Отговори
# 510
добро утро и от мен  Simple Smile
успех на мамите, които са на преглед днес, аз съм в понеделник

# 511
  • Sofia, Bulgaria
добро утро и от мен,виждам че не съм единствената станала рано сутрин  ooooh!

# 512
припизнаването и аз мисля трябва да стане до дни,защото от това зависи какво ще пише на акта за раждане..един вид изписването е краен срок...

# 513
Добро утро коремчета  Party
Чета, че и вие имате проблеми с киселините, аз моите съм забелязала, че започват към обяд и до след обяд ме мъчат  #Onfire  Боря ги като хапвам кисело мляко и ям ябълки, хапчета не пия.На мен това ми помага. Вчера вечерта гледам че ми бяха превели парички и първата ми работа като се прибрах беше да си поръчам комплекта за изписване и спалния комплект, които бях си харесала, та съм много доволна и си ги чакам с нетърпение  newsm44
И ние с таткото брак нямаме, и мислим да сключим по нататък, след като се роди бебка, че аз държа на тези неща  married  Rolling Eyes

# 514
здравейте,ние днес се гледаме с малката,че снощи ми вдигна някаква малка температура.....после ще ви чета.

# 515
добро утро и от мен   bouquet
много се радвам за добрите новини от прегледите  Hug
стискам палци и за прегледите, които са днес всичко да е наред!
ася, дано не е висока Т и не е нищо сериозно  Hug  Hug
presley, количката е супер, не съм я виждала досега, но ми изглежда много готина, лека, маневрена, ако питаш за нашите улици, с голям багажник, няма как без големия кош, много място ще заема, но иначе ми изглежда и широка. в софия на околовръстното има един магазин с много колички, в хиполенда, ама най-добре порови кой ги внася в БГ  Peace
за кошарката - ние имаме преносима, но е друг вид и я ползвахме до към 6тия месец на малката за спане второто ниво, за пътуване спеше там също като отивахме нанякъде. после я сгънахме.
за тази нямам наблюдения.
Шаварче, дано болката отмине, не знам мобе би е добре да пиеш ношпа  newsm78
а за припознаването, доколкото знам, срокът е до навършване на 18г на детето.
ако нямате брак - може да стане като таткото попълни декларация още в родилното и пред администрацията или нотариус се подписва и припознава детето.
или пък после в общината пред ЕСГРАОН-служителя попълва заявление май беше като до 7  дни трябва да ти съобщят за припознаването, за пари не знам кое колко е  Rolling Eyes
а ако имате сключен брак - става още в родилното със свидетелството за граждански брак и двете лични карти.
вчера пристигна кошницата и много ми хареса  Grinning
сега ще взема непромокаеми чершафчета за матрачето и ще шия по-натам някакви завивки.
за матрачето - за бебо трябва да е твърдо и първите месеци да спи без възглавница  Peace
слага се настрани веднъж наляво, веднъж надясно, за да не се задави, ако повърне докато спи  Peace
хубав ден от мен, макар че тук е доста сиво и вали Wink
но пък е петък

# 516
  • Shumen, Bulgaria
Добро утро и от нас! Много бързо напредва темата - имам толкова задачки в работата, а вечер баткото направо ме съсипва  и едва стигам до компютъра...
И ние с таткото нямаме брак, но предният път с баткото в Общината от където издават акта за раждане са го накарали да подпише декларация за бащинство, за да могат да впишат името му в акта за раждане на бебето., иначе щяло да бъде с "неизвестен " баща. Но припознаване може да се направи до навършване на 1 г на детето , мисля, но процедурата е сложна имахме такива познати - май минаваха през съда и чак после преиздаваха акта за раждане на малката с жписано име на бащата и сътвоетно - сменени нейни имена. Когато бащата е "неизвестен: няма как още в първият акт на бебето да се впишат неговите имена- трябва да впишеш твоите - за бащино и фамилно - абе мнооооого сложна история става. Най- добре е ако има някакъв шанс  таткото да бърза да си дойде навреме.

# 517
presley, аз също гледах тази кошара. Таблата за повиване обаче ми се стори много неудобна и някак ограничаваща. Прилича на по-плитък леген. Затова се отказах от този модел. А и да ти кажа, че този музикално-вибриращ механизъм не си струва изобщо. Аз май се спрях на HAUCK - имат подобен на тази модел с органайзер.

# 518
Добро утро и от мен. Днес ми остана малко повече време в службата и се рова за комплектче за изписване, но много искам да е нещо което е нестандартно и се спрях на това: http://bebeshkidreshki.com/product/147/roklya-v-byalo-malkoto-tsvete.html . Много съжалявам, че е линк, а не са снимки, но сайта е защитен и не ми позволи. Как Ви се струва? Thinking

# 519
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, а с киселините усещате ли такава болка точно между гърдите и коремчето отгоре, стягаща много неприятна?...
Чувала съм че за малко бебе е хубаво да е по-твърд матрака.

Докато е мъничко-твърд.

# 520
Добро утро и от мен. Днес ми остана малко повече време в службата и се рова за комплектче за изписване, но много искам да е нещо което е нестандартно и се спрях на това: http://bebeshkidreshki.com/product/147/roklya-v-byalo-malkoto-tsvete.html . Много съжалявам, че е линк, а не са снимки, но сайта е защитен и не ми позволи. Как Ви се струва? Thinking

Тази рокличка е повече от разкошна, чак ме накара да съжаля, че не съм я видяла по рано  newsm10
Ама пише , че няма наличност  Rolling Eyes Мен нещо от вчера ме е обзела мания за пазаруване  Grinning

# 521
[/quote

На мен ми харесва, и аз така търся нещо в което да се влюбя като го видя Grinning

# 522
  • Sofia, Bulgaria
presley, аз също гледах тази кошара. Таблата за повиване обаче ми се стори много неудобна и някак ограничаваща. Прилича на по-плитък леген. Затова се отказах от този модел. А и да ти кажа, че този музикално-вибриращ механизъм не си струва изобщо. Аз май се спрях на HAUCK - имат подобен на тази модел с органайзер.

И ние си взехме HAUCK Mallibu 3 in 1 и мисля,че е много добър избор Wink

# 523
здравейте коремчета,аз с  wash 1ironingприключих,наредих си гардеробчето за бебките,приготвила съм си всичко за изписването и  за мен.готова съм вече.сега се отдавам на почивка. Hug

# 524

Тази рокличка е повече от разкошна, чак ме накара да съжаля, че не съм я видяла по рано  newsm10
Ама пише , че няма наличност  Rolling Eyes Мен нещо от вчера ме е обзела мания за пазаруване  Grinning
Преди малко писах на сайта кога ще е налична, дано скоро я доставят, защото се влюбих в нея. За пазаруването аз още нищо не съм купувала, все не ми остава време, но за сметка на това моя приятелка ми даде от нейната красавица един куп неща, дори и количка, та доста ме облекчи с пазаруването. Сега търся из нета креватчета, но нещо все не ми харесва Sad

Общи условия

Активация на акаунт