Отговори
# 555
  • Sofia, Bulgaria
sunlight_eli- много добре казано аз също съм на това мнение  newsm10

# 556
  • София/Варна
По повод бебешките рокли Wink :

# 557
Милички, благодаря за мненията Ви. Като поразмислих и аз това не е от най-удачните неща за изписване, май ще го взема за питата, ако правим. Попаднах на няколко комплектчета тип туника с ританки и ми се струват по-добър избор. Има още време и ще разгледам още доста неща. Но като се спра на нещо ще се посъветвам с вас, защото ми е първа бременност и много неща не успявам да преценя добре. Благодаря ви   bouquet

# 558
  • Sofia, Bulgaria
the_witch-не се притеснявай това че ти е първа бременност,на мен също но натрупах малко опит със сестра ми която е на 7г, разликата ни е 15г. и от изписването и до 1 годинка аз си я отгледах мама я взимаше само да я кърми през останалото време си беше с мен  newsm03

# 559
sunlight_eli, е, явно не си схванала тона ми, щом ми обясняваш кое се учи от практиката, или не...)

Ясно е, че особено момичешките майки от сега са се захласнали и заплеснали по рокли и как отрочето на 2рия ден ще е в такава. )))) Всичко чудесно, но...това не е облекло за малко бебе. )
Дори по-нататък ще установят, че е прекрасно ,чудесно изглежда на снимки, но не е удобно за детето. )

# 560
  • София
Здравейте,

Тамън се прибирам - ходих да си взема изследванията. Хемоглобина ми е паднал от 119 (ноември), на 111 (в момента). АГ-то реши да ми предпише Феро-фолгама тъй като най вероятно ще ми падне още до края и иска да се застраховаме. Въпреки това ми каза да си ям всички храни с желязо - червено цвекло, коприва, спанак и т.н., но и да пия поне 1 месец тези хапчета, но ако започна да имам проблем с тях ( ходене до WC или нещо друго ) да и се обадя за да и кажа и да види какво да направим.
Някой пие ли ги и има ли някакви проблеми?

# 561
Напротив, схванах го съвсем ясно, не те уча, а добавях към твоето мнение. Аз винаги съм се чудила на момиченца на по годинка по детските площадки облечени с боди и къс клин (практично и удобно за игра в пясъка), но отгоре сложена рокличка с презрамки и то в най-голямата жега. Все едно е с два ката дрехи. Наистина рокличките са много сладки, но са си за по-големи момиченца. Останалото е само суетата на майката.
П. С. Чакам момиче сега Wink

# 562
Аз въобще не обичам роклички, ако беше момиче, щеше да си ходи като момче  Blush

# 563
За сефте облякох една тунико-рокличка на щерката някъде към 4тия месец, колкото за снимка. )
Иначе купувам и обличам предимно на разни поводи и за щракване.
Дори и сега, вече на 5г. и половина и е неудобно да играе с рокли и ако е официален повод, или просто ще излизаме на разходка (което рядко се случва, целта на излизането е детето да се наиграе) тогава.

# 564
# 565

Това вече изглежда по-добре. )))

# 566
Да, по-сладко е.
Ама все пак защо, след като те ги увиват в одеалце и им се виждат само носовете, общо-взето.
Никой няма да му види рокличката Simple Smile

# 567
Да, по-сладко е.
Ама все пак защо, след като те ги увиват в одеалце и им се виждат само носовете, общо-взето.
Никой няма да му види рокличката Simple Smile

Аааа, не така...))) После в къщи се започват едни снимки с родата и т.н...))))

# 568
В общи линии неприятната част със снимкие с родата няма как да я пропуснем Simple Smile)))) Пък и искам да избера нещо различно не ми харесват хич стандартните комплекти Grinning

# 569
аз съм взела комплектчета в камизолка,блузка и гащеризонче,едното е в розов цвят,а другото в жълт.пелените са с дантели много са сладки.а имат и шапчица. Hug

Общи условия

Активация на акаунт