Отговори
# 495
И мен от няколко дни ме мъчат киселини...купувам си газирана вода и пия чай от мента горе долу ми помагат

# 496
А щях да попитам какъв трябва да е матрака на бебето...Твърд или мек ?!?!

# 497
Момичета, а с киселините усещате ли такава болка точно между гърдите и коремчето отгоре, стягаща много неприятна?...
Чувала съм че за малко бебе е хубаво да е по-твърд матрака.

# 498
Здравейте коремчета! От доста време не съм писала но ви следя.Днес си взех изседванията-ПКК и урина-хемоглобина ми е нисък-109,а в началото на бременноста ми беше 126 и от тогава все спада.Ще ходя до АГто другия четвъртък,тогава ще ми види и изследванията. Sad 109 ми се вижда доста нисък... Confused

# 499
Не се притеснявай моят беше 110 изписаха ми витамини и 1 месец след това беше 122 Simple Smile

# 500
Мдааааа киселини, много гадно и мен ме мъчат, те са общо взето поради намаления обем на стомаха. Аз си пия сода, може и да не е най-полезното нещо, но засега нямам проблем.

За матрака - твърд доколко знам.

Аз бях на лекар, бебчо е добре с главата надолу е отговаря си на седмиците, засега спокойно.

Относно суеверията, този път не спазвам никакви, даже на погребение ходих в начална бременност. По принцип и с предните бременности се подстригвах и боядисвах.

Нощем и аз много се въртя, и сънувам простотия след простотия....така ще е...има още по-малко от 3 месеца, все ще издържим Mr. Green

# 501
Здрасти мамчета!
Почти всеки ден си чета темата, та хайде и аз да споделя вълненията си, че отдавна не съм писала.
Първо, от 3 дни не съм се качвала на кантара..и не искам! Днес погълнах един шоколад с лешници и стафиди за около 2 минути. Като преди това бях хапнала доволно руска салатка и препечена филийка  Mr. Green Разумът ми е слабохарактерен глупак, готов по всяко време да се отдаде на изкушенията.  Mr. Green
Нямам търпение да дойде 13 февруари, за да разбера как ще раждам мишката  Heart Eyes А като се замисля за април... хем ми се струва, че има още много, хем на моменти ми се струва, че ей го къде де..
Вчера ходих до Вис Виталис (София) и бях разочарована от наличните в магазина колички. Но пък харесах креватчето (сгъваемо реших да купим). Ето го ---> http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9974&cat=106
Кажете някакво мнение, защото знам, че има и мами, на които няма да им е за първи път и вече имат опит  Simple Smile
И да ви попитам: В интернет харесах тази количка ]http://www.novobebe.com/detska-kolichka-bexa-b4-bg-3857.html] ... някой има ли впечетления от нея? Дали е качествена и подходяща за  нашите улици, които са в погромно състояние... и знаете ли къде мога да я намеря в София?
Надявам се, че всички се чувствате добре и бебоците не ви оставят намира от шаване  Heart Eyes

# 502
И аз да напиша своето излияние, че цял месец ме нямаше тук.
Като цяло съм добре, виждам всички  са започнали с покупките интензивно, ама то няма време. Вчера бях в Джъмбо за ританки-еми нямаше. Купих си едно стъклено шишенце на NUK , беше 11лв, от Англия ми излиза5 паунда, така, че тук е по-евтино.
Оказа се, че трябва да вземем детска количка, ама мн труден този избор, предвид и финансовите средства напоследък, много се чудя какво да правя.
Аз също влизам в категорията с анемията, да не говорим, че бях болна и ми дадоха антибиотик.
Имам и кандида, за нея свещишчки, направо пълен ужас, а се чувствам толкова добре.  Thinking Party
Единственото ми оплакване е невероятна болка при ставане от леглото при седалищния ми нерв, чак до кръста. лекарят каза, че сега нищо не можем да направим. малко съм разочарована, може да потърся второ мнение.  newsm78

Име също не сме избрали, даже забравихме да мислим за което. Whistling
Обче пъкбебчо, рита по цял ден и цяла нощ. явно ще е доста живо бебче дупе да ми е яко, че хич не му се спи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мами, имам едно запитване. ние с таткото нямаме брак, като се роди детето, те искат да го признае бащата. В какъв срок? И какво се случва ако таткото го няма, че може да не си дойде навреме от чужбина.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 21:23 от Шаварче

# 503
  • София

Мами, имам едно запитване. ние с таткото нямаме брак, като се роди детето, те искат да го признае бащата. В какъв срок? И какво се случва ако таткото го няма, че може да не си дойде навреме от чужбина.

