Дестинация Берлин

• 88 598
  • 869
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Планирам кратка екскурзия до Берлин. Билетите са факт, а сега избирам хотел. Моля за съвет кой район е по-удобен като начална точка за обиколка из града - около Чек Пойнт Чарли или Зоологическата градина? Идеята ми е да разгледаме основните забележителности като ползваме минимално градски транспорт.

# 436
за коя компания си взехте билети и колко ви излязоха?

# 437
  • София
Easyjet - 103 евро двупосочни за двама.

# 438
Easyjet - 103 евро двупосочни за двама.
Общо или за билет?

# 439
  • София
Общо - отиване и връщане за двамата.

# 440
много изгодно!  Браво!
За нашите възможни дати няма такива изгодни оферти

# 441
Планирам кратка екскурзия до Берлин. Билетите са факт, а сега избирам хотел.
Здравей, Шоко Simple Smile За съжаление не мога да ти дам препоръка за хотел. Аз самата сторнирах 2 резервации... докато намеря изгодния хотел (за мен беше важно финансово). кога пътувате? Ние също сме с изи на 18-ти. Резервирахме далеч от желания от теб квартал, но пък цената напълно ме устройва ...

# 442
  • София
Янич, нашето пътуване е чак през юни, но ми се ще отсега да се ориентирам за удобен хотел.
Ще съм благодарна ако някой се включи със съвет.

# 443
тук често има изгодни оферти - ваучери.

# 444
  • Враца
много изгодно!  Браво!
За нашите възможни дати няма такива изгодни оферти
и нашите билети са на тази цена.
8-13 май.
Резервирахме и квартира през airbnb
Квартирата за 5 нощувки е 100  евро, и плюс 14 евро такса за сайта, общо 114 за 5 нощувки.

# 445
  • София
Би ли споделила, моля те, къде е квартирата?

# 446
Трън в очите,
Вие кога направихте резервацията за полета.... аз все ги следя, но скоро изгодни за двама не съм срещала. Миналата година направих резервация с промоц. код , но така и не разбрах този код, който даваше -20Е от цената, на какъв период го пускат или по какъв повод.
Ех, как ми се ходи пак в Берлин.....

# 447
  • Враца
билетите ги купих октомври или ноември- не съм сигурна.

а квартирата е тази- https://www.airbnb.com/rooms/1604112
има карта в обявата и се вижда къде е, на нас ни беше удобно.
изглежда, че малко е вдигнал цената сега, но ние вече сме резервирали на 20 евро на нощ за двамата.
за около 20-25 евро могат да се намерят самостоятелни стаи в апартамент.
все-пак трябва да се порови и да се пише на всички, които са харесани.
от 20 харесани  като цена и място, писах на всички, и получих отговор от 15, останалите не благоволиха да отговорят.
от тези 15 имах 12 отказа, и само 3 съгласия.
аз избрах тази квартира, но честно казано имаше една, не помня точно коя, която ми беше на първо място по всички критерии, но ми отказаха.

# 448

Като се има предвид локацията и че трябва да делиш банята, кухнята и хола с непознат, не бих платила и повече от тези пари.

# 449
  • София

Като се има предвид локацията и че трябва да делиш банята, кухнята и хола с непознат, не бих платила и повече от тези пари.

Абсолютно те подкрепям! Чекпойнт Чарли е идеален център все пак на Берлин, не може да се сравнява като локация с Зоологическата градина.

Общи условия

Активация на акаунт