Дестинация Берлин

• 88 604
  • 869
  •   1
Отговори
# 420

По възможност в нойкьолн /ако така се изтоваря/, защото като че ли е най- удобен квартал с транспорт и до центъра и забележителностите, и до летището.

Недей в Нойкьолн, кофти квартал е (от към гледна точка на престъпност).  Stop

# 421
  • Враца

По възможност в нойкьолн /ако така се изтоваря/, защото като че ли е най- удобен квартал с транспорт и до центъра и забележителностите, и до летището.

О, ясно.
Всъщност, там има най-много предложения...
А квартал wedding как е? Там не е удобно с транспорта до летището, но все-пак да знам дали да го имам предвид.
Намерих една чудесна квартира, за много добра цена... но искат 300 евро секюрити депозит.
Много се чудя за нея.
И другото, което ме разколебава, е че е с легло на тавана- те го наричат loft bed. Не зная дали ще е удобно и безопасно по тая стълба... Някоя от вас спала ли е на такова легло?

# 422

О, ясно.
А квартал wedding как е? Там не е удобно с транспорта до летището, но все-пак да знам дали да го имам предвид.
Намерих една чудесна квартира, за много добра цена... но искат 300 евро секюрити депозит.
Много се чудя за нея.
И другото, което ме разколебава, е че е с легло на тавана- те го наричат loft bed. Не зная дали ще е удобно и безопасно по тая стълба... Някоя от вас спала ли е на такова легло?

миналата година спах в WEDDING, ок е , близко е до летище Тегел

# 423

О, ясно.
А квартал wedding как е?

Същата работа.  Sad

# 424
  • Враца

Забравих да уточня, но ние ще кацаме на летище Шонфелд.

# 425

Забравих да уточня, но ние ще кацаме на летище Шонфелд.

о, ясно, не го знам, явно е от към друга част на града, но иначе кварталът според мен е ОК  Peace

# 426
  • Враца

о, ясно, не го знам, явно е от към друга част на града, но иначе кварталът според мен е ОК  Peace
Да, точно на противоположната посока
Тегел е на северозапад от центъра, а Шонфелд на югоизток от него. Peace
/Това - от картата, не от лични впечатления  Grinning/

# 427
  • срещу двата комина :)))

о, ясно, не го знам, явно е от към друга част на града, но иначе кварталът според мен е ОК  Peace
Да, точно на противоположната посока
Тегел е на северозапад от центъра, а Шонфелд на югоизток от него. Peace
/Това - от картата, не от лични впечатления  Grinning/

точно така е, аз и при двете ми пребивавания в Берлин бях във Вединг, а до Шонефелд се стига лесно с метро и влак  Peace

# 428
  • Враца
Имам едно питане относно градския транспорт в Берлин- Има ли изискване за някакъв багаж да се дупчи допълнителен билет. Да не се излагаме пред чужденците ... Laughing

# 429
  • срещу двата комина :)))
мисля, че не  Peace

# 430
  • Враца
Благодаря  Grinning

# 431
Здравейте, пътешественици и консултанти по Берлин.
Нашето семейство също ще го посети през март. Ще прочета темичката, за да планирам престоя.

Някакви отзиви за http://www.booking.com/hotel/de/apartment-bln.bg.html?aid=349087 … tbooking_confpage.

Предварително благодаря Simple Smile

# 432
  • София
Привет, ще бъда в Берлин за една вечер в средата на февруари. На другия ден летя по обяд. Мисля да отседна в Мите- четох, че е най-удобно за разглеждане. Какво ще ми препоръчате да видя? За музеи и галерии няма да има време. Само за няколкочасова градска обиколка.

# 433
Привет, ще бъда в Берлин за една вечер в средата на февруари. На другия ден летя по обяд. Мисля да отседна в Мите- четох, че е най-удобно за разглеждане. Какво ще ми препоръчате да видя? За музеи и галерии няма да има време. Само за няколкочасова градска обиколка.

можеш да се разходиш от Александър Плац, покрай Катедралата, през Бранденбургската врата до Райхстага, което ще отнеме около час; можеш допълнително да си запазиш час за купола на Райхстага онлайн, безплатно е, но трябва да имаш резервация (за влизането и качването ти трябват 30-40 минути)

# 434
И ние сме планирали една седмица в края на март в Берлин, ще прочета темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт