Дестинация Берлин

• 88 653
  • 869
  •   1
Отговори
# 285
  • тук-там
За АМС -апартаментите - цена за двама от 50 евро на нощ добра ли е, или да ги чакам да паднат още. Laughing
Единият го дават 25 м2, другият 55 -а са на една цена  -  имат ли наистина разлика, защото снимките са си еднакви... newsm78

И балконът ми е важен, че съм пушач, ама май няма....

# 286
  • София - Варна
За АМС -апартаментите - цена за двама от 50 евро на нощ добра ли е, или да ги чакам да паднат още. Laughing
Единият го дават 25 м2, другият 55 -а са на една цена  -  имат ли наистина разлика, защото снимките са си еднакви... newsm78

Балкони няма, но като цяло в Западен Берлин няма балкони. В Източен - има в  панелните блокове.
Апартаментът беше не по-малък от 40 кв.м. и беше около 65 евро края на май, като резервирахме 20 дни преди това.

# 287
  • срещу двата комина :)))
момичета , обмисляме ходене до Берлин за Нова година ... някой има ли такъв опит, знае ли дали работи нещо или всичко е затворено ... изобщо как стоят нещата  Hug

# 288
Wild_rabbit , 50 евро е супер цена. апартаментите ще ви харесат. Има и приятен гръцки ресторант в съседната сграда, където става за бързо хапване след тежък ден.

# 289
момичета , обмисляме ходене до Берлин за Нова година ... някой има ли такъв опит, знае ли дали работи нещо или всичко е затворено ... изобщо как стоят нещата  Hug

На 31ви магазините работят до обяд (затварят по различно време - някои в 12, други в 14, а може и някой супер да работи до 16ч., докато други магазини може да не отварят а да правят ревизия). На 1ви магазините не работят, доста ресторанти също не - това НЕ важи за хотелските такива.
На 25ти и 26ти също всичко е затворено.

# 290
  • срещу двата комина :)))

На 31ви магазините работят до обяд (затварят по различно време - някои в 12, други в 14, а може и някой супер да работи до 16ч., докато други магазини може да не отварят а да правят ревизия). На 1ви магазините не работят, доста ресторанти също не - това НЕ важи за хотелските такива.
На 25ти и 26ти също всичко е затворено.

мерси много  Hug

# 291
Здравейте, аз също не се стърпях при промоцията на EasyJet и резервирах два билета за 24.11-28.11, първо бях се спряла на 17.11, но имаме ангажименти и решихме да е от 24.11. Оказа се обаче, че от 25.11 откриват повечето коледни базари, така че съм много доволна, че ще ги хванем.    Simple Smile Може ли да препоръчате в кой район да търся хотели, защото много не мога да се ориентирам, иска ми се да отседнем на място, около което има повече забележителности на пешеходно разстояние?  Rolling Eyes

# 292
  • тук-там
Аз пак малко с нестандартен въпрос...Някой има ли представа от този сайт. Спечелих си с наддаване 6 нощувки за 50 евро. Обаче в Берлин има само един хотел в Шарлотенбург - уж на 3 мин от Ку-дам.
Двоумя се дали да го платя, то лакомията.....
Не мога да разбера обаче нито името на хотела, нито дали ще е свободен тогава, може би след като го платя...

Ето сайта - подобен е на нашите ваучери.

https://www.topdeals.de/item/id/1_Woche_Deutschland_entdecken_erleben_1994.html

# 293

Балкони няма, но като цяло в Западен Берлин няма балкони.

Joy искренно ме разсмя!  ooooh!

# 294
  • тук-там

Joy искренно ме разсмя!  ooooh!

Ти кажи сега за топдийлс - читав сайт ли е. То балконите, ясно, са трудна работа за Западните територии.. Единствените по-големки май в Париж видях.

# 295
Това за балконите изобщо не е нито ясно, нито трудна работа за западни територии. Разбира се че има балкони в западен Берлин, при това големи (със сигурност по-големи от парижките). Но балконите не винаги гледат към улицата  Wink  Това, че не виждате балкони не означава че няма такива.

За този сайт нищо не знам.

# 296
Tatjana,
ориентирай ни, моля те за този хотел: easyHotel Berlin Hackescher Markt

http://bookings.easyhotel.com/Booking/EHOTBookRooms.asp?SD=55351 … 61120130821210058

на централно място ли е? достъпно на пешеходно разстояние до известните обекти?

Ние винаги много се разхождаме, обикаляме, разглеждаме.... разстоянията не ни пречат, но си е удобство да си на централно разположение.

Ние ще сме в Берлин от 17.11 до 21.11 - благодарение на бързия приятелски съвет на Wild_rabbit   bouquet благодаря искрено

Много въпроси имам, ама сега само за хотела ще се огранича..... времето само дано не е много мразовито тогава....

# 297
Tatijana,
хвърлих поглед и на още един хотел от trivago.bg

Days Inn City South
Sonnenallee 6, 12047 Berlin - Neukölln

https://www.hrs.com/web3/initHotelBooking.do;jsessionid=38B1CACAD33AA3EEA8BDC
Ако имаш време напиши кой от двата хотела си заслужава повече според теб.
Easyhotel - 116Е за 4 нощувки
Days Inn City South - 146E

Благодаряяяяяяяяяя ти Simple Smile Simple Smile

# 298
Мацки, а видяли ли сте какви са цените на изи джет от Берлин?
Аз си взех едни билети до Копенхаген с 2 дни в Берлин. Всичко за вдама с допълнително място за крака ми е под 200 евро  Joy (31 окт летя). Като гледам така Берлин ще ми е взе по-посещавана дестинация.

# 299
През кой месец според вас е най-приятно да се посети Берлин- в края на юни или началото на септември?

Общи условия

Активация на акаунт