Отговори
# 525
Преди малко се върнах от ЖК. Докито каза, че кръвното ми е доста ниско 50 на 80... и каза още да пия по 2 таблетки валериан вечер за проблемното спане. Иначе бебка е добре, расте и си се развива чудесно за момента  Sunglasses

# 526
  • Варна
 smile3501

Kamito24 Браво на теб ! Вие с Мира сте нашата гордост в това отношение!

За схващането на прасците някой беше питал. Според мен много помагат разтяганията от йогата - поза куче

На който му е трудно, единия крак може да се свие леко в коляното, а другия да е опънат и цяло стъпало на земята, после сменяте крака.

и главо колянна

Особено поза куче много добре разтяга точно тези мускули.
Правете го за 3-4 минутки, сутрин и вечер (особено ако като мен стоите 8-9часа в офиса на бюро) и би трябвало да има ефект.

# 527
Добро утро и от мен. Днес ми остана малко повече време в службата и се рова за комплектче за изписване, но много искам да е нещо което е нестандартно и се спрях на това: http://bebeshkidreshki.com/product/147/roklya-v-byalo-malkoto-tsvete.html . Много съжалявам, че е линк, а не са снимки, но сайта е защитен и не ми позволи. Как Ви се струва? Thinking

Тази рокличка е повече от разкошна, чак ме накара да съжаля, че не съм я видяла по рано  newsm10
Ама пише , че няма наличност  Rolling Eyes Мен нещо от вчера ме е обзела мания за пазаруване  Grinning
Преди малко писах на сайта кога ще е налична, дано скоро я доставят, защото се влюбих в нея. За пазаруването аз още нищо не съм купувала, все не ми остава време, но за сметка на това моя приятелка ми даде от нейната красавица един куп неща, дори и количка, та доста ме облекчи с пазаруването. Сега търся из нета креватчета, но нещо все не ми харесва Sad

Еми аз още нямам нищо, вчера направих първата поръчка  Embarassed Мъжа ми не дава нищо да се купува преди да се роди бебето, много е суеверен, даже с мъка го накарах да обсъдим въпроса за кошарата  ooooh! Иска аз да ида да раждам, пък той да купи за 3 дена каквото трябва, което ми се струва повече от ужасна алтернатива  #Cussing out Така че започвам с поръчките и ще ги скрия в гардероба  Mr. Green

# 528
аз даже направих инструктаж на моя,според времето с какво да ме изпишат,защото съм си приготвила много красиви плътни пелени за изписването и одеалца.той милия е много послушен,не че няма да му пиля на главата пак едно и също де,докато дойде момента.наши приятели постоянно ме питат какво да купуват за бебките и за тях съм им намислила някои неща. Hugобщо взето всичко е както аз обичам да ми е 66666666.от утре 2 дни на Цигов чарк да си почина едно хубавко,с приятели ох пак ще се тъпчем Whistling

# 529
Момичета, моля ви за помощ, писах на auto да ме включи в групата ни във facebook , тя ме добави, но трябва да влезна в някакъв файл, а не знам какъв е той и какво да правя. Бихте ли ми обеснили като на малоумен стъпките, понеже вече ме е срам от момичето Embarassed. Благодаря Ви много!!!

# 530
Добро утро и от мен. Днес ми остана малко повече време в службата и се рова за комплектче за изписване, но много искам да е нещо което е нестандартно и се спрях на това: http://bebeshkidreshki.com/product/147/roklya-v-byalo-malkoto-tsvete.html . Много съжалявам, че е линк, а не са снимки, но сайта е защитен и не ми позволи. Как Ви се струва? Thinking
Роклята е хубава, но лично аз, не бих я облякла на бебе на 4-5 дни.

# 531
the witch,
и аз мисля, че рокличката не е подходяща за изписването; аз лично смятам за моето бебче да взема нещо по-плътно и удобно...Иначе тази рокля е супер за питката примерно, ако възнамеряваш да правиш, разбира се, както и за една домашна фотосесия на бебето в края на първия месец... Wink

# 532
Аз се връщам от доплер, което не разбрах каква му беше разликата с друг преглед  Mr. Green
Измериха му всичко по мм (може би това беше разликата  Laughing), всичките размери си се въртят около точната седмица. 1300 грама. Каза, че очакваме съвсем стандартно бебе момче около 3000-3200 гр. Много риташе, та се надявам правилно да е мерила.  Laughing

# 533
На мен през нощта ми се схвана прасеца. Аз си хващам пръстите като на втората поза и ги дърпам към мен и ми помага.