И ние нямаме брак, но реших да подпишем през седмицата преди да се роди малката. За сключване на брак през седмицата - без пари и без церемония - само вие и вашите свидетели и подписвате. Така решихме, че ще е най добре хем за нас, хем за малката, а и после като се роди живот и здраве няма да са толкова разправиите в болницата - само даваш свидетелството и детето го записват.
Иначе май като се роди искат баща да дойде и да го припознае с нотариално заверена декларация. Но за срока не мога да ти кажа колко е - май колкото време сте в болницата...ако в този срок не дойде...нямам представа може би го записват на теб.

# 504
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,коремчета отдавна не съм писала та ето ме Laughing относно киселините мен ме мъчат още от 23 г.с и нищо не ми помага Cry също така имам и мускулни крампи само вечер и са ужасно болезнени  ooooh!

# 505
Шаварче,здравей,наистина те нямаше доста време,онзи ден се запитах къде изчезна Hug
И аз съм така съсъ ставането и болките,но док не съм го питала.Мен и свивките на краката ме бболят,че и като седна все едно нещо ме натиска и ниско доло в корема Confused Като се раздвижа и нещата се оправят,но ме почва кръста,краката,а и пупата ми натежа Blush
За възглавницата за бременни.Аз съм с такава и ми върши чудна работа + още 2 обикновенни.Но спасение от сковаването,кошмарите и въртенето няма Laughing Аз си взех на бертони за 25-6 лв мисля,ако не и по малко Peace
Аз тъкмо ви се похвалих сутринта,че нямам киселиини и ей ми на сега Whistling
Ама леки и помосими,от преди малко Laughing
presley ,количката е хубава thumbsup А що се отнася до моя разум,днес ме надви и изядох един
Скрит текст:
чипс с туик-туикс
.
И ние с таткото нямаме брак,по-натам,че сега парички няма,пък и за  мен не е задължително  Peace
Момичета утре сутринта съм на ЖК.Дано всичко е ок Praynig

# 506
presley леглото съм го гледала на живо и това, което не ми хареса е повивалника, - заради пластмасата от към краката и главата, става за около месец - два, а от другите после не можещ да сложиш заради това, че горната част на страните на леглото не е права, а е като дъга, и самият повивалник се клати, иначе самата кошарка изобщо не е лоша, ако имаш отделно скрин или нещо др. на което да ти стои повивалника, е ок.

# 507
Моя съученичка, която роди в Шейново преди 4 години ми каза, че на 3тия ден са извикали таткото и заедно са отишли при нотариуса в болницата и е признал детето. Преди 2 седмици един познат стана татко на близнаци и каза, че в самата болница е имало нотариус и е припознал децата с/у 36лв за всяко, но не знам в коя болница.

# 508
Момичета, а с киселините усещате ли такава болка точно между гърдите и коремчето отгоре, стягаща много неприятна?...
Чувала съм че за малко бебе е хубаво да е по-твърд матрака.

Да, ужасна тъпа болка, която наистина не ти позволява да дишаш. Аз сякаш съм на моменти - има дни, в които се чувствам по-добре и други, в които просто ми се повдига от киселини, без значение какво съм яла. Вземам Талцид, 1-2 таблетки схрупквам, помагат до известна степен. С газираната вода имам чувство, че нещата се успокояват точно за 10 мин. и после става още по-зле...

Момичета, вчера бях на ФМ в център "Марковс" при д-р Атанасова. Много съм доволна от прегледа. Всичко е наред с бебка. Heart Eyes

# 509
Добро утро!  kaffeetrmker_2
След цели 2 часа спане... и то с прекъсване, отивам на ЖК, стискайте палци всичко да е наред с бебка, че с тези мои болки, и това прилошаване и сърцебиене малко се притеснявам...[/u]
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт