Дестинация Берлин

• 88 652
  • 869
  •   1
Отговори
# 270
Изчетох цялата тема, не видях да е коментирано следното. С уелкъм картата има намаления на много места (25-30%), но в същото време за някои места ако си вземеш он-лайн билети цените са значително по-евтини. На пример, леголанд при он-лайн билет от 16 евро е на 8 евро, което е 50%. Подобно нещо забелязах и за зоологическата градина, не толкова драстично, но все пак...

# 271
xai,  права си - наистина има много други възможности за намаления и те не се изчерпват до Berlin Welcome Card. По мое мнение тази карта е изгодна предимно заради безплатното включване на децата в нея, както и заради намаленията по хранителните заведения.

Аз лично намерих  и следните допълнителни възможности за намаления по разните забележителности извън тези от  BWCard:
- ваучери от детското меню в Макдоналдс - даваха възможност за безплатно посещение на деца в Лего центъра/ Мадам Тюсо/ Си Лайф, когато са придружени от възрастен. Ние се възползвахме от тази възможност и на практика влязохме в Лего Дискавъри центъра с 50 % намаление (възрастен и дете за 18 евро), което е същото като он-лайн намалението , но без обвързване с дата.
- малки рекламни картички (не знам как точно се казват) с различни намаления, които бяха на разположение на рецепцията на хотела - ние се възползвахме от такова намаление за техническия музей.
- семейно намаление за двама възрастни и две деца (не е дори задължително да са семейство) - пак от порядъка на 25-30%.
- семейно намаление за един възрастен и едно дете и др.

Сигурна съм, че има и други възможности - просто човек трябва да си отваря очите  Sunglasses
Ще се радвам, ако и други съфорумци споделят за техния опит   bouquet

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 17:54 от donkat

# 272
Ресторантът на телевизионната кула, как е newsm78 ? Имаме си повод и се чудя, дали там да го полеем или да се ограничим само с посещение на кулата....По корабчетата има ли ресторанти? Търся нещо по-интересно -някакви идеи за ресторант?

# 273
  • София - Варна
Ресторантът на телевизионната кула, как е newsm78 ? Имаме си повод и се чудя, дали там да го полеем или да се ограничим само с посещение на кулата....По корабчетата има ли ресторанти? Търся нещо по-интересно -някакви идеи за ресторант?

В Берлин ресторанти да искаш... Има всякакви и навсякъде...

# 274

Не става за повод. Посредствена кухня, малки порции, високи цени и бедно като асортимент меню. По-скоро туристически аламинути има. Не си разваляй повода.

# 275
  • срещу двата комина :)))
здравейте, записвам се тук и аз с надеждата да давам инфо, ако мога  Joy бяхме на гости на наши приятели, които живеят там преди около две години и много ни хареса  Hug

# 276
  • тук-там
Букнах с намаленията на Изиджет - 120 лв - отиване и връщане за двама. Връщам се да ви чета. Peace

# 277
Wild_rabbit сподели моля те, за кой период намери такива чудни цени. Аз с Изиджет нямам опит (даже ня съм наясно какви намаления има), но Берлин ми е голяма мечта.

# 278
  • тук-там
17-21 ноември - малко студено, ама....
За първи път ще пътувам с изи - на пощата ми дойде намаление от 20 евро и не се стърпях.
В Берлин също ще ми е за сефте.

# 279
Благодаря ти за бързия отговор.

Ще ти пиша с още 2-3 въпроса на лични   bouquet

# 280
120 лв. за двамата ли е или на човек? И да е на човек е оферта!
С Изи Джет съм летяла до Мадрид и Лондон - ок са!

# 281
  • тук-там
За двама! Peace

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 12:26 от Wild_rabbit

# 282
  • тук-там
http://www.agoda.com/europe/germany/berlin/amc_apartments_ku_damm.html

Мога ли да помоля по-запознатите само да кажат да или не - за разположението.
Благодаря предварително. Praynig

# 283
  • София - Варна
http://www.agoda.com/europe/germany/berlin/amc_apartments_ku_damm.html

Мога ли да помоля по-запознатите само да кажат да или не - за разположението.
Благодаря предварително. Praynig

Напред в темата бяха препоръчани. Ние спахме там. Доволна съм. Могат да спят семейство с 2 деца. Има две големи спални легла. В широк център на Западен Берлин. На 5-10 минути от Зоологическата градина, където спират множество автобуси, метро и т.н. На главна улица и има наблизо доста заведения. В съседния блок има магазин ЛИДЛ.

# 284
Аз лично предпочитам Източен Берлин, но не мисля, че е важно.  Мястото е централно.

Общи условия

Активация на акаунт