Дестинация Берлин

• 88 547
  • 869
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Или, ако те устройва излитане от Варна или Бургас, виж ласт минит чартери  Peace

Tatjana,
Къде се проверява за чартъри?

# 511
Или, ако те устройва излитане от Варна или Бургас, виж ласт минит чартери  Peace

Tatjana,
Къде се проверява за чартъри?

В тур. агенции.

# 512
  • Sofia
Благодаря  Peace
Реших, че има някакви сайтове..

# 513
Priwet!
Завърнахме се от Берлин! Благодаря за чудесните съвети на всички от темата!

Бяхме в този хотел - препоръчвам! - чудесна закуска, с/у спирката на авт 100, до ЗОО-то и близо до Ка де Ве и Ку дам за 257 Е за 4 ношувки за стаята.
http://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/berlin/bercw/h … ex-_-DEEN-_-bercw

Времето - супер 26-30 градуса беше!!

Супер намаления в C i A.. бяхме и в Потсдам - съжалявам само за 37-те Е за входа за Сан Суси - както и във Версай много повече ми харесаха градините отколкото самия дворец, а те са безплатни!

Здравейте!   bouquet Току намерих темата и резервирах в този хотел, за един дълъг уикенд ще мръднем с децата.
Връщам се да ви чета подробно.

# 514
Здравейте! След седмица потеглям за Берлин със семейството си. Изчетох темите с интерес и си направих списък на местата, които трябва да посетим Simple Smile
Имам два въпроса  - автобусите 100 и 200 тип градски транспорт ли са? Какво всъщност представляват?
И още - как е най-изгодно да се движим в транспорта - дневен билет на човек, чух за някакъв семеен билет...
Ще съм много благодарна за информацията.
Успешен ден на всички!

# 515
  • Нейде из лудите гори...
Мисля, че имаше билети за малки групи, ние бяхме със седмичен билет, по 28Евро на човек, с този билет пътувахме в градски автобусен транспорт, U-bahn и S-bahn.

# 516
100 и 200 са нормални градски автобуси.

# 517
  • Нейде из лудите гори...
Можеш да видиш Welcome card, в цената й освен пътуване с ГТ , влизат и доста намаления по туристически обекти, дори и в някои заведения.  Peace

# 518
С Berlin WelcomeCard(модела Berlin + Potsdam (ABC)) деца до 15 години пътуват безплатно в транспорта с притежателя на картата.
Повече инфо тук:
http://www.visitberlin.de/en/welcomecard/the-berlin-welcomecard/options

# 519
Здравейте! Благодаря за всички отговори. Само последно да попитам - тази Berlin WelcomeCard може ли да се купи от летището? Защото виждам само опция за онлайн покупка

# 520
Здравейте! Благодаря за всички отговори. Само последно да попитам - тази Berlin WelcomeCard може ли да се купи от летището? Защото виждам само опция за онлайн покупка
Може.

# 521
  • Враца
Препоръчвам на всички, които ще ходят сега, в това есенно време, да си вземат яке с яка и шал.
Не се шегувам!
Направо ми продуха мозъка тоя берлински вятър през месец май като ходихме.
При цялата ми подготовка откъм информация, май единственото за което не бяхме подготвени, е шантавото време и постоянното въздушно течение в този град.
Така че, носете си връхна дреха, която да ви пази врата и ушите.

Хубаво изкарване!!!

# 522
  • тук-там
Може.

Имайте предвид, че на много места не приемат Виза. Ние бяхме оставили малко кеш за всеки случай и още на летището ги дадохме за  Травъл карти. Peace

# 523
Здравейте, доколкото разбирам картата ABC важи както за транспорта в Берлин, така и за транспорта в Потсдам и разбирам, че може да се закупи от летището.Тя важи ли за летищните автобуси до центъра и 5-дневната карта от момента на валидиране ли се отчита или 5 календарни дни? Мисля да предвидя 5 нощувки, защото искам да отделя три и половина дни за Берлин и по един за Потсдам и за Дрезден, за да знам дали на 6-я ден трябва да купувам нова карта.

# 524
Здравейте, доколкото разбирам картата ABC важи както за транспорта в Берлин, така и за транспорта в Потсдам и разбирам, че може да се закупи от летището.ДаТя важи ли за летищните автобуси до центърада,важи и 5-дневната карта от момента на валидиране ли се отчита или 5 календарни дни?От момента на валидирането Мисля да предвидя 5 нощувки, защото искам да отделя три и половина дни за Берлин и по един за Потсдам и за Дрезден, за да знам дали на 6-я ден трябва да купувам нова карта.

Общи условия

Активация на акаунт