Отговори
# 135
Здравейте,

и мен таи седмица ме мъчат киселини-от всичко,освен това се будя нощем и будувам по 2-3 часа,после пак заспивам,а на другия ден съм на работа....

Да ви призная сега като знам какво ме чака ,предвид,че ще ми е второ дете и ми е по-страшно.Преди като не знаех какво е разждане и отглеждане на малко бебе и по-бях смела.Ама ще се справим няма как.

# 136
Здравейте, мами! Как сте! Как са тумбаците! Скоро не съм писала тук, но да кажа, че темичката е чудесна. Напълно е в унисон с предстоящото и за нас пазарене за бебка. През идната седмица се гласим със свеки да нападаме магазините, че девойчето още си няма нищичко Simple Smile

# 137
и аз не съм се включвала от много време, само през телефона гледам напоследък, а от него не мога да пиша на латиница и се въздържам.

и аз още нищо не съм купувала. тези дни ще вземем едно креватче и другото голямо ни остана количката. Голямо чудене е...

иначе сме си много добре - растем, мърдаме, нищо по-особено.
пазете се здрави и се радвайте на тумбаците Simple Smile  Hug

# 138
Mirama, супер ще е ако дойдете в Бургас, тъкмо ще си правим компания Simple Smile

# 139
Mirama, супер ще е ако дойдете в Бургас, тъкмо ще си правим компания Simple Smile

Хехе, да.)
О, аз твърдо съм решила, че ще приема предложението, просто поне още месец сигурно няма да се знае за кой точно месец става въпрос. )
Все пак парите не са никак малко и не са за изпускане. )))

# 140
Добро утро, нещо не ми се става днес, а трябва да ходим да търсим разни неща за дребния, на ски е другата седмица. Вчера сутринта се събуди с болящо го гърло и му тръгна хрема, дано до понеделник се оправи. Педиатърът каза, че трябва да е на линия за ските.
Ани, предполагам, че знаете, но задължително му вземете каска. По мои наблюдения тук в България не се взима много насериозно това и за деца, и за възрастни. Докато в Австрия например няма да видиш човек на каквато и да е възраст без каска, освен, ако не е някой нашенец например.

Каската е важна, защото дори самото дете да кара много внимателно и бавно, то не се знае дали някое друго дете или не дай си боже, възрастен, няма да го помете...

# 141
Добър ден! Като ви чета разбирам, че и някои от вас страдат от проблеми със съня... При мен това е още от самото начало на бременността и съм отворена за вякакви предложения и съвети за справяне с безсънието. Вие какво предприемате по въпрса? И действа ли? Confused

# 142

Хехе, да.)
О, аз твърдо съм решила, че ще приема предложението, просто поне още месец сигурно няма да се знае за кой точно месец става въпрос. )
И е лятото в Бургас, работа+ почивка, какво по-хубаво. Въобще не се замисляй Peace

# 143
  • София
Такаа, намирисва ми на лятна среща в Бургас  Wink Аз ще се позиционирам може би от юли месец на морето, пък ще видим до кога ще изкараме там...

# 144
И аз искам цяло  лято на морето.
Каска не купихме, това ще  са му е първи уроци, и едва ли ще се спускат........но имаме още неща да докупуваме, може и каските да видим. Поне ми казаха, че каска не била нужна от сега.

# 145
ето ме и мен в новата тема Simple Smile и едно интересно въпросче - четете ли или говорите ли на бебето в корема?
Четох на няколко места, че е хубаво да се говори и/или чете на бебето след 24г.с. - то чува, реагира и "запомня" какво му се чете и след това го предпочита Simple Smile

хахахха аз чета само за бебета по цял ден, и нощ Simple Smile)) аз съм чувала и че имат предпочитания за музиката, ние с мойто бебче си слушаме само релаксираща и сме много щастливи Simple Smile) Да не говоря, че съм изгледала всичките анимации, а някои за 4-5 път, и романтични комедии, и се скъсвам от рев хаха Таткото откача с тези филмчета, но като му кажа, че бебето така иска, той се успокоява хахаха Хайде момичета, пускам си Ледена епоха отново, за сигурно 5 път през тия 7 месеца вече  Simple Smile)

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 14:53 от martzia

# 146
  • София
Мен ме притеснява най-много това, че и свеки се позиционира там, та...  Mr. Green ще видим.

# 147
  • Варна
Добър ден! Като ви чета разбирам, че и някои от вас страдат от проблеми със съня... При мен това е още от самото начало на бременността и съм отворена за вякакви предложения и съвети за справяне с безсънието. Вие какво предприемате по въпрса? И действа ли? Confused
Моята гинеколожка ми изписа Седатиф ПС, това е хомеопатично лекарство, което няма проблем да се приема и от бременни, вземат се по две хапчета преди лягане и не води до пристрастяване. На мен ми помагат, също така можеш да се опиташ да си създадеш режим, дори и да не си спала достатъчно, ставай по-рано, за да ти се доспи вечерта. Дано съм ти помогнала 

# 148

Хехе, да.)

чакам те (dance)

# 149
Моя син не му слагам каска,а се спускат по големите писти на Пампорово,но за сега най-вече заедно с татко си,ианче сам -по по-равни писти...ама като тръгне сам да се спуска по големите писти и аз ще се замисля за каска...

Много хубаво лятото да сте по морето и аз мисля да не съм в Пловдив,защото е страшна жега.Така и така сина ми си кара лятото при майка ми във Велико Търново и при баби и прабаби по  селата наоколо,ще се присъединим и ние на чист въздух.Макар,че то тогава всеки месец ваксини ще има ама ще прескачаме по малко към Пловдив.

На мен от няколко дни коремчето доста ми понатежава и ми е трудно да си обувам ботушите,това с навеждането си ми е зор и само пухтя.А снощи бяхме на театър и беше ужасно горещо в залата и ми прилоша доста.

Ох на мен  тези дни много ми беше тъжно,сигурно и бебка съм разстроила,но хирург се не наложи да забели бубата на сина ми и като го чух как писка милото и голям рев ревах.Вие бъдещи мъжки майки още не сте стигнали до там,но почват после едни чуденки да забелвам ли или не....И аз от много четене и информиране до къде я докарах...,но вече всичко е ок:)
Жалко,че доста се нервя,аз съм си такава....дано не се окаже на бебето зле.

Общи условия

Активация на акаунт