Новото лого на България - мнението ви...

• 11 821
  • 169
  •   1
Отговори
# 120
Оффф, хайде, крайно време беше да стигнем и до децата...
Като се говори за животни - Ами децата? Като се говори за възрастни хора - Ами децата? Като се говори за политика, икономика, изкуство... отново децата. Всички сме наясно, че българските деца са генийчета, но хайде да не ги противопоставяме на всичко останало.

Извинявам се за спама!

Изясни, моля те?
 Laughing

Тя и темата е една такава- по детски наивна, идейна и емоционална, както и повечето изказвания по нея.

Толкоз пари за такова чудо- това лично мен ме ужасява.

А днес очилатото пак отговорило, че чака от фондовете да дадяло следколедни добавки на пенсионерите.
За мен цялото това нещо с логата, е смешка.
Всеки- с вижданията, за други е нещо изключително сериозно и си струва.

# 121
Новото лого ми харесва много повече от старото, което ми навява асоциации точно с пустиня, както Хексе по-напред беше споделила.  Naughty
И все пак, мисля, че ако бяха заложили на по-изчистения стил щеше да е по-добре. Идва ми леко хаотично и не е много ясно къде е акцента.

# 122
Специализираните лога също са ужасни, да не говорим колко е импотентна изобщо идеята да има 10 различни шарени картинки, които на всичкото отгоре сменяме всеки мандат.

Taка подредени, ми приличат на кутия тунквани бисквити "Асорти лукс" с различен пълнеж - мармалад според сезона. Количеството е за сметка на качеството. Сещате ли се кои - с форма на цветенца, слепени 2 по 2, като горната е с дупка.

# 123
Първоначално на една картинка ми заприлича на клоун и ми хареса.
Но после не ми приличаше на клоун, а по-скоро на повръщано. А предишното ми приличаше на лайно.

# 124
  • Варна
Да ви имам асоциациите!  Laughing

# 125
Не ми харесва

# 126
Новото е по-добре от старото, което приличаше на кравешко л..., съжалявам, ама точно на това ми прилича с тоя цвят.

Новото поне прилича на нещо за ядене. Харесва ми.

Друг е въпросът, трябва ли ни лого за 1.4 милиона? Нямаме ли по-важни неща за вършене. Ако си оправим курортите и предлагаме качествена туристическа услуга, туристите сами ще ни намерят, няма нужда да ги прилъгваме.

Снимката с Бойко кефи Simple Smile

# 127
Новото е хаотично и с крещяща претенция. Прилича на нескопосан преразказ на историята, в която господ дал на тази земя от всички благини.

# 128
  • София
...Друг е въпросът, трябва ли ни лого за 1.4 милиона? Нямаме ли по-важни неща за вършене. Ако си оправим курортите и предлагаме качествена туристическа услуга, туристите сами ще ни намерят, няма нужда да ги прилъгваме.

Съвършено вярно. Туй дето си струва, реклама му не требе - бързо се разчува.

# 129
В тва по шареничкото лого вече виждам други картинки:женски задник с много фина талийка, роза, заоблени женски гърди най-отгоре, в сутиен от 60-те години, като на Бриджит, облечена в синя блузка, охлюв с шапка от чадърче на коктейл, в средата-яйце, но не от щастлива кокошка, защото те имат по жълти жълтъци, като кокошките на баба на село. Simple Smile

# 130
и на мен жълтъците във всички варианти просто ми избождат очите  Sick

# 131
Здравейте,
току що видях новото лого, което ме разтърси...

Ето го(във вариант за планински туризъм):

Изключително ми е трудно да се въздържа от коментар...
Вижда ми се безкрайно несполучливо  и не  адекватно.

Намирам това 2D яйце "на очи" за поредната бездарна  и скъпо струваща безвкусица, която не виждам как би привлякла който и да е турист..

Не лошо от гледна точка на промяната. А клипа знаете ли тази година какъв е?!
п.п. Старото беше по-сполучливо като послание и разпознаване в туризма - бързо се запомняше и разпознаваше. Този път балонът нещо не ми е ясно какво вменява.

# 132
  • Варна
А тук дори има анкета: http://infotourism.net/index.php?page=anketa

# 133
  • Варна

Здравейте,
току що видях новото лого, което ме разтърси...

Ето го(във вариант за планински туризъм):
Скрит текст:

Изключително ми е трудно да се въздържа от коментар...
Вижда ми се безкрайно несполучливо  и не  адекватно.

Намирам това 2D яйце "на очи" за поредната бездарна  и скъпо струваща безвкусица, която не виждам как би привлякла който и да е турист..

Не лошо от гледна точка на промяната. А клипа знаете ли тази година какъв е?!
п.п. Старото беше по-сполучливо като послание и разпознаване в туризма - бързо се запомняше и разпознаваше. Този път балонът нещо не ми е ясно какво вменява.

Балонът не е част от логото. Логото върху балона е само част от серията лога.

# 134
  • София

Това поне става за ядене, а и изглежда по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт