90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 208

• 28 146
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
noritata20 мисля че не трябва да ядеш маслини в плодов  Naughty
ppvasileva аз миналата седмица така пасирах печени чушки и сирене, сложих и чесън и стана ммм супер Simple Smile

# 91
  • Банкя

Черпя за именния ден и да призная , че белтъчни ден след риба с броколи ............мушнах една тортичка и вино де...

# 92
Тарльо, честит имен ден! Grinning

Я, преди да легна, да взема да си споделя менюто за утрешния белтъчен ден, та ако има гафчета, да разбера овреме Simple Smile

закуска: фреш от портокал
обяд: 3 яйца на очи; салата от зеле и моркови; половин филийка хляб (Много ли ще са 3 яйца според вас?...)
вечеря: печени тиквички с кисело мляко с чесън Whistling

# 93
sunray< идеална си за утре
Аз днес папках  Mr. Green :
З - банан
О - 3 малки кебапчета със салата зеле с цвекло
В - 3 малки кебапчета с 2 кисели краставички от туршия без захар + 10-ина маслини /утре няма да мога да се претегля, за да видя тази вечеря дали ще има кофти последици/

# 94
Благодаря за темата   bouquet
Нямате настигане момичетааа,пишете като за последно Grinning Аз днес изкарах плодов, нещо водата обаче ми е малко.Изядох 6-7 сушени кайсии,50гр.ядки,1помело и почти един нар.
За утре ще е кисело зеле със свинско ,остана от миналият път и го бутнах във фризера.
tarlio,честит имен ден!

# 95
Мога да се похваля с успешен Плодов ден без прегрешения:

банан, 10 бр, сушени кайсии, банан, сока на един грейпфрут, 10бр. сушени кайсии ( мислех да

хапна вместо кайсиите орехи, но някои пусна таблица с калориите на ядките и бързо се отказах от

орехите и хапнах кайсиите).

За утре Белтъчен : закуската ми е ясна : или фреш портокал или банан ( зависи колко гладна се събудя)
за обяда съм в голяма чуденка - яде ми се нещо млечно ,но какво??????

за вечерята се разбрахме с мъжо да опека пиле с гарнитура от гъби и зеле с моркови за салатка.

Той ми е именник утре.

Приемам идеи за млечен обяд:)

# 96
И аз съм в чуденка за утрешния белтъчен ден. Нищо не ми се яде. Имало е дни, в които умирам за сьомга или сирене по шопски, а сега нищо  Rolling Eyes

Да отчета плодов ден: два пъти зеле с моркови със сок от лимон, една ябълка и фреш от два портокала.

# 97
и аз утре съм на белтъчен и така ми се е прияло тараторррр,освен него мисля и някоя пил.пържола  Peace

# 98
Здравейте! Да се отчета и аз за вчера  Laughing
въглехидратен ден:
З-ябълка
О-3 малки питки и гевречета малки
В-2 филиики лтеница
Знам,че вечерята трябва да е сладко,но не ми се яде.От 11 дни съм на диетата и досега вечерята винаги ми е била солена. Laughing

# 99
Добро утро,
Аз съм решила да не се тегля-така или иначе режима е за три месеца колкото толкова. Иначе много ме изнервя кантара. Забелязвам обаче промяна в дрехите. Знам, че в първите дни това е предимно вода, но въпреки това много се радвам... Grinning
Режимна съм, готвя по режима и добавям за семейството по нещо.
И аз съм в чуденка за утрешния белтъчен ден. Нищо не ми се яде. Имало е дни, в които умирам за сьомга или сирене по шопски, а сега нищо  Rolling Eyes

За следващия белтъчен съм замислила една гръцка салата. Може да си направиш и зеленчуков гювеч- патладжан, тиквичка, доматче и много лук и да хапнеш малко сирене или пък направо си направи миш-маш.

# 100
Добро утро HugСнощи за пръв път бях тооолкова гладна,но устоях на всички вкусотии ,които бях приготвила GrinningСлед  четвъртата четворка вече съм -3кг   newsm44 Много добре според мен! З а днес белтъчини,но не съм решила още какво newsm78Лек ден!

# 101
Добро утро!
КАкво им се чудите на тези белтъчните. На мен са ми любими,заедно с въглехидратния!
Та след вчерашния бобов, цифрата е все още със 72.Твърдо съм решила да не ям ориз във варива.
Днес,едно кафе с вас и отивам да ви чета,че за 48 часа 15 страници имам да чета

# 102
Оооо нова тема.
не съм се отчитала отдавна. След 4-та четворка - 4 кг. Нещо застой имам   Tired Но и повече от 2 литра вода не изпивам , а за килограмите трябва 3 литра да пия. Ще се опитам да пия повече.
Днес протеини.

# 103
  • София
Добрютро и от мен!

Днес съм на плодов - мушнах вече 2 кивита, на о - банан и на в - също най-вероятно

# 104
  • София
Добро утро.

Ех, любимите картофки донесоха на кантара 1 кг нагоре.  Twisted Evil Колкото и рядко да ги ям, няма оправия с тях.

Днес въглехидрати - нося си маслини и кетчуп и мисля да си купя питки с маслини от магазина до офиса. За вечеря ще варя макарони със захар. Поне това е планът, да видим изпълнението.

Общи условия

Активация на акаунт