# 534
само да добавя за поза "куче" пръстите на краката като се обхванат се дърпат към тялото  Peace
а рокличката е супер  Heart Eyes, ама защо за изписване?
от родилното бебо излиза увито в пеленка, само главичката и ръчичките понякога му се подават.
не съм виждала някой да разповива бебо, за да го снима пред родилното за изписване, дават да го гушнат за снимка с пеленката, както е.
пък и бебо в повечето случаи спи.
с дрешки по-лесни за събличане и обличане е по-добре.
но, ако ти е мерак с рокличка - защо не, ама трябва отдолу ританки  newsm78
и то ще стане една...
като си отидете вкъщи на топло, ако ти се преоблича, можете с рокличката да я снимате.
за всеки случай, като дойде време, вземи с рокличката за изписване и едно боди и ританки, да не се чудиш после с какво да я обличаш  Wink

# 535
Аз се връщам от доплер, което не разбрах каква му беше разликата с друг преглед  Mr. Green
Измериха му всичко по мм (може би това беше разликата  Laughing), всичките размери си се въртят около точната седмица. 1300 грама. Каза, че очакваме съвсем стандартно бебе момче около 3000-3200 гр. Много риташе, та се надявам правилно да е мерила.  Laughing

Еовин в коя седмица ти ги измериха тези мерки, искам да знам как изчисляват че бебето ще бъде 3-3,200 кг , мойта госпожица в 28 г.с.+4 дни я измериха 1218 гр , док. каза че си отговаря на седмиците, ама се чудя дали върви по-малка или по-големичка Simple Smile

# 536
Добър ден и от мен, да се разпиша, че от сутринта все нещо правя, после нямахме нет, после ходихме по магазините....и то си стана обяд. )

Снощи щерката пак ми прави изпълнения преди да заспи, този път я болял зъб. Реших да и дам сироп, удари един рев и накрая заспа....
Направо не знам вече, от сега ли започва някаква неосъзната ревност към бебето, през някакъв период ли минава....ама не е лесно.

Аз във вторник съм на ЖК, тогава ще искам направление за офталмолог и сигурно за ортопед, или не знам какъв точно специалист. Тази нощ дясната ръка пак ужасно ме болеше, сутринта едвам си сгъвам пръстите, изтръпнала стои поне 1час, абе страшно неприятно....

the_witch, роклята не е лоша, но за изписване....много лош избор.
Първо детето изобщо няма да се вижда с какво е облечено, защото задължително ги повиват в пелена. После така или иначе отдолу трябва да има боди, ританки и т.н., никой няма да ти го пусне само по тази рокля.

Ео, браво за прегледа, добри мерки. )

Alaska, бебето стандартно в 8ми месец започва да наддава с по 200гр. на седмица. В 9ти месец вече с по 250гр. на седмица.
Точни предположения никога не могат да се направят, защото и измерванията на теглото се правят по формула спрямо другите мерки на главичка, коремче, крак.

# 537
Защо да не става роклята за изписване newsm78
Аз ако имах момиче, също щях да купя именно рокличка за изписването Peace + един чорапогащник. Не мисля, че е задължително бебетата да са с ританки или гащеризони. Всеки да си облича децата както му харесва Peace В крайна сметка в родилното ще облекат бебето с каквото сме занесли.

# 538

Тази рокличка е повече от разкошна, чак ме накара да съжаля, че не съм я видяла по рано  newsm10
Ама пише , че няма наличност  Rolling Eyes Мен нещо от вчера ме е обзела мания за пазаруване  Grinning

Не съжалявайте, рокличката е хубава, но нищо няма да се види от нея на снимките в болницата. Новородените се изписват плътно увити в пелена, още повече в средата на април, когато може все още да е студено. Общо взето на всички снимки се вижда един вързоп и ако има по-близък план- лицето на бебето. А и хубаво да сложите шапка, а в този комплект няма. Дори да го купите това най-много да си направите снимки в къщи в леглото.
Ако искате нещо нестандартно потърсете по-ефектна пелена, а не рокля.

# 539
Аляска, 28+6 съм аз, днес ги мериха. Аз мисля, че тя на основата на цялостните мерки направи такова предположение, но то има много време, може по-ящен да стане и да качи  Laughing Макар че напоследък аз почти не ям, сигурно ми затиска стомаха, ама с 2 хапки се наяждам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт