аз полза голяма не виждам, само много разкарване, ама ще видим. Още не съм сигурна дали и аз ще ходя или ще пратя само детето.
Тази ваканция със Сами учихме толкова по БЕЛ колкото за 4 години не сме. Направи 5-6 теста+ 2 клипчета в нета изслуша. Сега чете книга за някакъв скелет. Хич не ми е приятно, ама по-добре от хич.
По нищо друго не е пипнал. Яд ме е, че не остана време за английския, но всеки ден тренират поне по 2 часа, връща се уморен, спи и после играе.
Събота и неделя се очертават плътно заети и накрая за срамотите ще отиде неподготвен в понеделник.

# 464
  • Несебър,България
Да ви попитам някой купувал ли е помагалата на Просвета за външното оценяване. Искам да взема единият комплект, но още се чудя кои.

Аз преди 2 дни ги закупих и 4-те,препоръчаха ми тях,понеже учебниците са ни на Просвета.Имаше и Азбука Просвета,взех само комплекта на Просвета,какво точно те интересува за тях?

Общи условия

Активация на акаунт